Nepiju alkohol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
16.12.14 14:27

Uplne nesnasim nektery kamaradky, ktere jsou za strizliva vyborny zensky, ale kdyz si daj par sklenicek vina tak melou nesmysly ( to by jeste slo ) ale zacnou se po me valet, objimat proste celkove kontaktni z toho jsem na prasky :cert:. Kvuli tomu s nima udrzuji odpoledni kafickovy vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
16.12.14 14:27

Já bych si i dala. Ale stačí troška a chytne mě žlučník. Před tehu jsem to měla, jen když jsem se opila. Teď stačí sklenička a je mě blbě ještě dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
16.12.14 14:28

@Menora jo viď…a mě není ještě ani 30 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
16.12.14 14:29

@zuzkub chlapi podlehaji :D muj strejda nechape, proc se nechci zpit do nemoty u vysilani hokeje :D nejlepsi bylo…sedela jsem v restauraci s manzelem, poprve od narozeni syna, to bylo po sestinedeli. Parta much kamaradu jela do Prahy na halovou akci, kam jsem jezdivala kazdorocne i ja. Volala mi kamaradka, uplne na mol, ubrecena, ze ji tam chybim, pak se u jejiho telefonu prostridali vsichni z party. Bylo to tak legracni :D oni na hlavaku v ramusu a ja jim musela odpovidat tak, aby slyseli, ale i tak aby z toho nebyl trapas v restauraci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
16.12.14 14:30

@Šarlota4 Odpolední kafíčkový vztah :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.12.14 14:31

@SarkaLo noo, protoze jak mile se zacne stmivat tak uz je podle nich cas dat si dvojku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Taky nepiju alkohol, když už tak velice vyjímečně.
Mi to nechutná, není mi po tom dobře (ale stejně tak mi nedělá dobře ani kafe :D ).
Občas si dám pivo, ale to už musí být abych šla a dala si ho, to ho spíš otevřu do vajíčka do řízků.
Tvrdé vypiju jen pokud je to schované v cole, samotný panák, že bych vypila nehrozí.
Hříčkou osudu je, že jsem vdala a přistěhovala do vinného kraje, kde se víno pije, jako voda :D a máme známé vinaře.
Prostě jsem tady trnem v oku, jak neustále odmítám skleničku vína, kdykoliv kdekoliv, že to nemám ráda, že mi to nechutná :D.
Naposled jsem se známého dotkla minulou neděli, že jsem odmítla ochutnat svařák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590

@Nuníček ani tehotenstvi? Tak to je mazec. Me sice taky nutili dva synove od strejdove partnerky…ale pak jsem se dovedela, ze nevedeli, ze jsem tehotna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.12.14 14:32

@Halibar ono těm „opileckým“ zážitkům se pak každý směje, ale v tu chvíli to většinou je spíš trapas (hlavně pro toho střízlivého, opilcům je to fuk) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662

Tak to já si ráda dám :mrgreen: ne že bych se ožrala do němoty (i když to se mi párkrát v pubertě stalo :lol: ) :lol:,ale nedovedu si představit třeba firemní večírek nebo rodinnou oslavu bez chlastu :mrgreen: A přiznám se, že v okolí snad ani neznám nikoho, kdo by alkoholu ani netknul :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765

Já teda piju. Lidi co nepijou neřeším. Když je nějaká „akce“ a já nemůžu pít protože řídím nebo jsem byla těhotná, kojila apod., tak se náramně bavím. Miluju tu chvilku kdy jsou všichni v pr… a já ok :lol:… Říkají takové kraviny, chovaj se zvláštně a to je lepší než kde jaká komedie :lol:.. Když je druhý den všem zle a já si nejen že vše pamatuju, ale je mi fajn.. No to je k nezaplacení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.12.14 14:33
@Šarlota4 píše:
@SarkaLo noo, protoze jak mile se zacne stmivat tak uz je podle nich cas dat si dvojku :D

Tohle pobavilo :lol:.
Takže teď v prosinci je načase se začít pomalu zvedat od kafe už někdy před čtvrtou :lol:

• Citovat
  • Upravit
35
16.12.14 14:33

Teda já valím oči kolik vás tu, nepijanů, je. 8o Škoda že nemám nikoho takového v okolí. Osobně neznám nikoho, kdo si třeba tu skleničku vína nedá. Já jsem spíš i docela tichá a introvertnější, takže ještě k tomu vypadám jako upejpavka. Přítelovi kolegové mě už několikrát zvali abych s ním šla taky, ale já nevím co bych tam dělala. Akorát bych jen koukala, protože v cizí společnosti nemluvím skoro vůbec a příště by už mě radši nepozvali. A akorát bych byla podrážděná na přítele, že nějak moc poje a on zase na, když bych ho tahala, ať už jde domů. Radši nikam nechodím a mám klid. Až na ty rodinný sešlosti no, ty mě někdy v tomhle zabíjej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
16.12.14 14:35

@Šarlota4 Taky pár takových znám…jsou jak vinní vlkodlaci, co si počátkem stmívání musí dát dvojku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.12.14 14:35
@Menora píše:
Tohle pobavilo :lol:.
Takže teď v prosinci je načase se začít pomalu zvedat od kafe už někdy před čtvrtou :lol:

Presne taak, ale ja jsem ted ve 40tt tak uz moc nevylejzam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová