Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vykašli se na to, že zůstane na celý barák sám
Přeci nebudeš dělat služku celý život..!
A dej na mě, stejně tam nevydržíš!
My bydlíme sice vedle, ne přímo u nich v baráku, ale stejně lituju, každý den něco řešit, od rána poslouchat tisíc keců… kdybych tehdy nebyla blbá, přemluvila bych chlapa do vlastního hned…jenže jsem poslechla jeho přání a teď to mám… plus s malým prckem… chci teda vidět jeho výchovu, protože kolikrát je to fakt mazec, co se tu děje..! ![]()
@vertunka píše:
Ale my zase nechceme stavět nový dům, když už jeden máme…
Ale je pravda, že takhle to fakt nejde…už jsem dneska i přítelovi říkala, že kdybych ho nemilovala, tak už tam dávno nejsem…achjo
Sorry, ale vy žádný barák nemáte. ![]()
@vertunka píše:
Ale je pravda, že takhle to fakt nejde…už jsem dneska i přítelovi říkala, že kdybych ho nemilovala, tak už tam dávno nejsem…achjo
Ten barák je napsanej na vás dva? Asi ne, co? Takže máte prd. Tak tam cpi svoje prachy, do cizího baráku, na kterým ti nepatří ani cihla. ![]()
@krtek7489 píše:
Sorry, ale vy žádný barák nemáte.
Ano, samozřejmě
ale myslím to tak, jako že jsme jedna rodina a v té rodině už barák je
@vertunka píše:
Ano, samozřejměale myslím to tak, jako že jsme jedna rodina a v té rodině už barák je
Sorry, ale vy nejste jedna rodina. ![]()
@krtek7489 píše:
Sorry, ale vy nejste jedna rodina.
Fajn…tak přítel nechce stavět dům, když tenhle by jednou zdědil…já si myslím, že je jasné co jsem tím chtěla říct
@vertunka píše:
Taky myslím, že to nemůžeš brát tak, že je barák váš. Barák je pořád tchána, a upřímně předělávat patro a nemít barák přepsanej na sebe je fakt mega risk. Tchánovi pak hrábne, barák přepíše na úplně jinýho člena rodiny a vy ostrouháte. Navíc proč hned barák, jak píšu prostě jděte do nájmu.
@vertunka Víš co, já se na to asi dívam z pohledu někoho, kdo by mohl být tvojí mamou. Bud ráda, že vás tam nechá zadarmo bydlet. Jsi mladá holka a nevíš, co bude za 5,10 let
Určitě jednou pochopíš co je to mít svůj domov, zázemí, rodinu.
Ted si užívejte mládí a nenechej s sebou orat ![]()
@vertunka píše:
Fajn…tak přítel nechce stavět dům, když tenhle by jednou zdědil…já si myslím, že je jasné co jsem tím chtěla říct
Nevím, kolik je tchánovi, ale může ho zdědit třeba za 20 let. Dovedeš si představit, že celou tu dobu tam s ním budeš žít? Ale ono to je lákavý, bydlet zadarmo, co? Tak si holt budeš muset nechat s. át na hlavu. ![]()
@vertunka no lepší to nebude a až budeš na rd s dítětem tak teprve bude peklo a s miminem těžko budeš děat vše co do ted. nechápu proč tam děláš služku. To raději teda v bytě a mít svatej klid. nakonec se rozhádáte ještě mezi sebou s přítelem
a to předělávání patra je super úlet. nakonc to tam nedáš půjdete pryč a peníze narvaný v baráku ![]()
@vertunka píše:
Jak můžeš vědět, že barák jednou přítel zdědí?
Jak píše @Quinn7 . Tchán si s barákem může dělat co chce. Nevím, kolik mu je, ale na starý kolena mu hrábne, barák prodá, půjde do důchodáku a vy po létech dřiny skončíte na ulici ![]()
@vertunka píše:
Jinak moc děkuji za názory, proto jsem to tu založila, abych slyšela i názory ostatních…protože ve vsi nám každej říká, že az si uděláme to patro a budeme mít dítě, že se to třeba změní…ale já zase nechci dělat někomu služku do nekonečna…ještě když je porad něco špatně…on mě snad ještě nikdy za nic nepochvalil…a pořád si na mě stěžuje!
No jo lidi toho nakecaj. Jak tu někdo psal, nevíme kolik je tchánovi, ale když to přeženu tchán tu může být do stovky, takže barák zdědíte za 20,30,40 let?? Dokážeš si to takovou dobu představit? Mě je 23 a se společným bydlením bych přítele hnala co by mi síly stačily.