NEnalitá prsa - je to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
20.4.15 15:49

@Pudloslava :think: nestrika…kojila jsem celkem pet let…a nic takoveho…dlouho slo jeste vymacknout ale ze by strikalo :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33
20.4.15 16:49

@Pudloslava nikde to opravdu neni - zato nadbytek mléka řeší kde kdo :( byly to hrozny nervy, ale teď už jsem víc v klidu a říkám si ze každy další měsíc pro malého dobrý…ještě jednou diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
20.4.15 16:58
@krisgrey píše:
@Pudloslava nikde to opravdu neni - zato nadbytek mléka řeší kde kdo :( byly to hrozny nervy, ale teď už jsem víc v klidu a říkám si ze každy další měsíc pro malého dobrý…ještě jednou diky :palec:

ja jsem si vzdycky uz sla v krizi pro sunar…a rikala jsem si, dobry tento mesic, dalsi mesic…a nakonec jsem kojila 3 roky :mrgreen: takze hlavu vzhuru, vsechno bude dobry. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
33
20.4.15 17:39

@KackaDoup :D :D me by stačil rok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.4.15 17:41

A když je „krize“ tak jen kojit a kojit nebo došlo i na odsavacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
20.4.15 19:51
@krisgrey píše:
A když je „krize“ tak jen kojit a kojit nebo došlo i na odsavacku?

u prvniho jsem po kazdym kojeni 20 minut odstrikavala, u druhyho jsem si rekla, ze to je pakarna, ze budu jen kojit a kdyz to nepujde, tak na kojeni kaslu. stacilo kojit, ale odstavovala jsem ve mesici kvuli alergii. teprve tretiho kojim dosud - dala jsem kojeni minimalni prioritu, jen kojeni, zadna saskarna navic, na to nemam cas ani chut - a ono to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
20.4.15 20:08

@krisgrey krizi bylo x ale v zivote jsem ani neodstrikavala a ani neodsavala…masazi bradavek jsem si umela nalit mleko do prs i mimo kojeni..cili vyvolat ten reflex :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová