Neoblíbené pokrmy vašich dětí

916
1.1.21 10:39

Neoblíbené pokrmy vašich dětí

Servus ženský,
jaká jídla nemají rády vaše děti? Jídla, při kterých se brání. Moje děti nesnesou špagety a pizzu.

Ženský pište!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
1.1.21 10:43

Zeli, kysane i hlavkove a tepelne neupravenou zeleninu, dusena mrkev, znojemska pecene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.1.21 10:44

Moje deti presne opak. Spagety a pizzu zboznuji. Kdybych ji pekla nekolikrat tydne, tak budou naprosto spokojeni. Vcera jsem se vyhrala, ze na pohosteni jsem jim delala mini pizzu.
Jedna dcera nemusi moc maso. Tmave neji, svetle akceptuje. Kluk a nejstarsi sni snad vse.
Vzdy se ptam, ktere jidlo chteji, at uvarim. Takze v hlave mam seznam, ktery ji. Co neji, tak nedelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
1.1.21 10:48

@JohanaRottova nejstarší syn nejí žádné pečené maso a dcera nevezme do pusy luštěniny a ryby., šunku. Zase má ráda maso :lol: Když se objednává pizza tak si vybere sýrovou + si tam přidá navíc kuřecí maso a ještě sýr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
1.1.21 10:49

Veškeré moučníky, jediné, co doma sní je kousek věnečku. Zajímavé je, že ve školce si jde i přidat :zed: Co tedy doopravdy nepozře je Brumík (ten mu nejel už odmalička), čokoláda z Kinder vajíčka. Potom bonbóny. To si dá tak 2 kusy z pytlíku a zbytek po čase vyhazuji. Naopak miluje liči, kaki, ananas, hrušky, jablka (to vyhazuje jen stopku), papriky (jí je i se semínky), okurky. Ty by mohl jíst na kila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
1.1.21 10:59
@VitaminC píše:
Zeli, kysane i hlavkove a tepelne neupravenou zeleninu, dusena mrkev, znojemska pecene…

Zelí je u nás taky tabu. Když vařím zelí, dcera skoro odmítá vyjít z pokoje. Ve školce dělala scény, že tam nejde, když bylo zelí. My ho jinak doma milujeme na všechny způsoby. Teď se nedávno uvolila ochutnat coleslaw a musím ho teď dělat každý týden, jak jí zachutnal.
Jinak ještě neveme do pusy hřiby a namazané pečivo máslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.1.21 11:17

U nás by byl kratší seznam toho, co jí. Nejí maso (v žádné podobě), brambory, pečivo (ani sladké), omáčky, knedlíky.

• Citovat
  • Upravit
4622
1.1.21 11:19

Velka nema rada sladke obedy( ryzovy nakyp, kase, nudle s makem, zemlovku).
Mala nema rada pizzu, testoviny s omackou( ji je jen s kecupem) a moc nemusi hovezi maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
1.1.21 11:25

Maso, kuřízek ještě ujde, ale jinak to bojkotuje a palačinky a na to vždycky zapomenu, takže nabízím k snídani, jak ji potěším a prdlajs. Budiž mi omluvou, že to není mé dítě.

• Citovat
  • Upravit
122406
1.1.21 11:44

Špenát a pelmeně. Má ráda tortellini, řízek a rajskou. A právě špenát a pelmeně, když není Anička doma, si dneska vařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
1.1.21 11:46

Snad jen rýže jako příloha, rizoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
1.1.21 11:48
@Kelsey píše:
Moje deti presne opak. Spagety a pizzu zboznuji. Kdybych ji pekla nekolikrat tydne, tak budou naprosto spokojeni. Vcera jsem se vyhrala, ze na pohosteni jsem jim delala mini pizzu.
Jedna dcera nemusi moc maso. Tmave neji, svetle akceptuje. Kluk a nejstarsi sni snad vse.
Vzdy se ptam, ktere jidlo chteji, at uvarim. Takze v hlave mam seznam, ktery ji. Co neji, tak nedelam.

Pizzu a špagety dávají ve školách a ve školách v přírodě, :? jelikož to dětem chutná, ale kdyby jsi se jich zeptal kolik to stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
1.1.21 11:50

Houby a fazolky, z tech se vylozene navaluje. Jinak dalsi veci, typu zeli, spenat, jsou jen neoblibene a to uz ma devce smolika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
1.1.21 11:51

U nas je to snadne, starsi nechce skoro nic :roll: tam je problem maso, lusteniny, tepelne opracovana zelenina. Jedina jistota jsou sladka jidla. Mladsi zas sni na co pride, tomu je jedno co ji, hlavne ze ma plny pupik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.1.21 11:52

Špenát, sýry, z polévek ji jen kuřecí s nudlemi, chleba, čínská jídla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie