Nenavidim se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LindenSkyHope
29.6.22 11:44
@Anonymní píše:
Nenavidim se… Nedokážu ani popsat co mě vlastně trápí začla jsem na vase doporučení a hlavně na lékařské doporučení brát AD (Asentra)… Vždycky jsem byla v pohodě holka co nic neřešila a užívala života, akorát minulý rok to mělo velký propad a můj život se zmenil v něco nepříjemného, od té doby se nenavidim a dávám si za vinu že jsem se takhle narodila ANO myslím tím můj endokrinní problém nikdy jsem s tím problémy neměla mám dvě děti těhotenství proběhlo v pořádku, prostě jsem o ní ani nevěděla, jenže minulý rok nesnesitelné úzkosti a nechuť do života… Vážně je štítná žláza takové peklo? Vážně dokáže takové psychické problémy nebo to je moje vsugerace?
Nenavidim se… Všude kde nekdo napíše že má úzkost atd hned směřují na hormon štitne žlázy, já si to pak hrozně beru a obviňují se, mám poruchu paměti, soustředění, výpadky slov, už neroheznam.co mám. od psychiky a co ne… Jaký máte zkušenosti s Asentrou 50?

Nevím, jestli ti to pomůže. Asentru brala moje dcera, nepomohla jí vůbec. Momentálně má dvoje jiné léky, ne ze skupiny antidepresiv. Má vážnou psychiatrickou diagnózu. Navíc nástup účinku u psychofarmak typu Asentra je minimálně čtyři týdny, což předpokládám víš. A začátky užívání bývají náročné. Tobě by pomohl nejspíš i dobrý psychoterapeut. Proč ho nemáš?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.22 11:51

Zkus afirmace, najdi si je na youtube, afirmace na sebelasku, na stesti. Poustej a opakuj si je. Mne to pomohlo, po dvou letech silenych stavu se po par dnech citim lepe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.22 11:52

@LindenSkyHope já u něj byla on sám mi řekl že se to štítné týkat nebude, že to je tím že jsem na mateřské a kamarádky mám bohužel daleko od sebe takže jsem jen doma s dětma,… No… Tak sama nevím výsledky z dubna na štítnou jsem prý měla krásné

• Citovat
  • Upravit
216
29.6.22 11:53
@Anonymní píše:
Zkus afirmace, najdi si je na youtube, afirmace na sebelasku, na stesti. Poustej a opakuj si je. Mne to pomohlo, po dvou letech silenych stavu se po par dnech citim lepe.

Zkusím děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.22 11:55

Já jsem sledovala i života za zdí na YouTube jestli znáš… Taky mi to pomohlo docela :)

• Citovat
  • Upravit
41186
29.6.22 11:56
@Adeehidee píše:
Zkusím děkuji :)

myslím, že zrovna v tvém případě je celkem zbytečné zakládat jakoukoli diskuzi jako anonymní, nebo neustále měnit nicky. Nech si jeden a zkus být trochu kontinuální.
JInak k věci, jestli to bereš teprve dva/tři dny je to strašně krátce, trvá min měsíc než si to sedne, začne se to projevovat a zjistíš, jestli ti vůbec sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.6.22 12:19

@Keyllah já vím… Jen jsem prostě zase četla tady na emiminu a zase každá paní co má úzkost léčí štítnou žlázu a vysoký tlak a jelikož se tlaku bojim, mám výpadky paměti, nesoustredenost, únavu tak si všechno svadim na štítnou i přes to že hodnoty z dubna byli v pořádku, a můj mozek říká " no ale co když se ti hormony zhoršily?" No je to začarovaný kruh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
29.6.22 12:27
@Adeehidee píše:
@Keyllah já vím… Jen jsem prostě zase četla tady na emiminu a zase každá paní co má úzkost léčí štítnou žlázu a vysoký tlak a jelikož se tlaku bojim, mám výpadky paměti, nesoustredenost, únavu tak si všechno svadim na štítnou i přes to že hodnoty z dubna byli v pořádku, a můj mozek říká " no ale co když se ti hormony zhoršily?" No je to začarovaný kruh

jistě, každý to tak má a musí mít :think: neuvažovala jsi, vyprdnout se na nějaké emimino a jít to pořešit s někým, kdo na to má vzdělání a jeho radama se pak řídit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.6.22 12:29
@Tarinka píše:
tak to nic, účinek nastoupí až tak za tři týdny, nejlíp za šest…teď se to může i zhoršit na chvilku…vydrž, bude líp.

Na tu přechodnou dobu se podává lexaurin nebo jiný obdobný lék. Lekařka Ti ho nenapsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.6.22 12:29

@Keyllah ano chtěla bych ale psychoterapie je od nás docela daleko, bydlím na vesnici ja sama jsem bez auta, tátu nechci pořád otravovat aby mě někam vozil, v dobu když jsem měla úzkosti nejsilnější se mnou jezdil všude po Dr… Vím že jsou i některé i online terapie, tak asi zkusím tuhle moznost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velo
29.6.22 12:30

Tohle ti fakt zaléčená štítka neudělá, takže na to nesváděj svoje psychické problémy. Je zbytečný zakládat neustále anonymní diskuze. Všichni víme, že to jsi ty. Normálně si zruš účeť a bež se léčit. Možná by byla vhodna už i hospotalizace.

• Citovat
  • Upravit
216
29.6.22 12:32

@Burj Chalifa nene napsala mi citalopram Teva a že mi vezme krev na štítnou říkám že jsem u endo byla že to bylo v normě tak mi dala tenhle, a na intrene mi dali tu Asentrou že první 4 dny mám brát půlku to je 25mg a pak už celou tabletku 50mg že prý je to šetrnější než ten citalopram no tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.6.22 12:36

@Velo musím začít makat, chci začít nový život, dát si hlavu do pořádku, začít chodit do práce protože už malinkej půjde do školky, velkej už si prvni :srdce:… Tak chci zase začít aspoň na brigády teď jsem byla doma kvůli tomu ale nejde to pořád takhle být doma zavřená to bych se asi nikam nehla… S tou štítnou máš asi pravdu, léčím ji celý život a nikdy nic takového, jako malá jsem se hrozně bála smrti že mě to i bušilo, taky se mi i špatně dýchalo ale to byl hodně krátký tah to přešlo a já měla krásné dětství, no zapomněla jsem taky napsat že jsem adoptovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
29.6.22 12:37
@Adeehidee píše:
@Keyllah ano chtěla bych ale psychoterapie je od nás docela daleko, bydlím na vesnici ja sama jsem bez auta, tátu nechci pořád otravovat aby mě někam vozil, v dobu když jsem měla úzkosti nejsilnější se mnou jezdil všude po Dr… Vím že jsou i některé i online terapie, tak asi zkusím tuhle moznost

asi je na čase přestat se vymlouvat na vzdálenost a začít to řešit. Nebo až se zhroutíš, ublížíš sobě nebo někomu z rodiny, tak to pro rodinu bude lepší, než když tě jednou za týden/dva někdo odveze k lékaři? a autobusem to určitě taky nejde…promiň, to jsou dokola pořád ty stejné výmluvy. Kdo chce, cestu si najde, kdo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.6.22 12:47

@Keyllah jak zhroutim jako že umřu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie