Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@zrcadlo Taky miluju zdrclou bábovku, vánočku, cokoliv.
Škoda, že se to mě, ani mamce už dlouho nepovedlo. :/ ![]()
@Lychee13 píše:
@zrcadlo Taky miluju zdrclou bábovku, vánočku, cokoliv.Škoda, že se to mě, ani mamce už dlouho nepovedlo. :/
Mně loni jednou jo, manžel nechápal můj radostný výkřik „Jé, ono je to zdrcnuté, no to si dám.“ Předtím několik let nic, v dospívání když jsem doma pekla, tak jsem s tím občas schválně bouchla (babička říkala, že se to zdrcne, když se s tím teplým moc třískne), ale většinou to nic neudělalo a byla jsem zklamaná ![]()
Zrovna včera jsem vyhazovala steaky z tunaka, které manžel jako prekvapko naložil a upekl. Holky to se nedalo pozřít
Zdrcla buchta mi nevadí, ale nepovedené maso letí
Jednou jsme nahazeli do zachodu nejakou expedicni stravu pro polarniky - donesl to kamos, to se fakt nedalo pozrit. Ale to jsem nevarila ja. Jednou se mi podarilo udelat neco ze zkazeneho masa - syrove mi nesmrdelo, ale varene jo, to letelo. Jinak jidlo moc nekazim, akorat (dle me) bramborove knedliky, ale zbytku rodiny pry chutnaj - i to tak vypada, snedi toho vzdycky tunu - asi jim chutnaj prave ty od maminky
. Zdrcnute klidne snim, navsteve bych ale nepredlozila. Ale moc se mi to nestava.
@zrcadlo píše:
Mně loni jednou jo, manžel nechápal můj radostný výkřik „Jé, ono je to zdrcnuté, no to si dám.“ Předtím několik let nic, v dospívání když jsem doma pekla, tak jsem s tím občas schválně bouchla (babička říkala, že se to zdrcne, když se s tím teplým moc třískne), ale většinou to nic neudělalo a byla jsem zklamaná
Mě zase tvrdili, že se zdrcne, když ji nakrojím teplou, takže krájím pokaždé ještě vařící a nic!
![]()
Pokud je to jedlé, tak to sním, pokud vyloženě hnusné, tak vyhodím. U návštěvy, pokud by to bylo chuťově dobré, jen by to nemělo požadovaný vzhled, tak blízkým bych to nabídla, kritikům nebo rejpalům ne ![]()