Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo a na Matyáše mi jeden kamarád řekl : " A nebudou se mu pak děti smát?" ![]()
Tak to jsme rada rybano, ja prave si rikam ty jo Nataniel ma tolik podob ze ani sama nebudu vedet jak to bduu stridat ale pak si kazdej vybere svoji podobu co mu sedi…My mame prijmeni neobvykly asi si kazdej bude rikat ze e to cizinec ![]()
Moji mamce se to libi hlavne proto ze to znamena ,,buh dal" ale dnes mi prave rikala ze je to nase vec ze si vsichni zvyknou ale ze ji se libi jmena z kalendare, apk ho procetla a nic moc ![]()
Alyss..hele to mne i na Robina kdyz sem se zminila ze se mi to libi tak vsichni vybuch smichu a ze to bude jako Hood a teplej..a ja rika mco je na tom? Hood je hrdina a jaky budem oje dite orentace je mi uplne fuk a hlavne to asi jemno neovlivni, ale po tyhle zkusenosti uz sem prestala rikat jakykolim jmeno a technicky sme si obcas delali srandu ze to bude Lumir a oni nam to lidi nejak sezrali a mysli si ze to bdue Lumir, tak at si to mysli…
Navic uz mam i SPZ na kocarek NAtaniel aby is to kazdej zapamatoval a at se klidne zblazni ![]()
Máme známé,kteří mají holčičku Ines a další mají Noemi obě jména se mi líbí,ale nedala bych je ![]()
Mě se líbí pro holku Angela ,ale obávám se že přítel na to nekývne ![]()
Tak my máme Benjamína a je to psycho, přitom Ben, Beníček, Beník se mi moc líbí, Benjamíne mu neříkáme. Ale teď zrovna jedna maminka na ulici reagovala: aha až tak? Pcheche, nějak jsem nepochopila co tím chtěla říct ![]()
Robin je krásný jméno
a teda vždycky jsem myslela, že naprosto normální…
![]()
Jé Tobiáška (Tobíka) jsme chtěli my, ale čekáme holčičku Theu (Theušku). Přesto ani jedno jméno se rodině a okolí nelíbí. Mají smůlu, dáme ho. Za to si musíme pravidelně vychutnat otázky typu , jak jsme na to přišli, jak jí budeme říkat a proč jsme si vybrali takovou exotiku. Jak už tu někdo psal, tak v budoucnosti jí budou oslovovat tak jí představíme my nebo ona sama.
Jinak Darek je taky super jméno. ![]()
Já chtěla dát nejdřív Noru, ale ta se manželovi moc nezdála a víš co mi všichni řekli? Prý se bude jmenovat jako díra. Stejně všichni doufaj, že Theu nedáme a ještě v porodnici to změníme
.
Já právě chtěla holku Ninu, ale čteno Nyna..a všichni mi tvrdili, že jí Nyno stejně nikdy nikdo neřekne…
ale prd, jedna známá je Nina a tak dlouho všem tloukla do hlavy, že je Nyna, že jí jinak nikdo neřekne, tož tak ![]()
Kamarádka má kamarádku - Hyacinta Ťapáková se jmenuje
My máme Davida a Báru a u Barunky se taky často setkáváme s nevěřícným výrazem, že je jako fakt Bára a ne Barbora. A poté vždy následuje pár slov o Divé Báře
Mým velkým snem je mít ještě jednu holčičku - Viktorku - ať má ze mě ta Němcová radost ![]()
Jo v té knížce od Knappové se dají najít poklady ![]()
Mě nejvíc pobavily jména: Hyacint a Hypolit - dvojčata ![]()
Dobrý den, zahlídla jsem tuto diskuzi…
Nejdřív mi padlo oko na výpis pár jmen Kolozubky - a jestli to mají být holčičí (což jsou, že?) tak Sáva je klučičí- pozor na to…
Jinak patřím k těm, co chtějí neobviklé jméno a většina z okolí mi to kritizuje
![]()
Mám Bohdan (Bohďa) Timotej (Timi) a Matouš ( Maťo -to je nejmíň zvláštní) no a teď opět kluk fakt nevím, co dát..(líbí se mi Viliam) Já jsem třeba Dajna,nejdřív jsem chtěla být tou tuctovou Luckou, Veronikou, pak jsem v tom ale našla zalíbení..
jo my to taky nasli v knozce od Knapovy a jak pise Terrad tak rodice taky rikali jak jsme na to prisli a jak mu budeme rikat (prozradila jsme to teda asi 2 kamaradkam a rikaly ze hezky a taky hned jak sme na to prisli a jak mu budeme rikat
)
Ben je hezky…ale prijde mi od lidi dost primitivni kdyz reagujou stylem ,,az tak?" Jak pises..ale to ja se asi nedam a reknu na to jo je to por tebe tak nepochopiteny? Ikdyz mi nekdo rekne jakykoliv jmeno a mne se nelibi nikde to nerikam, kamaradka ted bude mit mimi a maj Matyase a ikdyz to ma ted kazdej tak ji na to nic nereknu protoze je to jeji volba a jeji vec…tak proc bych do toho remcala…
Dajna, to je dobrý
divný ![]()
Odkud máte předky? ![]()
Mě Veronika vadila jen na střední, kdy nás ve třídě bylo 7 ![]()
Jak jsme všechny záviděly naší arménské spolužačce jméno Satenik… ![]()
Dajma píše:
Dobrý den, zahlídla jsem tuto diskuzi…
Nejdřív mi padlo oko na výpis pár jmen Kolozubky - a jestli to mají být holčičí (což jsou, že?) tak Sáva je klučičí- pozor na to…Jinak patřím k těm, co chtějí neobviklé jméno a většina z okolí mi to kritizuje![]()
Mám Bohdan (Bohďa) Timotej (Timi) a Matouš ( Maťo -to je nejmíň zvláštní) no a teď opět kluk fakt nevím, co dát..(líbí se mi Viliam) Já jsem třeba Dajna,nejdřív jsem chtěla být tou tuctovou Luckou, Veronikou, pak jsem v tom ale našla zalíbení..
Taky si rikam jeslti az bude malje treba ve skolce nebo ve skole jeslti nebude touzit po tom mit obycejny jmeno..mne se moje jmeno nikdy nelibilo ajko diteti a ted? ted je mi to fu aa jsem za nej rada..a vcera jsem s ptala manzela jestli by se chtel jmenovat Nataniel a on ze jo :_D tak sjem si rekla ze az synovi bude 31 tak bude rad a treba bude rad celou dobu ![]()
JInak na kluka se mi libilo z neobvyklejsich jmen treba Theodor, Maxmilian, Zachariáš, a podobne…
Ahoj, ja mam Ester a pro druhe mame vybramo Max nebo Josefina.
Ono si okoli nakonec zvykne.
U nas ve vsi je Konrad, rikaji mu Konicku ![]()