Dilema - návštěvy maminky

1482
20.4.15 15:58

Diema - návštěvy maminky

Ahoj, prosím o váš názor.
Mám strašně ráda svou mámu, byli jsme s ní a sbráchou od dětství sami a udělala nám to nejkrásnější dětství, vždycky se vším pomohla, poslouchala, poradila, máme nejlepší možný vztah.
Teď bydlím 100 km od ní a mám 4měsíční mimi. Máma už na tom není úplně zdravotně nejlíp, celý život pracovala, hodně noční, okolo baráku atd., na vše sama. Nemá auto a neřídí. Proto jsem si myslela, že ji budu navštěvovat spíš já. Ale ouhla, člověk plánuje…miminko moc ty návštěvy nemá rádo. Byli jsme tam teď 10 dnů a nikdy jsem ho neviděla šťastnějšího, než když se dnes ráno probudil doma. Potřebovala jsem něco udělat na dvoře, tak jsem ho vzala s sebou v autosedačce jako vždycky, a strašně se robrečel, jako by se bál, že bude zase muset někam pryč.
Jak byste to řešili? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101710
20.4.15 16:05

@Ostružka Nejezdila bych tam na 10 dnů, ale jen na otočku… mám děti starší, ale i tak by po 10 dnech na návštěvě byly šťastné jak blechy, že jsou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.4.15 16:06

@Ostružka Nemyslím si, že by až tak vnímal kde je, důležité pro něj je, že tam má mámu. A co ho teď naučíš naco si zvykne to pak bude v pohodě…Rozhodně bych k mamince jezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
20.4.15 16:15

Ja jezdila s prvnim synem za mamkou kazdej mesic aspon na tejden uz od jeho 6 tejdnu a bylo mu teda sumak, kde je.. Ted je aspon zvyklej a nedela mu problem bejt jinde, nez doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
20.4.15 16:15
@Lucie66 píše:
@Ostružka Nemyslím si, že by až tak vnímal kde je, důležité pro něj je, že tam má mámu. A co ho teď naučíš naco si zvykne to pak bude v pohodě…Rozhodně bych k mamince jezdila.
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
20.4.15 16:17

Spis bych rekla, ze mu vadi ta sedacka a cesta autem, jak navsteva jako takova ;) Jezdila bych dal.At si zvyka.Za chvili mu to ani neprijde a bude pro nej cestovani uplne normalni.My mame taky radost, ze jsme zase doma, ale neznamena to, ze neradi nekam jezdime. Spise naopak. A detem to zvyknuti na auto a cestovani trva.Tedy nekterym, kazde dite je jine ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12930
20.4.15 16:17

Jezdila bych co nejčastěji, ať si zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.4.15 16:32

Behem prvniho roku je skoro kazdy mesic jiny, deti se meni hrozne rychle. co jde v pohode najednou nejde, co neslo najednou nevadi. ve 4m je na nejake zavery trochu moc brzo. myslim, ze diteti je vtom veku uplne fuk, kde je, hlavne kdyz tam je mama a jidlo.
kdyz tak nejezdi na tak dlouho, 100km zas neni tak moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
20.4.15 16:43

Taky bych řekla, že mu vadí spíš autosedačka než návštěva ;) takže bych jezdila dál, ať si zvykne, jen bych přizpůsobila režim jízdy prckovi.
Jezdit třeba na noc, pokud by mu to víc vyhovovalo, nebo udělat v půlce nějakou pauzu, že by na hodinku natáhl nohy ;)

Jinak jako nevím, nejsem si úplně jistá, ale to, že se mi čtyřměsíční prcek rozbrečel po posazení do autosedačky, bych teda hned nepřisuzovalo tomu, že se bojí, že zase někam pojede. :think: spíš jestli zrovna v tu chvíli nechtěl dělat něco jiného a tys ho přikurtovala do sedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.4.15 17:40

Jestli mu u mamky zajistíš stejně vyhovující podmínky a režim, jako máte doma, tak nevidím důvod, proč by tam byl nespokojený. Tu změnu prostředí zas tak moc nevnímá, jestli tam s ním jsi. Ta autosedačka mu může vadit, tu ten náš taky nerad :lol:

• Citovat
  • Upravit
1482
20.4.15 17:55

Díky moc za vaše příspěvky, budeme trénovat, opatrně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4464
20.4.15 20:07

Já takhle jezdila s dcerou od 6 týdnů a bylo jí vždy tak nějak jedno kde je, hlavně, že měla s sebou mámu s mlékem. Rozhodně bych jezdila dál. Tyto výlety jsou spíš náročnější pro rodiče, než pro děcka a ta nervozita se na ně přenáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová