Adoptivní babička Mělník- tipy jak hledat?

536
28.4.15 23:22

adoptivní babička Mělník-najde se?

Dobrý den,
rádi bychom našli adoptivní babičku, nejlépe z Mělníka. Kdo by to měl byt? Mila paní, ktera se cítí sama, má výborný vztah k dětem, je aktivní, spolehliva a chtěla by se cítit potrebna a dětmi urcite milovana. Paní, ktera by se chtěla stát součástí naší rodiny, prozivat s námi radosti i strasti, sdílet stastne události a úspěchy, ale i pády, bolístky a nemoci…vlastně ani nevím co všechno, to by se vidělo časem. Jsem s dětmi převážně sama. Najde se takova? Pokud byste věděli o nejake sikovne babče, ktera pociťuje třeba absenci vlastni rodiny, urcite mi napište do zpráv, budu ráda za každý kontakt. 
Děkuji:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
29.4.15 07:35

Zkus domovy důchodců poblíž a poptej se tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.4.15 10:39

Tady se asi nenajde. Jinak poptavka po babickach asi tak 100× prevysuje nabidku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
29.4.15 12:31

Tak je tu celkem dost holek z Mělníka, myslela jsem, že by mohl mit někdo typ. Doporučila mi to má psycholožka, že prý jsou ženy, ktere mají o adoptivní vnoučata zájem. Zas za zkoušku nic nedám, že:-)?
A domov důchodců…u nás je, ale tam jsou fakt seniorky. Mam moji babičku, ale ta je na tom zdravotne už ne nejlíp, má taky svuj věk. Jinak díky za odpovědi.
A hele, nenapadá vvás, kam to inzerovat a kde hledat? Zkoušela jsem to na Mělnický web, ale taky bez úspěchu…zatím. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.4.15 12:51

My máme za adoptivní babičku sousedku ;) ještě mě napadlo, nemáte tam klub seniorů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.4.15 18:09

Jestli chces, tak ti vyhrabu kontakt na agenturu, ktera ti babicku vyhleda, ovsem za 5000 litru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
29.4.15 22:41

Na to jsem taky narazila. Pak to nemusí vyjít a 5000 v háji:-(. To ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.4.15 06:57

Zkusila bych ten klub seniorů. nebo na vyvesku v zahrádkářské kolonii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
30.4.15 10:45

@dinulka znam jednu, co zaplatila a chvali si to. Babicce ovsem ale plati - sice jen 70/hod, ale preci jen plati. placenou babicku asi na vylet s sebou nevezmes.

Duchodci se vesmes nevyskytuji na socialnich sitich a internetu, tak se blbe shani. nejelpsi je, kdyz nekdo dohodi. me se v nasi vsi nezadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
30.4.15 12:05

Tak 70 kaček na hodinu je celkem dost. Chtěla bych, aby v tom byla láska a ne prachy. Ono pokud bude paní hodna a mila, budou ji deti milovat. Melo by to byt vzajemne, ne že si bude účtovat kkaždou půlhodinu.
Zkusím zjistit kde je tu centrum seniorů a poptam se tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
30.4.15 13:53

Kdyz se ji plati, tak to neni zadna adoptivni babicka, ale proste placena chuva. Adoptivni babicka podle by nemela brat plat, ale mohla by ocekavat, ze ji nekdy vezmes na nakup, k doktorovi, ze ji pozves na oslavu narozenin deti… ta predstava, ze ji pozves na oslavu narozenin a ona si pak nauctuje 140, ze tam byla 2 hodiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
30.4.15 22:28

No právě. Nehlede na to, že penezi zrovna neoplyvam…a je mi jasne, že něco musí byt za oplátku, že nnemůžu jen brát, ale i dávat. Mam na mysli plnohodnotnou babičku, se všemi starostmi i problémy. Rozjedu tedy pátrání příští týden:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.8.15 19:54

Náhradní babička

Ráda se stanu náhradní babičkou malé holčičce nebo chlapci. Vlastní vnoučátka nemám zatím žádná. Napište, budu se těšit na odpověď. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.8.15 20:53

Proč by neměly staré babky být na netu? Mně je 67 a nemám žádný problém s netem a co vím, nejsem jediná..:)) téma mě zajímá, každý na to má jiný názor, každopádně náhradní babička by opravdu za prachy neměla být, ale těch co nemají vůbec nikoho zas tolik asi není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová