Nenávidím tchýni!:-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
19.12.14 13:58

Co máš dělat??? Řádně si probrat vztah s přítelem, protože evidentně nevíte, co se mezi vámi vznáší… A tchýně si nevšímat…Nereagovala bych, kdyby psala, telefonovala. A léto už vůbec bych ted neřešila. Za půl roku se může toho tolik udát, že přemýšlení o návštěvě je k ničemu. Ale asi bych nechala přítele jet samotného, nestála bych o scénu u tchýně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.14 13:58
@svituska píše:
Jen co dosedl na zidli, nadal mi, jak jsem spatna matka, ze chci o par tydnu presunout ockovani, zacal si listovat v telefonu a zjistovat informace a cist pribalove letaky vakcin, vyzadal si ode me veskerou dokumentaci o me dceri. Prisla jsem si jako mala holka. Nakonec uzavrel s tim, at si delam co chci, kdyz si myslim, ze jsem chytrejsi nez doktori a zdravotni organizace.Ze prej priletel, aby udelal poradek hlavne v nasem vztahu mezi mnou a mym pritelem. Tresila jsem oci. Postupne mluvil sam s mym pritelem, pak se mnou. Pritom si zapisoval do notysku. Prisla jsem si jako u psychiatra.A proč si toto tolerovala??

protoze jsem si naivne myslela, ze stryc chce pomoct, nebo ma v te oblasti nejake zkusenosti. jednou mi docela pomohl v tehotenstvi a nikdy mi nic spatneho neudelal, nemela jsem duvod mu neverit.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
19.12.14 13:59
@Lynette píše:
Jsi fakt hloupá. Když s nimi přestal komunikovat neměla ses do toho cpát - jsi jak ta tchýně - cpeš se do vztahů do kterých ti nic není. Jestli tam bude chtít přítel jet tak je hlupák a jestli bys snad chtěla jet s níma dělat už po sté že se nic nestalo, tak by ses měla nechat vyšetřit.

Neni to jiste tak jednoduche, jak to vypada…

Zakladatelko :mavam:… nicmene take nevidim duvod, proc nechat jeho rodinu, aby ti zasahovala do zivota, vedla s tebou hovory, konfrotace a podobne nesmysly. To jsou asi lide, kteri maji h.ovno co na praci, ja bych na to fakt cas nemela. A cas vse otupi, tchyni bych smazala nadobro nejen z fb, s jejich rodinou bych si velmi davala bacha, co rikam a o cem mluvim. A ja myslim…moje dite…moje vec a hotovo :mavam:. Proto ti spousta zenskych rekne, radeji bez chlapa nez s takovym a a jeste s takovou familii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.14 14:00

@pannda to asi taky udelam…proc to resim je jediny duvod-pritel dostane jen jednu dovolenou, kterou si samozrejme vybere na to, aby jel za svou rodinou, kterou uvidi jednou za rok. takze kdyz odmitnu jet(malou mu s sebou samozrejme nedam, jen pres mou mrtvolu!),tak jsme s malou bez dovolene.

• Citovat
  • Upravit
31287
19.12.14 14:01

@zrcadlo souhlasím!
Já bych s nimi vyběhla už v půlce vyprávění, tím spíš, pokud partner taky s mámou nemá nějaké hypervztahy. Důvěřuješ mu? Věříš, že se od mámy nenechá ukecat? Pak bych ho, pokud on sám bude chtít, za rodinou pustila. Je svéprávný člověk, ale nejela bych tam s ním…
tchýni bych ignorovala, a prostě se s ní vůbec nevybavovala, ani po sms. Na hádku musí být dva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.14 14:01
  • Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
19.12.14 14:02
@Anonymní píše:
Toho se prave bojim a poustet k ni dceru nechci. Jedinym resenim tedy je nejet tam v lete a poslat pritele samotneho.On tam pojede urcite, vidi rodinu jednou rocne, nemuzu mu to zakazovat.

Kdovi, co bude v lete :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
19.12.14 14:07

Pokud jde o dovolenou, nemůže si přítel pobyt u rodiny o týden zkrátit, abyste ještě stihli někam jet spolu? Nebo že by tam jel napřed a ty bys pak s malou za ním přijela a trochu byste tam cestovali? A kdyby nebylo průchodné ani jedno z toho, domluvila bych si dovču s nějakou kámoškou, nebo s někým ze své rodiny a jela s malou sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
19.12.14 14:07
@Anonymní píše:
Bohuzel jsem extremne hodna, takze naivni a blba. proste jsem jen naivne a hloupe chtela mit babicku pro dceru a navstevovat se s rodinou, jako kazdy normalni clovek.no,ted bohuzel vim, ze to nepujde. pritel tam bude muset jet sam, protoze pokud bychom tam jeli, bylo by jen tezke se ji vyhnout, v lepsim pripade by se na me zase vsichni sesypali a chteli dceru videt, ale rozhodne bych neprekousla, abych ja sedela nekde na hotelu a pritel s dcerou vyrazil sam na „navstevu“ 8o

vůbec jí neřeš, já se s tchýní taky nestýkam a mam svatej klid :lol:, sem sice může ale musí u toho být manžel a já mam už 5 let klid, sama řekla že si musíme zvyknout jaká je a nevidí si do pusy :jazyk:, takže takymá ztížené podmínky, před tim stačilo zavolat a mohla tady být kdy chtěla ale ted má smůlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
19.12.14 14:09
@Anonymní píše:
@pannda to asi taky udelam…proc to resim je jediny duvod-pritel dostane jen jednu dovolenou, kterou si samozrejme vybere na to, aby jel za svou rodinou, kterou uvidi jednou za rok. takze kdyz odmitnu jet(malou mu s sebou samozrejme nedam, jen pres mou mrtvolu!),tak jsme s malou bez dovolene.

na jak dlouho dostane dovolenou? Prostě půlku stráví s rodinou a půlku s váma, ne? Vše jde, když se chce. Tak hned nemaluj čerta na zeď, že jste bez dovolené…navíc, pokud tebe a malou miluje a chování matky a strýce odsuzuje, tak bůhví, jestli se mu vůbec bude chtít někam jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
19.12.14 14:19

Neprijdes mi jako „extremne hodna“.Spis naivni. Myslim, ze problem nebude jen v tchyni, ale taky v tobe i tvem partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
19.12.14 14:33

Přítel je nějaký iránec nebo něco takového, že všechno řeší rodinná rada složená z širokého příbuzenstva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.12.14 15:01
@Lynette píše:
Jsi fakt hloupá. Když s nimi přestal komunikovat neměla ses do toho cpát - jsi jak ta tchýně - cpeš se do vztahů do kterých ti nic není. Jestli tam bude chtít přítel jet tak je hlupák a jestli bys snad chtěla jet s níma dělat už po sté že se nic nestalo, tak by ses měla nechat vyšetřit.

To je trefný. A možná bych to vyšetřen doporučila hned. Pro jistotu :think:

• Citovat
  • Upravit
7022
19.12.14 15:09

Nikam bych neletela jestli tchýne chce at dojede sem do Čr ale bála bych se unosu miminka zvlášte v teto situaci..tady se bát nemusíš málá má naše obcanství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
19.12.14 15:23
@evill píše:
Přítel je nějaký iránec nebo něco takového, že všechno řeší rodinná rada složená z širokého příbuzenstva?

:lol: :lol: Docela jsem se zasmála za celý den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová