Neplodnost - imunologie, co pomohlo

195
12.6.14 13:15

neolodnost - imunologie co pomohlo

Ahoj holky zajímalo by mně jestli je tu některá které nešlo otěhotnět z imunologického hlediska a co nebo kdo nakonec pomohl a za jak dlouho. Děkuji za info jinak u nás zvýšené mn. NK buněk jinak po gyn. stránce OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
685
12.6.14 14:16

@vsejesupr ahoj,no takových nás tu je mnoho, ale některé už mimča mají nebo čekají.
Já už se lečím s NK buňkama rok :( Nedávno jsem byla na 2.IVF,bohužel se mimčo zase přestalo vyvíjet, zítra jdu na revizi :(
Nyní chci změnit imunologa, mám termín až po půlce srpna u Malíčkový ;) snad ta nám už konečně pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
12.6.14 14:22

@Fíífía a co ti dávali za léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.6.14 14:32

Medrol 4 mg-8mg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
12.6.14 16:13

@Fíífía a jak dlouho si je brala? Já mám brát Dexamed tj. kortikoid a moc se mi do něj nechce, kdybych věděla, že alespon pomůže…ale když to tady tak čtu tak spousta léků co holky braly a mnohdy k ničemu, sama jsem brala půl roku Subcuvii + Pentomer a k ničemu…jen jsem chtěla zjistit jestli někomu nepomohla třeba nějaká alternativní léčba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.6.14 17:37

Brala jsem to rok.To co máš teď, tak si myslím že to je dobrý, taky bych teď chtěla to ;)
A ke komu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
13.6.14 08:34

@vsejesupr mě dexamed pomohl, měla jsem 4mg metypredu + jednou týdně injekci dexamedu, předtím jen s metypredem se nedařilo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.6.14 08:38

@vsejesupr @Fíífía holky kolik jste měly před léčbou a po léčbě nk buněk?

já to mám taky u malíčkový, medrol subcuvie nic moc. tedka dexamed, bez vedlejších účinků(aspon těch viditelných, což je pro mě důležitý) tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.6.14 13:41

@Simi11 já hodnoty nevím, ale teď po ZT dr. říkal že mám o 30% víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.6.14 14:59
@Fíífía píše:
@Simi11 já hodnoty nevím, ale teď po ZT dr. říkal že mám o 30% víc :nevim:

taky hezký, ale ZT tim zamávalo, takže to není směrodatný :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
17.6.14 09:44

@Simi11 @Fíífía Holky také mně léčí Malíčková, před léčbou jsem měla NK 30%, poté to kleslo (brala jsem Subkuvii + Pentomer - takže po cca 2 m. NK bunky 20, za další 2 měsíce po té samé léčbě znovu NK bunky stouply na tu samou hodnotu jako před léčbou…takže možná podobný scénář má tady taky někdo, přijde mi že je to klasickou léčbou neovlivnitelný a nakonec záleží stejně na náhodě…jen člověk když tedy něco dlabe má „lepší pocit“ že něco dělá…a naději že otěhotní…takže asi se na tu léčbu Dexamedem vy…a budu mít pocit že dělám alespon něco pro své zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.6.14 09:52
@vsejesupr píše:
@Simi11 @Fíífía Holky také mně léčí Malíčková, před léčbou jsem měla NK 30%, poté to kleslo (brala jsem Subkuvii + Pentomer - takže po cca 2 m. NK bunky 20, za další 2 měsíce po té samé léčbě znovu NK bunky stouply na tu samou hodnotu jako před léčbou…takže možná podobný scénář má tady taky někdo, přijde mi že je to klasickou léčbou neovlivnitelný a nakonec záleží stejně na náhodě…jen člověk když tedy něco dlabe má „lepší pocit“ že něco dělá…a naději že otěhotní…takže asi se na tu léčbu Dexamedem vy…a budu mít pocit že dělám alespon něco pro své zdraví…

tak to máš přesně můj scénář.
rok medrol a prd, akorát 13 kg nahoře a málem jsem visela na větvi protějšího stromu.
poté malíčková subcuvia - po 2 měsících ze 40% spadlo na 20%. Příprava na ket a těsně před ket krev 39,8%! Stop ket. Pátrala jsem co jsem dělala jinak, sedla si ke mně a já ji tam řvala jako želva, řekla, at si vezmu do ruky diář a 2 měsíce zpětně ji řeknu co jsem dělala a já pak narazila na kryolipolízu. po tom medrolu jsem se dávala kompletně do kupy a byla 4× na kryolipolíze a řekla, že tím by to mohlo být.
subcuvii jsme už nedali a rovnou dexamed. nemůžu si ho vynachválit. po 4 injekcích dexamedu kleslo zpět na 20%, plán ket - kontrola před ket 20%, druhá kontrola před ket 17.3 s tím, že by ten týden ket dala obden dexamed. a výsledek? včerejší test 5 den po ket a jsou //. takže za mě dexamed je zázrak. naprosto bez vedlejších účinků. pondělí opět kontrola krve a podle toho další postup, kortykoidy musím brát do konce 1 trimestru, aby nk neudělali opět paseku.
vím, že není zdaleka vyhráno, zítra nemusí být na testu nic, ale vidět po 3.5 letech // je prsotě zázrak, kterej za to stojí :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
17.6.14 09:57

@Simi11 Týjo fakt jo, tak to gratuluji strašně moc!!! No možná dám ještě dexamedu taky šanci.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.6.14 10:02
@vsejesupr píše:
@Simi11 Týjo fakt jo, tak to gratuluji strašně moc!!! No možná dám ještě dexamedu taky šanci.. :kytka:

dej 100% dej, hele já do něj šla pod jedinou podmínkou, že po něm neoteču. malíčková i jedna kamarádka biochemička mi říkala, že to má jiný složení než medrol a opravdu.
s malíčkovou jsme se dohodly, že pokud 4 injekce neukáží jasný pokles, končíme. a ony ukázaly a ještě tak rychle.. takže pokud ti je vůbec nabízí, za což bych byla ráda a využila toho, tak do nich jdi a to hned :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
17.6.14 10:11

@Simi11 no už jsem byla 100% přesvědčena že zkusím léčitelku jsem i objednána na toto pondělí a teď si mně zpátky dostala k rozhodování zda přece jen nezkusit ten kortikoid…to mám zase o čem přemýšlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí