Jsem neplodná?

74217
31.1.19 20:59

To je okopirovany pribeh nebo bezne pises divne?
Pusobi to dost zvlastne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
31.1.19 21:02
@Zaneta789 píše:
Ahoj Holky a snažilky o miminko ????
Chci vám trochu po vyprávět svůj příběh jak jsem otěhotněla.
Ze svým partnerem jsme spolu 7 let ???? Je nám obou 27 let, Jako mladí ve 20ti létech jsme nechtěly ještě nechtěly mít děti kvůli škole:)
Jednoho dne jsme si řekly že by jsme chtěly miminko Ve 24 letech se nám nevedlo zkoušely jsme vše možné :D furt se nedařilo byla sem posedlá tím že chci furt miminko když jsem neměla jeden měsíc MS tak jsem si myslela že jsem těhotná zkoušela sem každý měsíc testy těhotenské byla sem tím posedlá:)
Jednoho dne mě partner donutil zajít ke Gynekologovi, Gynekolog byl mi malý známý kterému chodila od mládí, Pan Dr. Byl už starý????
Mamka mě donutila k němu zajít že mi pořadí apod.. tak sem zašla pan Dr. mi oznámil zprávu že jsem neplodná.! Jako pro ženu to byla strašná rána měla jsem v hlavě že nemohu mít děti:) byla jsem z toho strašně zoufalá nechala sem práci chodila Psychiatrovi pomoc od nich mi nepomohla :) kašlala sem na vše vrátila se do starých kolejí:). Po pár měsících sem zjistila že můj Gynekolog zemřel… Tak jsem našla nového gynekologa který byl také stary strašně ???????????? takze jsem tak zašla protože jsem měla strašně silný výtok, Pan Dr se mě ptal co mám za problémy apod. Takže sem si ani nešla na jihu a hned mi napsal leky přešlo silný výtok, Strašně mě bolely prsa MS se zastavily, Vůbec sem si toho nevšímala protože sem byla silná a občas sei to stávalo že se zastavily kvůli váze, Po tě sem strašně hodně jedlá na vše měla chuť, z let se ukázaly výtok zašla sem ke Gynekologovi a tam mi řekly že sem těhotná Ne já nevěřila řekla sem mu že jsem neplodná. Byla sem silná 98 kg:) neviděla sem že mi rozloze bříško:) byla sem ve 3 měsíci ☺️ pan Dr mi udělal ultrazvuk a tam byly moje dvě krásné holčičky ???????????????? neuvěřitelný pocit:)
Takže dámy, holky nemyslíte na miminoo, dejte všemu čas a hlavně vyberte správného Gynekolog a :D :potlesk:
. @Kelsey
@Kelsey píše:
To je okopirovany pribeh nebo bezne pises divne?
Pusobi to dost zvlastne.

Co ti na tom přijde divné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.19 21:03

K holcickam gratuluji,ale cestinu at je uci nekdo jiny :palec:
Cetla jsem bla bla potrat,bla bla gynekolog,bla bla tehotna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka

A muzes to ted napsat cesky? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
437

Lepší by bylo vybrat správný Google překladač. Ale pobavila jsem se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148

@Zaneta789 že je to strašně napsaný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
31.1.19 21:06

@Zaneta789 proc tolik otazniku????????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
31.1.19 21:08

Blahopreju k holcickam, ale fakt by to chtelo pouzivat carky a tecky. A taky nejaky slovosted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
31.1.19 21:10

já nerozumím řeči tvého kmene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
31.1.19 21:11
@Zaneta789 píše:
Co ti na tom přijde divné?

Tak si to po sobe precti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.1.19 21:11

Kdyby jsi místo běhání po psychiatrech zašla k pořádnému lékaři, ušetřila by jsi si spoustu trápení.

• Citovat
  • Upravit
6661
31.1.19 21:12

Gratulace k dětem … ale nedá se to číst :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
31.1.19 21:13

tvoje čeština stojí za ho...

tak už jenom ty a partner - vy dva, se píšete s měkkým - tedy my jsme byli - měkké I ne my jsme byl Y - to bys byla s jinou holkou, dostuduj ještě maturitu, během RD, jinak budou tvoje děti chudáci, protože jim nepředáš nic - myslím tím základní znalosti z ČJ a snad nechceš, aby taky psaly jako kopyta (ano - děti jsou s tvrdým Y)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
31.1.19 21:14

Tohle je nějaký troll. Odněkud okopirovane přeložené nebo nevím. Takto snad nikdo nemůže psát.. Chvílemi jsem se úplně ztrácela o čem vlastně píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
31.1.19 21:17
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie