Nenastoupila jsem do práce na ÚP, co teď?

30
5.6.24 10:15

Nenastoupila jsem do práce na ÚP,co teď?

Zdravím všechny :mavam: jdu si k vám pro radu.
Mému synovi je dva a půl roku, necelých, přestěhovali jsme se k přítelovi do nového města bydlíme tu dva týdny nemáme jesle ani školku zařízenou, žádné jiné hlídání také ne.. A přítel mě začal strašně tlačit že musím být do práce, protože do září aby šel syn normálně do školky je to prej hrozně moc dlouho, finanční problémy ale nemáme. Na úřadu práce jsem vedena měsíc a možná pár dní. Na úřadu práce mi dali doporučenku do zaměstnání kde mě přijali a dneska jsem měla nastoupit. Musela jsem na to kývnout kvůli přítelovi který nechápe že nemám kam dát dítě nicméně dneska jsem samozřejmě nemohla do práce odjet a teď sedím doma a vůbec nevím co mám dělat myslíte že mě z úřadu práce vyřadí? Nebo kdybych si zkusila sehnat něco od doktora že by mě tam museli nechat?
Vím že co nejdřív budu muset na úřad práce zajít a nějak to vysvětlit ale vůbec nevím co mám říct protože tahle moje situace asi nikoho zajímat nebude….
Je mi z toho hrozně smutno protože takhle rodiny přece nefungují,.. :roll: Děkuji za každou odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13197
5.6.24 10:18

Co je to zas za blabol? to je nekdo takovy idiot, ze jde na urad prace aniz by mel osefovane dite?.. ty jsi se pritele neptala, kam das dite, kdyz budes v praci?… doufam, ze jsi zase hloupy troll, ktery ma nulovou financni gramotnost :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16384
5.6.24 10:21
@Palpamm píše: Více

Jako že jsi musela jít do práce, ale partner neřeší, že nemáš kam dát syna? On není doma a ty máš být v práci, proto jsi nešla? Nějak nechápu, proč tě tam tlačí. To už nemáš RP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.6.24 10:22
@Dahlia0409 píše: Více

to je zas nejaky „inteligentni“ troll. neverim, ze nekdo je takovy idiot, v tomhle pripade dva… jako ze se dnes rano probudila a „aha, kam dam decko, kdyz musim do prace“ :lol: :lol: :lol: ne, ne, ne, neverim, dnes uz ani ti trollove nemaji zadnou uroven…

Příspěvek upraven 05.06.24 v 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.6.24 10:23

Boha jeho…pobíras rodičovský příspěvek? Jak se můžeš nechat zaměstnat, když nemáš kam dát dítě? Mozek máš a funguje ti? Ptala ses přítele na to, kam si myslí, že dáš dítě, když tě žene do práce a nemáš hlídání? Fakt si myslím, že na tvorbu dětí by se měli dělat psychotesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16384
5.6.24 10:23
@markytka3 píše: Více

No právě, proto se ptám, je to nějaká blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
5.6.24 10:24

Pokud je to real, a ty jsi nenstoupila do præce, přes ÚP, tak Tě logicky vyřadí a zdravotni ai plať sama.

Příspěvek upraven 05.06.24 v 10:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.6.24 10:24
@Dahlia0409 píše: Více

proste zas nejaky zoufalec, ktery ma potrebu se zviditelnit a protoze mu moc inteligence nebylo doprano, vymysli takovouhle chujovinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
5.6.24 10:25

Jste dementní oba dva 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.6.24 10:26

@markytka3 Prosím? Co je divného na tom se přihlásit po ukončení rodičovské na úřad práce jako nezaměstnaná? Jsem tam měsíc školka byla zařízena v jiném městě ale musela jsem se přestěhovat. Vy chcete lidem schválně kazit ještě víc náladu když řeší reálný problémy které vy zřejmě řešit nemusíte? Být přihlášená na úřadu práce Po rodičovské dovolené není nic špatnýho, plno ženských to řeší ale rict že nastoupím někam do práce když nemám hlídání je věc druhá, kterou bych pochopila že byste zmínila… přítel na mě hrozně tlačil já jsem věděla že to bude samozřejmě problém… Ale stejně jsem se snažila vyho větší tomu co chtěl on. Jenomže to není jeho dítě on děti nemá tak to asi prostě nemůže rozumět nebo nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.6.24 10:26
@Lu66 píše: Více

mne spis zarazilo, ze uz ve 2,5 letech neni na RD, a ze by dobrala rodicak, to se mi moc nechce verit, tyhle socky na dvoulety nedosahnou, teda jestli jeste plati, ze na nejvyssi mesicni castku musis mit dostatecny prijem, jako to bylo za nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
5.6.24 10:28

@markytka3 coze? Toho jsem si nejak nevsimla. To je divny ale… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843

Cože? Přítel i ty jste padlý na hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197

takze jsi takovy idiot, ktery se dnes rano probudil a zjistil, ze nema kam dat dite? proc jsi to neresila drive? a nebulikuj nam tu lzi. inteligentni clovek by si rodicak natahnul do nastupu ditete do skolky, max. chodil nekam na brigadu… a az ti pritel rekne, at skocis z okna, udelas to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.6.24 10:29

@Tyna15 Jo to jsem se mu snažila celou dobu vysvětlit ale měla jsem doma peklo… takovou bídu jsem nečekala Tady od vás, no asi jsem zmanipulovaná nebo nevím.. Díky moc jste všichni moc milý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat