Nepochopila jsem kartářku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nespoléhala bych se na nějakou kartářku ale na zdravý rozum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemohla kamarádka tak trochu kecat? Ze ji bylo trapne přiznat, co ji rekla, tak si to pribarvila? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Karty fungují tak, že ti něco řekne a ty na to pořád myslíš, až se to nakonec stane. Ale ne vždy je tomu tak. Mě řekla, že budu mít skvělou práci, dostatek peněz, otěhotním a budu se tak rozhodovat jestli rodina nebo kariéra.. Nic z toho se nestalo.
Podle mě je to tak trochu podvod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to je jednoduche, kartarka je v podstate psycholog, rika, co chces slyset, podle naznaku, ktere ji nevedomky davas. Zadny zazrak ani kouzlo v tom neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strýček sally píše:
To já jo, kartářce šlo jen o prachy.
Tak asi těžko, takhle numeroložka chce padesát kaček za celou dobu, co u ní člověk sedí a na člověka si udělá čas i tři hodky. Je to velmi milá paní, na nic se nehraje, mně se vše vyplnilo do puntíku, i někomu z rodiny.
- Citovat
- Upravit
Je to kartarka
co víc na tom chceš chápat? Vyprdnout se na takový blbosti a převzít rozhodování a přemýšlení sama za sebe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sisk píše:
A nemohla kamarádka tak trochu kecat? Ze ji bylo trapne přiznat, co ji rekla, tak si to pribarvila?
To těžko, byla velice šťastná z toho, co jí řekla a na problémy, které měla doposud s partnerem, se kterými se mi svěřovala, jakoby snad ani nikdy nebyly.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Prosím zanechat anonym, je to citlivé téma a známí mě tu znají.
Byla jsem u jedné kartářky/numeroložky, to, co řekla mně, s tím se hodně trefila, mluvila naprosto přesně, je to velmi příjemná paní, ptala jsem se i na kamarádku, která měla velké problémy s přítelem, kradl jí peníze, nejevil zájem o společný partnerský život i když s ním byla těhotná, tak se moc nestaral a tento stav vlastně přetrvává dodnes. Když jsem u té kartářky právě byla, tak mě kamarádka poprosila, abych se jí zeptala i na ni, jak to vypadá s jejím vztahem-to bylo v srpnu, kartářka hned věděla, jak to mezi nimi je, přesně popisovala konkrétní situace, se kterými se mi kamarádka svěřila, včera u ní kamarádka byla a jí říkala vše v superlativech, jak jsou si s tím mužem souzeni, jak vše klape atd. Kamarádka je velice hodná holka, zaslouží si štěstí i proto, že to v životě doposud neměla snadné, ale já jen nechápu, jak se ta kartářka mohla tak seknout, myslíte, že to mohla být milosrdná lež? Ničemu už nechápu.
To je snadný. Tys tam přišla s tím, že kámošce přítel ubližuje, tak ti řekla, co chceš slyšet.
Pak tam přišla ona s tím, že chce, aby to fungovalo. tak jí řekla, co chce slyšet ![]()
Ona přeci neví, že jde o stejnou osobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
To je snadný. Tys tam přišla s tím, že kámošce přítel ubližuje, tak ti řekla, co chceš slyšet.Pak tam přišla ona s tím, že chce, aby to fungovalo. tak jí řekla, co chce slyšet
Ona přeci neví, že jde o stejnou osobu.
Takhle to nefunguje, já řekla, že mě kamarádka požádala, abych se zeptala na její vztah, řekla jsem jen datum narození kamarádky, žádné bližší info a kamarádka to stejné, přišla tam, že se chce zeptat na svůj vztah a nic tam nevysvětlovala.
- Citovat
- Upravit
Misto toho aby chodila ke kartarce mela sbalit veci tomu blbeckovi a nechat vymenit zamek nez prijde rekneme z prace.. to rikam ja jako sarlatan co predpovedel vcera pocasi na dnesek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Takhle to nefunguje, já řekla, že mě kamarádka požádala, abych se zeptala na její vztah, řekla jsem jen datum narození kamarádky, žádné bližší info a kamarádka to stejné, přišla tam, že se chce zeptat na svůj vztah a nic tam nevysvětlovala.
Mě nikdy nepřestane udivovat, jak jsou lidi naivní. ![]()
Vidělas někdy nějakou iluzi? Já jsem viděla, jak nechal kouzelník zmizet svoji asistentku. Celou dobu jsem ho sledovala a přesto jsem neviděla, jak to udělal. A stejně si nemyslím, že umí kouzlit ![]()
Není to náhoda, že tobě řekla, cos chtěla slyšet, ä tvojí kámošce taky?
Prostě je to šikovná psycholožka, sleduje tvoje reakce a podle nich modifikuje, to co říká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, kartářky dobře umí psychologii člověka, jak tomuhle někdo může věřit a ještě se podivovat, že se tak spletla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím zanechat anonym, je to citlivé téma a známí mě tu znají.
Byla jsem u jedné kartářky/numeroložky, to, co řekla mně, s tím se hodně trefila, mluvila naprosto přesně, je to velmi příjemná paní, ptala jsem se i na kamarádku, která měla velké problémy s přítelem, kradl jí peníze, nejevil zájem o společný partnerský život i když s ním byla těhotná, tak se moc nestaral a tento stav vlastně přetrvává dodnes. Když jsem u té kartářky právě byla, tak mě kamarádka poprosila, abych se jí zeptala i na ni, jak to vypadá s jejím vztahem-to bylo v srpnu, kartářka hned věděla, jak to mezi nimi je, přesně popisovala konkrétní situace, se kterými se mi kamarádka svěřila, včera u ní kamarádka byla a jí říkala vše v superlativech, jak jsou si s tím mužem souzeni, jak vše klape atd. Kamarádka je velice hodná holka, zaslouží si štěstí i proto, že to v životě doposud neměla snadné, ale já jen nechápu, jak se ta kartářka mohla tak seknout, myslíte, že to mohla být milosrdná lež? Ničemu už nechápu.