Nenastoupila jsem do práce na ÚP, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
5.6.24 10:38
@Kattynka000 píše: Více

v pohode, priznava, ze je dite.. takze troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34056
5.6.24 10:38
@Palpamm píše: Více

Chápeš ale, že otáčet se může jak chce, ale ty to dítě prostě nemáš kam dát?? Být tebou, tak se urychleně stěhuju, tohle jsi fakt nevymyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.6.24 10:40
@arinecka píše: Více

vzdyt se priznava, ze je jeste dite = troll :lol:

já když to tady čtu tak je mi z toho fakt smutno protože všude se řeší jak jsou děti na internetu zlý ale když vidím ty vaše odpovědi vás dospělýchtak jste mnohem horší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16463
5.6.24 10:40
@arinecka píše: Více

Když bych měla vše zařízeno, fakt bych se nikam nestehovala. Do neznáma a nemít nic, jen čekat, kde se objeví místo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10927
5.6.24 10:41
@markytka3 píše: Více

No ja to tedy nechapu tak, ze je dite, ale ze dospeli jsou horsi jak deti a to by meli mit vic rozumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.6.24 10:42

@Petra0009 Majitelka prodávala byt Byla jsem v pronájmu původně jsem chtěla abychom si našli byt u mě ve městě právě, on má svůj vlastní tady Ale chtěla jsem abychom si našli větší protože tenhle malinkej ale on tam prostě nechtěl, slíbil mi že bude hlídat jeho babička kdyžtak ale to padlo, a taková ta klasika ze se budeme mít hezky, dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.6.24 10:43

@markytka3 To není pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.6.24 10:44
@Tarena píše: Více

dospelý by nenapsal „vás dospělých“… z toho usuzuji ja, navic neverim, ze je opravdu nekdo takovy idiot, aby odsouhlasil nastup do prace aniz by nemel, kam dat dite a zacal to resit v den nastupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.6.24 10:46

pockej, jakou dostanes dnes drzkovou, ze jsi nesla do prace a co teprve, az se dozvi, ze za tebe bude muset zaplatit zdravotni pojisteni… syn ti u toho bude asistovat… trolle :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34056
5.6.24 10:47

Nevím no, já to pochopila jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417

@Palpamm tak at se nedivi ze ted budes doma, kdyz ti sliboval a nesplnil.jak jste spolu dlouho? Neznam ho, ale nezda se mi jako idealni partner pro rodinny zivot. muzes si treba sehnat brigadu v case, kdy bude moct on hlidat.ale psala jsi ze penize vam nechybi. nevim no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30

@markytka3 Myslela jsem to jinak, ale to nevadí.. Všechno se to stejně překroutí 🙃 Během toho vyřizování práce atd vždycky říkal že to zařídí u svojí rodiny. To hlídání, to se nestalo, to je asi tak celý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.6.24 10:49

@Petra0009 Jsme spolu půl roku, A když jsem se jsem stěhovala myslela jsem že jsme jasně domluvený na tady těch věcí, co jsme byli ale potom nastěhování chtěl prostě najednou všechno jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10927
5.6.24 10:51

Ja bych to napsala :mrgreen:,ale to je fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.6.24 10:52

pokud je to vse pravda, ty tahas dite po chlapech, ktere znas sotva pul roku? ok, ze se k tobe chova, tak jak se chova, to je tva vec, ale ze to dopustit na svem diteti… :poblion:… ty jsi, ze nemas na dnesek hlidani, zjistila rano?… vem to i z te druhe strany, v praci s tebou pocitaji a ty nemas kousek slusnosti se jim omluvit… co otec ditete, je alespon znam a muze ti pomoci se synem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat