Neodsuzujte mě hned

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2101
18.3.22 20:19

Jestli ti nejen důstojnost, ale vlastní zdraví, které si nezaplatis ničím, stojí za to, aby ses do něčeho takového pustil a zničil sis život už v tak mladém věku, tak prosím. Jsou i jiné možnosti. Vždy je lepší padnout do hoven, než do bláta, bláto méně smrdí ale za to tě udusí. Já bych radši vzala 3 práce najednou, než šla do tohoto. Nemáš závazky, nemáš ženskou, využij této příležitosti být chvíli v nekomfortu a makat jak jen to jde. Věřím že za nějaký ten rok budeš rád, že jsi se postavil k problémům čelem a nesel dělat spindiru homousum. Zničíš si vlastní dustojnost a pak už o tebe nebude mít nikdo zájem s touto minulosti, která může vyvplavat i když budeš tajit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
18.3.22 20:19
@Nelel12 píše:
Neodsuzujte mě hned… :zed:
Kluku, ty budeš hloupej jako tágo, nezlob se na mě…ne za dluhy, za ty si můžeš nadávat jen ty sám, za co jsi si je nasekal i za to, že jsi je hlavně nesplácel. (Ale nejsi první ani poslední, kdo dluhy měl, má, sypat si popel na hlavu, jak píšu můžeš po tunách)

Ale hloupej jsi za to, k čemu se hodláš snížit, ovšem pokud si neděláš srandu, protože to by byl vážně povedený (džouk) 8o

Vyhulovat starým, oplzlým smradlavým dědkům péra… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

K tomu se normální, přemýšlející heterosexuální chlap nikdy nesníží…

Dluhy se dají řešit, ale musíš chtít zamakat. Lze osobní bankrot, splácet řádně… brigády, cokoliv..jen chtít…

Nedivím se, že odešla…jestli za to, že jsi jak kostelní myš s tímhle přemýšlením, tak se možná ani nedivím… :palec: Hlavně si myslím, že už jen tak tak nějakou nepotkáš s takovou minulostí vykuřovače… :nevim:

Ovšem, tvoje orientace rozhodně nebude jen heterosexuální :palec:

To je právě otázka, jaké ty penisy budou 🤔 u normálního chlapů se dá čekat, že tam budou i nějaké nemyté, zpocené, smrduté kousky.. ale u gayů je známo, že dbají hodně na hygienu a jsou pořád navoneni, tak tak by to nemusela být taková hrůza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
18.3.22 20:22
@BeaL píše:
Promiňte, dámy, ale myslím, že jste vůbec nic nepochopily a odpovídáte na něco, na co se dotyčný neptá. :lol:

On se přece ptá na hrubě vytištěné :D. A vy tu začnete rozebírat, jak se zbavit dluhů :mrgreen:
Proto jsi myslím, že jde o :roll:

Jediný, kdo dle mne zareagoval adekvátně, byl @pohledzdruhestrany . Proto mu :potlesk:

Jasně, ale kouřit péro chlapovi je jiné pro ženu a jiné pro muže, to podle mě moc srovnat nejde.. kdyby chtěl třeba dělat sex za peníze se ženami, tak už aspoň ví, jaký ten sex je a jen by řešil tu druhou stranu věci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.22 20:40
@Beckyttine5 píše:
Jasně, ale kouřit péro chlapovi je jiné pro ženu a jiné pro muže, to podle mě moc srovnat nejde.. kdyby chtěl třeba dělat sex za peníze se ženami, tak už aspoň ví, jaký ten sex je a jen by řešil tu druhou stranu věci..

Trochu jsme se o tom s tím kamarádem tehdy bavili a prý když člověk v téhle profesi začíná tak musí zatnout zuby a vydržet. Na všechno si člověk zvykne což bych možná i věřil. Bez ochrany zákazníci prý platí i dvojnásobek. Někteří kondom nedopustí, protože je to pod jejich ego. On prý takto dokázal vydělat na auto.

Dovolená stála 100 tisíc na osobu, zbytek jsou úroky, protože to není od žádné banky. :,( Za práci někde ve skladu to těžko vydělám.

• Citovat
  • Upravit
827
18.3.22 20:47
@Anonymní píše:
Trochu jsme se o tom s tím kamarádem tehdy bavili a prý když člověk v téhle profesi začíná tak musí zatnout zuby a vydržet. Na všechno si člověk zvykne což bych možná i věřil. Bez ochrany zákazníci prý platí i dvojnásobek. Někteří kondom nedopustí, protože je to pod jejich ego. On prý takto dokázal vydělat na auto.Dovolená stála 100 tisíc na osobu, zbytek jsou úroky, protože to není od žádné banky. :,( Za práci někde ve skladu to těžko vydělám.

Aha, takže už jsi vlastně rozhodnutý. Hlavně rychle prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
18.3.22 20:50

Hele vydělás. Podívej se na diskuzi uživatele Zdenek IV ten takovou částku naškudlil z platu 18 cistyho.
Je ti 20, nemáš žádný závazky tak si k práci najdi brigádu, snaž si zvýšit kvalifikaci ať získas líp placenou práci. Bude to nejaky rok trvat, ale splatis to důstojně.
Myslíš, že s historii jako prostitut najdeš nějakou normální partnerku. Nenajdeš a potáhne se to s tebou jako smrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
18.3.22 21:19
@Beckyttine5 píše:
To je právě otázka, jaké ty penisy budou 🤔 u normálního chlapů se dá čekat, že tam budou i nějaké nemyté, zpocené, smrduté kousky.. ale u gayů je známo, že dbají hodně na hygienu a jsou pořád navoneni, tak tak by to nemusela být taková hrůza..

:mrgreen: to máš vlastně pravdu :think:… jaká ta péra vlastně budou, ale myslím si, že když se jedná o rychlý prachy, tak to bude ten styl…co přijde, to přijde…(ve směs stáří prasácký ženatí Němci, kteří sice žijí hetero, ale choutky mají na mladý zajdy z Česka), ale je to jen má domněnka :dance:

Nicméně, hnus, že se vůbec takhle dokáže snížit, já si myslím, že to je prostě sranda, to co píše a z toho jak píše, bych řekla, že to je vážně mladej kluk 20-24-až 26 let max, tak na mě působí. :nevim:. Vážně si i myslím, že absolutně neví, do čeho se chce snížit…slyší jen (gaye kámoše (nic proti nim nemám).. slyší jen cink, penízky…a úplně zapomněl, co toho bude muset vyhulit, aby poplatil, těch 400K.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
18.3.22 21:31

Kouřit péra může s gumou, v bordelu je to standard.

• Citovat
  • Upravit
27704
18.3.22 21:49
@Anonymní píše:
Trochu jsme se o tom s tím kamarádem tehdy bavili a prý když člověk v téhle profesi začíná tak musí zatnout zuby a vydržet. Na všechno si člověk zvykne což bych možná i věřil. Bez ochrany zákazníci prý platí i dvojnásobek. Někteří kondom nedopustí, protože je to pod jejich ego. On prý takto dokázal vydělat na auto.Dovolená stála 100 tisíc na osobu, zbytek jsou úroky, protože to není od žádné banky. :,( Za práci někde ve skladu to těžko vydělám.

ale vyděláš jen nesmíš být línej a makat dělej víkendy, vezmi si dvě práce a makej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.3.22 22:00

Představ si, že ti přijde třeba takovýhle zákazník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
18.3.22 22:09

Nedělej to, je to cesta do průseru. Při troše snahy se dá 400 000 zaplatit, nesmíš být jen líný. Možná se ti nechce, ale věř mi, že to za to stojí. Budeš se na sebe moci podívat do zrcadla. Dělal jsem v nízkoprahu, je to i pro mládež do 20 let. Pár kluků, kteří bohužel udělali toto špatné rozhodnutí, jsem tam potkal. Každý měl jiný osud a jiný důvod, většinou to byli odchovanci DD, kteří viděli rychle vydělané peníze a nikdy to nedopadlo dobře. Věř mi, že dříve nebo později by tě to dohnalo a už to nikdy nevrátíš. A to ti píšu jako gay. Přesto bych nikdy do tohohle nešel, opravdu nikdy. Jsou to prasata, věř mi, že vím o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.3.22 22:32
@Sasanka83 píše:
Představ si, že ti přijde třeba takovýhle zákazník.

Do bordelu chodí i horší, spala jsem s nimi a nic se mi nestalo. Péro má každý víceméně stejné.

• Citovat
  • Upravit
1341
19.3.22 00:18

A nebylo by lepší dělat placeného spokečníka ženám :think: když už to musí být přes ten sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.3.22 00:26
@Dani65 píše:
A nebylo by lepší dělat placeného spokečníka ženám :think: když už to musí být přes ten sex.

Myslím, že tam nebude taková poptávka, navíc chlapec psal, že je mu 20 let a typově se líbí gayům, tak tam asi ženy moc zajem mít nebudou.. a asi to bude mít i lépe placené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
19.3.22 00:33
@Beckyttine5 píše:
Myslím, že tam nebude taková poptávka, navíc chlapec psal, že je mu 20 let a typově se líbí gayům, tak tam asi ženy moc zajem mít nebudou.. a asi to bude mít i lépe placené.

No, jo, no, já se v tom nevyznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel