Nepříjemný pocit při dotyku bradavek

Nicolka172
20.1.24 18:05

Nepříjemný pocit při dotyku bradavek

Ahoj, už delší dobu mám hrozný problém s tím, když se mi přítel nějakým způsobem dotkne bradavek, fyzicky to nijak nebolí, ale vyvolává to ve mě hrozně nepříjemný pocit, řekla bych, že mě to až znechucuje, cca rok a půl beru antikoncepci, tak nevím jestli to s tím nemůže mít něco společného, dotýkání celých prsou po problém nedělá, ale začíná mi to dost vadit, protože mě to omezuje i v tom, že skoro nevydržím být v tričku bez podprsenky. Stalo se to někdy někomu taky, popřípadě víte, jak se toho pocitu zbavit? Předem děkuju za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3164
20.1.24 18:23

Triko mi nevadí, ale dotyk přítele mi vadí také. Je to hrozně nepříjemné. Nikdy jsem to neřešila, prosté ví, že to nemá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
20.1.24 18:24
@Nicolka172 píše:
Ahoj, už delší dobu mám hrozný problém s tím, když se mi přítel nějakým způsobem dotkne bradavek, fyzicky to nijak nebolí, ale vyvolává to ve mě hrozně nepříjemný pocit, řekla bych, že mě to až znechucuje, cca rok a půl beru antikoncepci, tak nevím jestli to s tím nemůže mít něco společného, dotýkání celých prsou po problém nedělá, ale začíná mi to dost vadit, protože mě to omezuje i v tom, že skoro nevydržím být v tričku bez podprsenky. Stalo se to někdy někomu taky, popřípadě víte, jak se toho pocitu zbavit? Předem děkuju za odpověď

Já měla takhle citlivé bradavky v těhotenství, ale to asi nebude tvůj případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolka172
20.1.24 18:26

@ivašot. To určitě ne, na to už to přetrvává až moc dlouho

• Citovat
  • Upravit
22566
20.1.24 18:27
@Nicolka172 píše:

HA beru skoro 30 let a doteky bradavek primo miluju. Je to moje extremne silna erotogenni zona, takze uzivanim HA to nejspis nebude. :nevim:
Taky ale bude zalezet na tom, jak se te partner dotyka. To, co zazivam ted, jsem nikdy predtim nezazila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.24 18:31

Mě je také nepříjemný dotyk bradavek. Celé prso mi nevadí. Bála jsem se kojení, to mi překvapivě nevadilo. Někdo je citlivější, asi to neřeš :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2003
20.1.24 18:42

Mám to tak celý život, bez ohledu na HA. Kojení bylo ze začátku horší než porod :zed: pak už jsem si zvykla a od té doby se to celkově zlepšilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3044
20.1.24 18:48

Pro mě to celoživotně není nic moc.
V čase se to různě přehupuje od „nic z toho nemám“ až k tomu, že to nesnesu ani chvíli-myslím v rámci sexuálních aktivit.
Oblečení vadí jednou za čas, nijak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.24 19:01

.

Příspěvek upraven 17.04.26 v 14:20

• Citovat
  • Upravit
Uslava
20.1.24 19:06

@Nicolka172 Ještě furt je ti 16?

• Citovat
  • Upravit
3164
20.1.24 19:30
@Anonymní píše:
Konečně slyším o někom, kdo to má taky. Mám s tím problém od puberty, nikdo to nechápe, když to někomu popisuji, že mi to dělá takové znechucené pocity marnosti nebo nevím jak to popsat, takové psychické propady, no každý na mě hledí jak na blázna. Ne že bych to někomu přála ale je úlevné vědět, že v tom nejsem sama. Dodnes jsem nepřišla na to, co to je. Ale dotyk prostě vadí a nejhorší je, že u mě to takhle bohužel fungovalo i v rámci kojení, takže psychické problémy obrovské a kojila jsem děti vždy jen chvíli, měla jsem u toho postupně až psychotické stavy skoro, jak jsem pořád musela zažívat ty pocity, vždy jsem pak byla podrážděná atd. No hrozný, nechápu co to má znamenat, nicméně, nejsi v tom sama. Díky za tuto diskuzi. Radši anonym :think:

Kojení se bojím, ač cucání mi nevadí (to je mi naopak příjemné, vadí mi dotyk rukou i jazykem), ale nesmí být jen jedna. Takže až bude dítě cucat jen jednu a další až za několik hodin, asi se z toho zblázním. Mám to tak i rukama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3044
20.1.24 20:16

@AnnieTRoj Tak mimino u kojení necucá samotnou bradavku, to by nemuselo být tak zlé.
Já kojení v tomhle ohledu dala dost dobře, postupně se to nějak „umrtvilo“ a koncem 3. měsíce jsem necítila vůbec nic. Tedy s prvním dítětem.
U druhého to bylo horší, syn byl dost brutální-ale stejně ty nepříjemné pocity byly uplně jiné (snesitelnější) než při manipulaci partnerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
20.1.24 20:56
@Kryptozoo píše:
@AnnieTRoj Tak mimino u kojení necucá samotnou bradavku, to by nemuselo být tak zlé.
Já kojení v tomhle ohledu dala dost dobře, postupně se to nějak „umrtvilo“ a koncem 3. měsíce jsem necítila vůbec nic. Tedy s prvním dítětem.
U druhého to bylo horší, syn byl dost brutální-ale stejně ty nepříjemné pocity byly uplně jiné (snesitelnější) než při manipulaci partnerem.

Vím, že cucá i dvorec. Mně právě cucání od partnera je příjemné, vadí mi když se bradavek dotkne. Ale dítě se kojí z jednoho prsu a z dalšího až při dalším kojení, ne? A to je to, co mi vadí, musí být ocucány obě dvě :D. Nemůže být jen jedna a za tři hodiny další, to ve mně vyvolává stejně nepříjemné pocity jako dotyk bradavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3044
20.1.24 21:01

@AnnieTRoj Tak by to mohlo vyřešit kojení z obou :)? Během jednoho krmení to párkrát prohodit.
Systém, že dítě vypije jedno prso, pak 3 hodiny nic, pak druhé atd. u mě nikdy nefungoval a troufám si říct, že to tak není u většiny žen.
U nás to vypadalo tak, že děti pily z každé strany třeba 2× a za hodinu znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
20.1.24 21:10
@Kryptozoo píše:
@AnnieTRoj Tak by to mohlo vyřešit kojení z obou :)? Během jednoho krmení to párkrát prohodit.
Systém, že dítě vypije jedno prso, pak 3 hodiny nic, pak druhé atd. u mě nikdy nefungoval a troufám si říct, že to tak není u většiny žen.
U nás to vypadalo tak, že děti pily z každé strany třeba 2× a za hodinu znovu.

Myslela jsem si, že je střídat mohu, ale nijak jsem to nezjišťovala, pouze jsem se zeptala švagrové, když kojila, a ta říkala, že se mají střídat, aby dítě vytáhlo zadní mléko či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí