Nepovedený pokrm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3487
3.1.17 11:30

@zrcadlo Taky miluju zdrclou bábovku, vánočku, cokoliv. :mrgreen: Škoda, že se to mě, ani mamce už dlouho nepovedlo. :/ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16367
3.1.17 11:37
@Lychee13 píše:
@zrcadlo Taky miluju zdrclou bábovku, vánočku, cokoliv. :mrgreen: Škoda, že se to mě, ani mamce už dlouho nepovedlo. :/ :mrgreen:

Mně loni jednou jo, manžel nechápal můj radostný výkřik „Jé, ono je to zdrcnuté, no to si dám.“ Předtím několik let nic, v dospívání když jsem doma pekla, tak jsem s tím občas schválně bouchla (babička říkala, že se to zdrcne, když se s tím teplým moc třískne), ale většinou to nic neudělalo a byla jsem zklamaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.1.17 11:40

Zrovna včera jsem vyhazovala steaky z tunaka, které manžel jako prekvapko naložil a upekl. Holky to se nedalo pozřít

Zdrcla buchta mi nevadí, ale nepovedené maso letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31954
3.1.17 11:54

Jednou jsme nahazeli do zachodu nejakou expedicni stravu pro polarniky - donesl to kamos, to se fakt nedalo pozrit. Ale to jsem nevarila ja. Jednou se mi podarilo udelat neco ze zkazeneho masa - syrove mi nesmrdelo, ale varene jo, to letelo. Jinak jidlo moc nekazim, akorat (dle me) bramborove knedliky, ale zbytku rodiny pry chutnaj - i to tak vypada, snedi toho vzdycky tunu - asi jim chutnaj prave ty od maminky :mrgreen:. Zdrcnute klidne snim, navsteve bych ale nepredlozila. Ale moc se mi to nestava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
3.1.17 12:36
@zrcadlo píše:
Mně loni jednou jo, manžel nechápal můj radostný výkřik „Jé, ono je to zdrcnuté, no to si dám.“ Předtím několik let nic, v dospívání když jsem doma pekla, tak jsem s tím občas schválně bouchla (babička říkala, že se to zdrcne, když se s tím teplým moc třískne), ale většinou to nic neudělalo a byla jsem zklamaná :mrgreen:

Mě zase tvrdili, že se zdrcne, když ji nakrojím teplou, takže krájím pokaždé ještě vařící a nic! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
3.1.17 13:41

Pokud je to jedlé, tak to sním, pokud vyloženě hnusné, tak vyhodím. U návštěvy, pokud by to bylo chuťově dobré, jen by to nemělo požadovaný vzhled, tak blízkým bych to nabídla, kritikům nebo rejpalům ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí