Nepozdravila jsem tchána - problém

5283
1.5.15 15:49

Mléko

Příspěvek upraven 31.05.20 v 20:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
1.5.15 15:52

No, ja bych resila jedine - co na to tvuj pritel? umi te branit?

protoze tchana nezmenis a ani nemusis, snad nebudete bydlet spolecne navzdy. ovsem hooodne dulezite by pro me bylo, jak se k tomu stavi partner, protoze deti casto prebiraji moresy svych rodicu, takze aby se k tobe casem nechoval stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.5.15 15:56

@Ali-Ali no přítel už se me párkrát zastal, ale on zastává názor, že tátu nezmění a tak s tím nic nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
1.5.15 15:57

Jseš mladá a nemáš zapotřebí dělat služku. Vrátila bych se k rodičům, případně hledala společné bydlení s přítelem. Pokud by on nechtěl s tebou bydlet sám, znamenalo by to pro mě, že mu tvé posluhování vyhovuje a hlavně pro život stačí. Pokud se tě neumí zastat, kopla bych ho do řiti.

• Citovat
  • Upravit
6499
1.5.15 15:58

Odstěhujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.5.15 16:00

Zeptala bych se tchana, proc me on nepozdravil, kdyz me videl :lol:
Jak ho popusujes, tak bych to vubec neresila, tihle vecni stezovaci maji furt problem, neexistuje zpusob, jak je udelat zcela spokojene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
1.5.15 16:01
@vertunka píše:
@Ali-Ali no přítel už se me párkrát zastal, ale on zastává názor, že tátu nezmění a tak s tím nic nedělá…

A planuje pritel se nekdy odstehovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.5.15 16:01

Příspěvek upraven 31.05.20 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
1.5.15 16:04

@vertunka doporučuji se odstěhovat, protože tak docílíte jen toho, že se začnete nenávidět a vztah se Vám rozpadne. Tady nic jiného nepomůže. Mladí můžou starým pomáhat, ale bydlet mají samostatně, protože to těžko může fungovat a nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
1.5.15 16:06
@vertunka píše:
@jjelena poslední věta mě pobavila :D já si to s tou služkou rikam taky, ale zase na druhou stranu tchán po nás nechce žádný peníze za nájem a tak můžeme s přítelem krásně šetřit na vlastní patro v tom jejich baráku…

Hlavne ne vlastni patro a zustat kde jste. Jak to bude probihat pak? To se pak tchan zacne starat sam o sebe ci zase ty o vsechny dohromady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.5.15 16:07

@vertunka Jediné řešení je se odstěhovat, vážně. S přítelem nebo bez něj. Šetříte si na patro u něj v domě? No to je sice pěkný, ale počítej s tím, že bude zle pořád. Ty pak budeš na nervy a nebudete mít kam jít, protože prachy vrazíte do toho patra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
1.5.15 16:08
@vertunka píše:
@jjelena poslední věta mě pobavila :D já si to s tou služkou rikam taky, ale zase na druhou stranu tchán po nás nechce žádný peníze za nájem a tak můžeme s přítelem krásně šetřit na vlastní patro v tom jejich baráku…

Jo, tak tímhle to určitě vyřešíte. :mrgreen: Uvědom si, že ten barák Ti nikdy nebude říkat pane i když tam nacpeš kolik chceš peněz a Ty tam budeš vždy jen přivandrovalec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.5.15 16:08

@vertunka Ježíííš, to chcete mít vlastní patro v baráku s ním? To je cesta z bláta do louže. Budeš akorát otočit ve dvou patrech, kecy budou stejný, nezmění se nic.

Ehm, a muž zdraví prvně ženu, takže nevychovaný je on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.5.15 16:11

Příspěvek upraven 31.05.20 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.5.15 16:13
@vagabund píše:
@vertunka Ježíííš, to chcete mít vlastní patro v baráku s ním? To je cesta z bláta do louže. Budeš akorát otočit ve dvou patrech, kecy budou stejný, nezmění se nic.Ehm, a muž zdraví prvně ženu, takže nevychovaný je on.

To jsem taky říkala, ale prej zase mladší zdraví staršího…

Příspěvek upraven 01.05.15 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová