Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Proč anonymně. To je tak citlivé téma kolik stojí boty? Jinak k otázce, cokoliv co stojí 10tinu obvyklé ceny v jiných shopech bych nekupovala…
Ani jeden eshop neznám, ale jak píše @Martha03 cokoliv tak extrémně zlevněné bych nekoupila. Pogoogli si recenze
Vypadá to docela věrohodně, ale to nic moc neznamená. Zkus najít recenze na webu. Moc velké slevy smrdí.
@Martha03 píše:
Proč anonymně. To je tak citlivé téma kolik stojí boty? Jinak k otázce, cokoliv co stojí 10tinu obvyklé ceny v jiných shopech bych nekupovala…
Ano je to strašné anonymní! Vždyť jde o vážnou věc!!!
o boty!!! A jejich slevu! Sakra
![]()
@J.O.V píše:
Ano je to strašné anonymní! Vždyť jde o vážnou věc!!!o boty!!! A jejich slevu! Sakra
![]()
No ještě kdybychom se dozvěděli velikost její nohy… To by se vyřešili i všechny záhady vesmíru ![]()
@Martha03 píše:
No ještě kdybychom se dozvěděli velikost její nohy… To by se vyřešili i všechny záhady vesmíru
Nepochopíš
![]()
Podívej se, jestli tam mají možnost nastavit měnu. Pokud ano a najdeš tam převodník měn z celého světa, pak jasný čínský podvod. Ověřeno. Navíc nikde tam nenajdeš sídlo ani kontakt, jen formulář k odeslání dotazu..
Takto naletela kolegyne… penize se ji strhly dvakrat a nic neprislo.
Nepripadava vam posledni dobou nejak moc tech anonymu? To je snad kazda diskuze zalozena anonymni ![]()
@Lnm píše:
Nepripadava vam posledni dobou nejak moc tech anonymu? To je snad kazda diskuze zalozena anonymni
Já pochopím když jde o něco vyloženě osobního, ale taková kravina a x dalších. Já budu všude odpovídat anonymně když se to tak může zneužívat.
@Lnm píše:
Nepripadava vam posledni dobou nejak moc tech anonymu? To je snad kazda diskuze zalozena anonymni
Taky se mi zda. A to je tu pritom malo iddotu, kteri si za nick zvoli sve jmeno vcetne prijmeni.
![]()
@Lnm píše:
Akorát jsem to samé chtěla napsat do nové diskuze… Kolik vás chodí k psychologovi a proč? A to je dnes už nekolikata diskuze ![]()
@Anonymní píše:
Taky se mi zda. A to je tu pritom malo iddotu, kteri si za nick zvoli sve jmeno vcetne prijmeni.![]()
Právě proto. Není jednoduší si založit účet jako @hodlamzakladatdivnediskuze než vkládat anonymně? Zde na diskuzním fóru, má člověk možnost volby pro název svého účtu a není tedy důvod vkládat jako anonym. Zvlášť o takové blbosti jako jsou ceny bot.
Zaujaly Mě boty fila tak jsem se divála na internet a stoji kolem 3 tisíc. A najednou Mě vyjel obchod fila-sale.shop a fila-shop.club a tam ty Fily stoji 20 eur a je tam napsáno že jsou zlevněny z 550eur. Mate s tímto obchodem zkušenosti? Děkuji za odpovědi