Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Tarinka chviličku asi 3 den
tak to nic, účinek nastoupí až tak za tři týdny, nejlíp za šest…teď se to může i zhoršit na chvilku…vydrž, bude líp.
Já se vážně nenavidim, každý hnusný slovo na mě rozhodí a brecim
Jsem pořád hrozně unavená ujdu kousek a můžu jít zase ležet a za vše obviňuji ji!!
@teanann méně, já mám vrozenou vadou mě se nevyvynula vis, od miminka beru na to prášky ale v minulosti jsem měla vyšší dávku 150letrox hodnoty bylo myslím v pohodě, dva roky beru polovinu hodnoty taky v pohodě ale mám úzkosti vlastně z nemocí, ale já to svadim na to no nikdy jsem totiž úzkosti neměla
Bohužel se to může stávat. Neboj Asetra pomůže, chce to čas. Bude líp
Endo mi říkala že to nemá souvislost a že hormony mám v pořádku
@Anonymní píše:
@teanann méně, já mám vrozenou vadou mě se nevyvynula vis, od miminka beru na to prášky ale v minulosti jsem měla vyšší dávku 150letrox hodnoty bylo myslím v pohodě, dva roky beru polovinu hodnoty taky v pohodě ale mám úzkosti vlastně z nemocí, ale já to svadim na to no nikdy jsem totiž úzkosti neměla
Mně způsobovala velké úzkosti porucha štítné žlázy, GB nemoc. Až panické ataky. Měla jsem stavy, že jsem nebyla schopna jít ani do obchodu. Teď už je tohle v pohodě, já beru Thyrozol. Třeba to chce u tebe změnit dávkování tvých léků na štítnou žlázu.
Asi by to chtělo trochu hlubší analýzu toho problému. Najít co jsou spouštěče atd… Může to být komplexnější. Co psycholog?
@teanann dle svých předchozích diskuzí měla hodnoty štítné žlázy naprosto v normě.
Zakladatelko, vydž, antidepresiva opravdu začínají fungovat až v řádu několika týdnů, po třech dnech bych změnu nečekala.
@teanann no mě hodnoty vychází často v pořádku, a když jsem volala endo že mám úzkosti tak mi řekla že to není můj případ no tak já nevím
@ugluk já vím jste všechny hodně. Vím že je to teď se mnou těžké taky se vám chci všem omluvit za moje hnusné komentáře myslíte to dobře
jsem ráda za každou dobrou radu možná jsem měla začít brát AD dřív a nemusela jsem se dostat až takhle daleko asi nebude problém ve štítné ale ve mě, pořád čtu tady diskuze a každá druhá paní co má úzkost tak má i štítku tak jsem asi taky trochu vsugerovala
Nenavidim se… Nedokážu ani popsat co mě vlastně trápí začla jsem na vase doporučení a hlavně na lékařské doporučení brát AD (Asentra)… Vždycky jsem byla v pohodě holka co nic neřešila a užívala života, akorát minulý rok to mělo velký propad a můj život se zmenil v něco nepříjemného, od té doby se nenavidim a dávám si za vinu že jsem se takhle narodila ANO myslím tím můj endokrinní problém nikdy jsem s tím problémy neměla mám dvě děti těhotenství proběhlo v pořádku, prostě jsem o ní ani nevěděla, jenže minulý rok nesnesitelné úzkosti a nechuť do života… Vážně je štítná žláza takové peklo? Vážně dokáže takové psychické problémy nebo to je moje vsugerace?
Nenavidim se… Všude kde nekdo napíše že má úzkost atd hned směřují na hormon štitne žlázy, já si to pak hrozně beru a obviňují se, mám poruchu paměti, soustředění, výpadky slov, už neroheznam.co mám. od psychiky a co ne… Jaký máte zkušenosti s Asentrou 50?