Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kontaktujte tatínka, měl by šanci ji dostat do střídavky, pokud o ni stojí. Chudák holčička.
Tak sociálka je hodně vážné řešení, ale pokud máš jistotu, že neteř skutečně trpí a je psychicky týrána, pak bych neváhala a tu sociálku bych zkontaktovala. Jen si musíš být opravdu jistá, že víš, jak to je, nemít to třeba jen z druhé ruky.
@terinka4444 tam by byly problémy se školou, nebydlí ve stejném městě
a ani jeden by nebyl ochotný neteř vozit do jedné školy
Nebo kdyby se třeba tatínek nabídl, že nebude alimenty chtít… Pokud to teda zvládne. Než ji nechat trápit..
@majki.r nemám to z druhé ruky, ona nemá problém ji před náma říct, že je pi*a atd
nadává ji do debilů. Školu a učení moc neřeší, vše svádí na učitele a vyhrožuje jí, že pokud se nebude učit, půjde do děcáku apod.
@majki.r píše:
Tak sociálka je hodně vážné řešení, ale pokud máš jistotu, že neteř skutečně trpí a je psychicky týrána, pak bych neváhala a tu sociálku bych zkontaktovala. Jen si musíš být opravdu jistá, že víš, jak to je, nemít to třeba jen z druhé ruky.
Jestli je tatínek dítěte co k čemu, tak by mohl získat malou do výhradní péče…samozřejmě po prokázání, že u matky malá psychicky trpí a strádá.
Pak by ta škola nebyl problém.
@Anonymní píše:
@terinka4444 tam by byly problémy se školou, nebydlí ve stejném městěa ani jeden by nebyl ochotný neteř vozit do jedné školy
tak ať si jí žádá do péče.
@Anonymní píše:
@majki.r nemám to z druhé ruky, ona nemá problém ji před náma říct, že je pi*a atdnadává ji do debilů. Školu a učení moc neřeší, vše svádí na učitele a vyhrožuje jí, že pokud se nebude učit, půjde do děcáku apod.
pokud tohle odsvěčíte, má otec šanci ji dostat, proč o ní nebojuje?
No a ty se ptáš na co?
já myslím že v takovýmhle případu je kravina nad tím vůbec přemýšlet ne? Jinak se stáváte celá rodina viníky, a měli by jste se nad sebou stydět.
Jen kdyby tohle dělal chlap to by se to řešilo jinak, hned! Psychicky týraná malá holčička a vy nechcete být za hajzla ![]()
@MalinaQ jak nezvládla? k chlapovi by jsi byla taky takhle velkorysá? myslím že ne, ten by scálovat musel. To že něko porodí dítě, neznamená vůbec nic.
@terinka4444 píše:
pokud tohle odsvěčíte, má otec šanci ji dostat, proč o ní nebojuje?
to by mě taky zajímalo.
Achjo, o vikendu mi kamoska vykladala, jk mesice po nocich poslouchali, jak soused mltil manzelku a vyhrozoval zabitim a kdyz jsem se ptala, proc nezavolali policajty, tak ze pry nechteli mit problém… ![]()
Myslim, ze vetsi „hajzlovstvi“ je nechat dite v takovych podminkach. Co si asi odnese do zivota? ![]()
@Blackova.K No nebyla bych velkorysá, samozřejmě
Já se jenom tak opatrně ptám, protože nechápu, proč už jí tatínek nemá u sebe, nebo se alespoň nesnaží toho dosáhnout. Nebo proč ji tam radši nechává než aby jí vozil do školy do jiného města. Ale nechci takhle z fleku odsoudit, třeba k tomu má nějaký závažný důvod.
Hezký večer, jdu si pro radu. Řešíme v rodině jeden docela závažný problém a nikdo nechce být za haj*la a jít za sociálku. Švagrová velmi rádá střídá chlapy, co nový tím starší, to je mi celkem fuk, ale všem vadí, že tím pádem má i neteř snad každé dva měsíce nového tatínka a s ním další sourozence, které podle švagrové taaak miluje. No samozřejmě, dokud ona zase chlapa nevymění. Neteř je pro švarovou velkou přítěží, ex ji nechce dát, protože by musela platit alimenty
co jsem tak z řeči pochopila. Už jednou jsem jí vyhrožovala, že pokud se od jednoho „tatínka“ neodstěhuje (psychicky neteř terorizoval a žili v šílených podmínkách) tak prostě na tu socku dojdu. Neteř chodí do 3.třídy (měla chodit do 4. ale propadla) a za každý školní rok vystřídala školu.
No a současný stav je takový, že si k sobě do 2+1 stěhuje dalšího o 20 let staršího s dětma ve věku 16 a 19. Už mu vadil pes, dala psa pryč. A to ani nemluvím jak se v klidu před náma o neteři vyjadřují