Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@pannda to asi taky udelam…proc to resim je jediny duvod-pritel dostane jen jednu dovolenou, kterou si samozrejme vybere na to, aby jel za svou rodinou, kterou uvidi jednou za rok. takze kdyz odmitnu jet(malou mu s sebou samozrejme nedam, jen pres mou mrtvolu!),tak jsme s malou bez dovolene.
No tak se na to vykašli, pak je to sobec, když neumí naplánovat dovolenou s rodinou.. A jinde, než u tchýně..Mě by teda nebavilo jezdit stále na to samé místo, na to jsme s přítelem naladěni stejně, poznávat jiná místa..
@RadkaCh píše:
To je trefný. A možná bych to vyšetřen doporučila hned. Pro jistotu
No za to tento portal je plny inteligentnich zen
.
No teda, to je rodinka k pohledání…
Já bych to teda tak dlouho nevydržela. Po prvním incidentu s tchýní bych s ní byla hotová a myslela si o ni svoje. Pravděpodobně bychom se už neviděly. Jsi ale opravdu hloupá, že jsi ji tolikrát naletěla, až se mi nechce věřit, že je to všechno pravda… ![]()
Mě by spíš zajímalo, jak tchýně ví, že máte problémy. Asi si synáček často stěžuje.
Já teda zase nechápu, proč ted řešíš dovolenou, kdy přítel pojede za svou rodinou, když je vypakoval a asi se teda zastal tebe. Tak je%dte spolu, budete u tvoji rodiny a přítel případně na jedno odpoledne může pozdravit svoji máti. Nechápu, že po tom všem už ted plánuje dovolenou se svoji rodinou. Myslím, že rozhodné slovo musí říct on, a ty se hlavně do toho neplést.
@Anonymní píše:
a ty jsi do p*dele jako kdo? do niceho jsem se necpala-ona sama mi volala, brecela a prosila, at se s nema zacne bavit! vysetrit se jdi ty.
Napsala jsi:
Nesouhlasila jsem a casto za ne orodovala a dokonce priteli nadavala, jak se tak muze chovat.Ja blbec jsem jim jeste chtela pomoci! Domluvila jsem, aby se usmirili a souhlasila s tim, ze tchyne prileti a prekvapi ho. Prosila me, abych mu nic nerikala.
Za zády svého partnera tak, aby on nevěděl jsi se s jehou matkou domlouvala. Snažila ses jejich vztah ( syn - matka) obnovit za zády svého muže. To se prostě nedělá. Kdyby ses na to vykašlala, mohla jsi mít už svatej klid.
No mně si připadáte s tchýní docela podobné. Obě labilky a manipulátorky. Ono na tyhle vztahy musí být vždycky dva. Jeden, který prudí a druhý, který se nechá.
Manžel je cizinec? Odkud je jeho rodina?
Jako fór s tím Íráncem, ale mněě totiž napdá, že třeba můžou být příslušníci nějaké kultury, náboženství, kde je fakt běžné, že rodina kecá do života svému synovi, notabene vydírá snachu, když s ejim nehodí do krámu. Ono to není tak dlouho, co se něco poodbného dělo v ultrakatolických rodinách na jižní Moravě - zejména co se týče právě holek, pokud to nebyla pokřtěná katolička, tak se jí snažili vyštípat fakt celá familie. ![]()
@Lynette píše:
Napsala jsi:
Nesouhlasila jsem a casto za ne orodovala a dokonce priteli nadavala, jak se tak muze chovat.Ja blbec jsem jim jeste chtela pomoci! Domluvila jsem, aby se usmirili a souhlasila s tim, ze tchyne prileti a prekvapi ho. Prosila me, abych mu nic nerikala.Za zády svého partnera tak, aby on nevěděl jsi se s jehou matkou domlouvala. Snažila ses jejich vztah ( syn - matka) obnovit za zády svého muže. To se prostě nedělá. Kdyby ses na to vykašlala, mohla jsi mít už svatej klid.
Teda to jsou zas komentáře a závěry. No někdo neumí být tak rázný a tvrdý, plus je nás hodně těch, co jsme naivní a necháme se opít rohlíkem pro vidinu lepších vztahů. Já bych to taky hned nevzdala…jo, s přítelem bych se o tom bavila od začátku, ale když to zakladatelka řešila jinak, nemusí se do ní ještě nikdo pouštět, už tak to má těžké.
Jinak zakladatelko, pro mě osobně by to bylo přespříliš, já bych dala příteli najevo, že pro mě tchýně a ti další aktéři, co ti ublížili, prostě už neexistujou a rozhodně bych je už nikdy nechtěla vidět. Jeho bych nechala, ať se rozhodne sám.
Jinak přeju pevné nervy ![]()
Taková byla tátova máma na mamku. Vždycky padaly slova jako děvka, co jí ukradla syna atd. Po létech tam mamka přestala jezdit a táta se přestal ptát, jestli pojede s ním. Vloni babka překročila osmdesátku a jako senilni bába s těžkou cukrovkou byla ráda, že si jí naši vzali k sobě na týden, když se o ní strýc kvůli dovoleny nemohl postarat sám. A jak byla najednou ráda, že jí mamka pomáhá vyměnit plíny… Ale užila si s ní s potvorou.
Ale ty dělej, že není. Tvoje rodina to není a jak je vidět, tak je celkem vyšinuta.
Ahojte, nenávidím svou tchýni, dávám ji za vinu, že špatně vychovala mého manžela. Je to děsný hulvát…nikde si nebere servítky a vůbec mu nedělá problém na mne v obchodě řvát: Ty jelito jedno, co jsi to vzala za žrádlo!…nebo běžně před dětmi mi říká: Drž hubu! No a teď si asi říkáte, jak je to možné, že jsem si takového chlapa vzala? No, ono to bylo tak, že před svatbou se choval normálně, přetvařoval se a po svatbě se pěkně vybarvil. Dělá se mi z něj zle. Mám s ním jedno dítě, to jsem čekala před svatbou. Bojím se, že z něj vyroste stejný hulvát jako s tatínka. Tchýně manžela pořád obhajuje a nedá na něj dopustit, ale myslím, že mu nedala špetku vychování. Nevím, co dál, ale vím, že mi bere před dítětem veškerou autoritu a vadí mi to.
@Anonymní píše:
Ahojte, nenávidím svou tchýni, dávám ji za vinu, že špatně vychovala mého manžela. Je to děsný hulvát…nikde si nebere servítky a vůbec mu nedělá problém na mne v obchodě řvát: Ty jelito jedno, co jsi to vzala za žrádlo!…nebo běžně před dětmi mi říká: Drž hubu! No a teď si asi říkáte, jak je to možné, že jsem si takového chlapa vzala? No, ono to bylo tak, že před svatbou se choval normálně, přetvařoval se a po svatbě se pěkně vybarvil. Dělá se mi z něj zle. Mám s ním jedno dítě, to jsem čekala před svatbou. Bojím se, že z něj vyroste stejný hulvát jako s tatínka. Tchýně manžela pořád obhajuje a nedá na něj dopustit, ale myslím, že mu nedala špetku vychování. Nevím, co dál, ale vím, že mi bere před dítětem veškerou autoritu a vadí mi to.
Hmmm a tebe vychovala rodiče jak? ![]()
@Nafrněná Ráda bych se nad sebou zamyslela, ale už prostě nemůžu! Jsem v koncích.
@Kotatko03 Myslím si, že mne vychovali dobře. Jenže pokud mi tchýně řekne, že je normální, že můj manžel řve na naše dítě debile, tak mne to teda normální nepříjde, no…