Neocate - čím přebít jeho chuť?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9201
1.3.13 14:33
@Petra2829 píše:
@Petra8a dítě na Neocate nesmí nic kde je bílkovina. Ani Nutrilon Ac pro alergiky s BKm kolikrát nestačí.

Přesně tak neocate jsou uz jen aminokyseliny, všechno ostatní jsou hydrolyzaty tudíž porad je základem bkm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
1.3.13 14:34

MMch to granko není vůbec spatny nápad, chce si to zjistit složení, a nesmí dítku vadit kakao ktere v tom asi bude a je to alergen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
1.3.13 14:39

@Ankili jj je to alergen, ale my třeba máme jen tu bílkovinu klep klel klep…

Ale 10 m pokud je jinak ok tak bych to asi zkusila..nebo koupit krupičku. Myslím že Vitana jí dělala kakovou. Instant..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
2.3.13 08:04

On sinlac ma taky hodne bilkovin, jen roslitnnych - tedy neobsahuje esencialni aminkokyselniny, ty jsou jen vzivocisnych bilkovinach
a jsou potreba
nicmene - neni jich potreba mnoho. pokud ma dost bilkovin roslinnych, ty zivocisne staci jen doplnovat. roslitny obecne ale maji spise bilkovin malo.
vapnik je taky dulezity, ale s nim je to celkem jednoduche, nejak tabletka se rozdrti do kase - s tim vetsinou neni takvy problem, jako s neocate :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
2.3.13 17:14

@mia3 @Petra2829 @Ankili
Jj, diskuzi jsem k sinlacu zakladala. Jsem z toho uz lehce silena. Mala ma potvrzenou ABKM, mame vyzkouseny Nutrilon AC a ted nam na gastru dali uz Neocate, ale zvraci mi obloukem porad. Chodime sice k nej doktorovi na klinice na Karlove, ale porad se nemuze prijit na to, proc tak zvraci. Ten NC uz pozna na dalku a zvraci i predem, proto bych ji ho chteka nejak vylepsit. To granko se mi jako napad docela libi, omrknu slozeni a mozna to zkusim. Porad mam strach, ze bude mit nedostatek bilkovin a vapniku, pokud do ni ten NC nenasoukam. Jinak Sinlac samotny ji chutna, ale zase nevim, jestli by stacilo davat jen ten. Popravde si uz pripadam jak cvok, porad to resim dokola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
2.3.13 17:21
Dobrý den, nečetla jsem celou diskuzi, tak nevím, jestli to zaznělo, ale v nemocnici mi sestřičky nabízely do Nutrilonu allergy care glukopur.
@Madel píše:
@mia3 @Petra2829 @Ankili
Jj, diskuzi jsem k sinlacu zakladala. Jsem z toho uz lehce silena. Mala ma potvrzenou ABKM, mame vyzkouseny Nutrilon AC a ted nam na gastru dali uz Neocate, ale zvraci mi obloukem porad. Chodime sice k nej doktorovi na klinice na Karlove, ale porad se nemuze prijit na to, proc tak zvraci. Ten NC uz pozna na dalku a zvraci i predem, proto bych ji ho chteka nejak vylepsit. To granko se mi jako napad docela libi, omrknu slozeni a mozna to zkusim. Porad mam strach, ze bude mit nedostatek bilkovin a vapniku, pokud do ni ten NC nenasoukam. Jinak Sinlac samotny ji chutna, ale zase nevim, jestli by stacilo davat jen ten. Popravde si uz pripadam jak cvok, porad to resim dokola :)

Co do něj zkusit dát glukopur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.3.13 18:50

@Madel zkus se na to optat dr…zase lámat od mimča něco co stejně vhodí, no to není nejlepší. akorát začne odmítat vše :think: :nevim: Je to hroznýýýý. Máme my to pech co.My zas poslední 4 dny měli průjmík. tak sem se pídila co mu může vadit. teď měl bobíka zas jak králík. No picne mně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
18.6.13 22:59

Nemáte někdo zájem o pixlu neo cate? ex 2014 nechce se mi to vyhazovat, pošlu za poštovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek