Neobvyklá jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
432
24.1.11 15:26

A já bych chtěla holčičku Adinu. Ať se okolí třeba pos..e :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.11 15:27

ty jo a mas 9 dni do produ, drzim palce at to jde dobre..jmena mate hezke..presne okoli si zvykne..
Ale ten Konicek to je divny bych mu rikala radsi jinak :-D Kony :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
24.1.11 15:35

Tak my jsme dali celkem ještě „obyčejného“ Mikuláše a každý to vzal v pohodě až na mou tchýni, která to komentovala slovy „to jste se mu teda pomstili…“. No už k ní moc nejezdíme :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.11 15:45

mne tychne rekla at si ho pojmenujem jak chceme ze mu stejne bude rikat podle svyho..ale to samozrejme zatrhneme :-D ale myslim ze nemyslela ze mu bude rikat treba manzeelovo jmenem ale ze si najde nejakou zdrobnelinku jmena Nataniel :-)… pak se jim to urcite libit bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.1.11 16:00
RyBANA píše:
Robin je krásný jméno :palec: a teda vždycky jsem myslela, že naprosto normální… :think: :lol:

Znama ma Robina psa :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.11 16:04
kacerval píše:
RyBANA píše:
Robin je krásný jméno :palec: a teda vždycky jsem myslela, že naprosto normální… :think: :lol:
Znama ma Robina psa :mrgreen: :lol:

moje vysneny jmeno to bylo, tak jsem ho chtela ale u manzela neproslo :-D
Mne prave prijde uplne normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.1.11 16:11

Ahoj ,my máme Ondřeje,Kateřinu a Přemysla,Přemeček to je po tatkovi.Je to sice v teto době neobvyklé ale hodně lidem se líbí .Řikame mu Přemo ,Přemi,Přemečku ,Přemdo .Jen děti s tím mají problem .Říkají mu Křemku a td.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.1.11 16:15
m311 píše:
Ahoj, my jsme dali jméno Hynek. Našemu sluníčku říkáme Hynečku. A podle nás je to to nejkrásnější jméno na světě. :lol:
Okolí reagovalo různě, upřímně řečeno, většina lidí si myslela, že si děláme legraci, když jsme bříšku říkali Hynečku. :lol: No všichni si zvykli a všude si nás neomylně pamatují. Což je super. :pankac: A když na Hynečka zavolám na pískovišti, přiběhne jen náš. :palec:

Hynek je nááádherné jméno :srdce:
Taky jsem ho chtěla. Mám sice holčičku, ale stejně mi Hyneček neprošel. Mám Hynka kámoše z dětství, jeho otec se tak jmenoval taky a žádného jiného jsem za celý život nepotkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.1.11 16:16

Kamarádka má Hynka a je to opravdu hezké jméno.A holčičku má Elen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.1.11 16:29

Ahoj. Mám známou a ty dali holčičce jméno Madlen, jiná dala chlapečkovi jméno Oliver. Kolegyně v práci má zase vnoučka Robinka. Také říkala, že si na to nezvykne, ale s narozením malého si zvykla hned. Ale to zas tak neobvyklé jméno není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.1.11 16:30

Nějak mi vypadlo -a- jsem Dajana… :lol: čistá Slovenka.. otec Ján, tak nějak aby to bylo po něm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.11 16:32

jestek tem jmenum znama je Slovenka ja menuje se Henrieta a narodila se jim dcera a taky ji dali jmena Henrieta (tatinek je Helmut) sme si rikala to je jak za trest kdyz se takhle povidne jemnuje cela rodila ale ted mi to neprijde ani trosku divny a hezky se ji rika Heňuška, Heňa a strasne se mi to libi. Takze ze zacatku ma asi kazdej predsudky, jde o zvyk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.1.11 16:45

No já mám právě dost teď problém, tchánovci jsou na klasiku, s nima jsme asi i nejčastěji z celé rodiny a sice si na Tima zvykli a říkají mu normálně Timi, ale pořád remcají (zejména tchýně) proč nedáme něco normálního.. jo navíc mají 2jména (Timotej René a Matouš Josef -u 1.jsem nevěděla, že se můžuo dát 2) A samozřejmě teď na Vánoce mi kladla na srdce, ať dáme JEDNO NORMÁLNÍ jméno. A mne to hodně vadí, když musím toto poslouchat a to není raz, ona mi to dokáže vyčítat furt -tož to je pěkně otravné.. Jsem si říkala, že bych teď dala jen jedno (už kvůli 1.synovi -ať v tom není sám). :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.11 16:51

tak Bohdan, Maťko a Timotej jsou vsechno tak odcela neobvykly…a tak zkus dat neco z kalendare ale taky trochu neobvyklyho at mezi tema tvyma klucikama neni treba Honzik :-)..mne se libi treba Dalibor, Bořek, Oliver, Denis, Alan, Alexej, Mikuláš, MArcel, Robin, Robert,Richard, Leon, Lucián, Damián, Eliáš, Nikolas, Adrian to je par jmen co sem mela na seznamu a postupne vyskrtavala…ja bych tcyni neposlechla ani nahdou jsou to vase deti ap rece jen je tam generacni rzdil, oni byli zvykli na uplne jiny jmena ne zse dabaji dneska… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
24.1.11 16:56

Tak my máme robinka, celá rodina byla proti a my jsme si to uhájili a jak jsme teď rádi všude si nás pamatujou a nepotkáváme někoho se stejným jménem a jak píšete na písku se to pak bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze