Boty FILA - není to podvod?

Anonymní
30.4.19 18:41

Není to podvod?

Zaujaly Mě boty fila tak jsem se divála na internet a stoji kolem 3 tisíc. A najednou Mě vyjel obchod fila-sale.shop a fila-shop.club a tam ty Fily stoji 20 eur a je tam napsáno že jsou zlevněny z 550eur. Mate s tímto obchodem zkušenosti? Děkuji za odpovědi :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
30.4.19 18:44

Proč anonymně. To je tak citlivé téma kolik stojí boty? Jinak k otázce, cokoliv co stojí 10tinu obvyklé ceny v jiných shopech bych nekupovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
30.4.19 18:48

Ani jeden eshop neznám, ale jak píše @Martha03 cokoliv tak extrémně zlevněné bych nekoupila. Pogoogli si recenze

• Citovat
  • Upravit
5908
30.4.19 18:50

Vypadá to docela věrohodně, ale to nic moc neznamená. Zkus najít recenze na webu. Moc velké slevy smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
30.4.19 18:52
@Martha03 píše:
Proč anonymně. To je tak citlivé téma kolik stojí boty? Jinak k otázce, cokoliv co stojí 10tinu obvyklé ceny v jiných shopech bych nekupovala…

Ano je to strašné anonymní! Vždyť jde o vážnou věc!!! :cert: o boty!!! A jejich slevu! Sakra :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
30.4.19 18:53
@J.O.V píše:
Ano je to strašné anonymní! Vždyť jde o vážnou věc!!! :cert: o boty!!! A jejich slevu! Sakra :cert: :lol:

No ještě kdybychom se dozvěděli velikost její nohy… To by se vyřešili i všechny záhady vesmíru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
30.4.19 18:54

@J.O.V A reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
30.4.19 18:54
@Martha03 píše:
No ještě kdybychom se dozvěděli velikost její nohy… To by se vyřešili i všechny záhady vesmíru :lol:

Nepochopíš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.4.19 18:56

Podívej se, jestli tam mají možnost nastavit měnu. Pokud ano a najdeš tam převodník měn z celého světa, pak jasný čínský podvod. Ověřeno. Navíc nikde tam nenajdeš sídlo ani kontakt, jen formulář k odeslání dotazu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
30.4.19 19:07

Takto naletela kolegyne… penize se ji strhly dvakrat a nic neprislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
30.4.19 19:17

Anonym?

Nepripadava vam posledni dobou nejak moc tech anonymu? To je snad kazda diskuze zalozena anonymni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
30.4.19 19:22
@Lnm píše:
Nepripadava vam posledni dobou nejak moc tech anonymu? To je snad kazda diskuze zalozena anonymni :think:

Já pochopím když jde o něco vyloženě osobního, ale taková kravina a x dalších. Já budu všude odpovídat anonymně když se to tak může zneužívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.19 19:46
@Lnm píše:
Nepripadava vam posledni dobou nejak moc tech anonymu? To je snad kazda diskuze zalozena anonymni :think:

Taky se mi zda. A to je tu pritom malo iddotu, kteri si za nick zvoli sve jmeno vcetne prijmeni. :think: :?

• Citovat
  • Upravit
1648
30.4.19 19:51
@Lnm píše:

Akorát jsem to samé chtěla napsat do nové diskuze… Kolik vás chodí k psychologovi a proč? A to je dnes už nekolikata diskuze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
30.4.19 19:52
@Anonymní píše:
Taky se mi zda. A to je tu pritom malo iddotu, kteri si za nick zvoli sve jmeno vcetne prijmeni. :think: :?

Právě proto. Není jednoduší si založit účet jako @hodlamzakladatdivnediskuze než vkládat anonymně? Zde na diskuzním fóru, má člověk možnost volby pro název svého účtu a není tedy důvod vkládat jako anonym. Zvlášť o takové blbosti jako jsou ceny bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák