Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aletheia píše:
Hildegarda(jednu znám)nadpis zní neobvyklá, né americká a v dnešní době už dost provařená
to je nemecky jmeno myslim ![]()
Jinak známá má 3 děti kluk Waldemar, dvojčátka holky Broňu a Vlastu.
Já napíšu obvyklé ale pro mě je to jméno tak nějak okouzlující a chlap vybral pro druhé budoucí dítě snad holčičku jméno Tamara
Ještě mě napadla Renáta nebo Andrea, ty se dneska skoro vůbec nedávají.
(Renáta je moje mamka a Andrea jsem já
)
My máme holčičku Karlu. Máme ještě dva kluky, to jsem si vybrala jména já, tak aspoň jedno bylo na tatínkovi. Chvíli jsem si musela zvykat, ale teď jsem za jméno ráda. Rozhodně je ve školce jediná. Jen to pletou s Karolínkou a v porodnici s Klárkou.
@Cmochy píše: Švagr pořád chtěl kluka se jménem „Tichoslav“Naštěstí mají holku… Nelu
![]()
![]()
Kolegyně měla pro kluka jméno Vintíř, holku jsem zapomněla. Celej kancl doufal, že si dělá legraci ![]()
A co se týká „zaručeně originálních“ jmen, připadá mi, že skoro z pátrajících po pořádné bombě nikdo nevytěžuje Bibli .
Přitom takový Nachšon, Gamaliel, Pedacur, Machli, Muši…
@Knihomyš píše:
Kolegyně měla pro kluka jméno Vintíř, holku jsem zapomněla. Celej kancl doufal, že si dělá legraci
A co se týká „zaručeně originálních“ jmen, připadá mi, že skoro z pátrajících po pořádné bombě nikdo nevytěžuje Bibli .
Přitom takový Nachšon, Gamaliel, Pedacur, Machli, Muši…
Muj kolega ma syna jmenem Jilji. Rikaji mu Jilek.
@Jasou píše:
@superandrysekMy máme holčičku Karlu. Máme ještě dva kluky, to jsem si vybrala jména já, tak aspoň jedno bylo na tatínkovi. Chvíli jsem si musela zvykat, ale teď jsem za jméno ráda. Rozhodně je ve školce jediná. Jen to pletou s Karolínkou a v porodnici s Klárkou.
Taky máme Karličku a taky je široko daleko jediná. A působí mi velkou radost vyslovovat jméno Karla, jelikož vznešenější snad neznám. ![]()
Mě se líbí, čistě jen jak to zní, jména Erin a Marina, ale nedala bych to, pro praktické použití jsem pro tradičnější jména v dané zemi
jinak kamarádce se dneska narodila malá Marcelka. Tak to mi udělalo fakt radost, protože to je v dnešní době opravdu neobvyklé jméno a v záplavě Emmiček a Nellinek a Sophinek bude pravděpodobně opravdu originální.
Nam se za par dni narodi Johanka.. moc se nam to jmeno libilo a když se pani na matrice musela divat, zda to vubec jde, tak nam doslo, ze je asi neobvykle
pro kluka mame jmeno obycejne a to Jaroslav ![]()
Jonna Augusta, Konrád, Leopold, Pepe, Leo, Benno, Frida, Nadine (seznam dětí, které tu chodí do plavání).
Druhou půlku jsem zapomněla, protože je to pro mě těžce nezapamatovatelné ![]()
Fiona nebo Miriam