Nerada jezdí v autě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
26.6.13 14:26

@Ellen2811 no to je přesně náš případ. Sice jí nikdy zatím v autě špatně nebylo. A podle čeho jste pozbnali, že jí vadí ta autosedačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
26.6.13 14:31

Co zkusit oddělat ty stínítka aby dobře viděla ven. Já jsem od dětství blicí, moje děti to naštěstí nepodědily, ale měly od malinka smůlu, musely jezdit vzadu sami. Já bych to nedala. A mě by právě hodně vadily i ty stínítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.6.13 15:17

@luucacb Jezdíme za rodiči, ale jen na víkend - sobota tam, pondělí zpět a je to o třetinu dál, moje dítě se špatně adaptuje na cizí prostředí, jako malá nesnášela změny a vzbudí ji taky kdeco, takže taky žádný med :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.6.13 16:24

@luucacb Nevíme to úplně jistě, ale nějak jsme dospěli k tomu, že do té sedačky není asi pořádně dorostlá. Pultík má dost nahoře pod bradičkou, tudíž když jí dám něco do ruky, hračky, atd..vlastně ani pořádně nemůže s ničím manipulovat. I když tam spinká, tak je tam celá taková zkroucená, nevím… možná to bude v jiné to samý. Ale každý dítě je jiný a někomu to vyhovuje a ten pultík má rád. U nás je to spíš tím, že jí prostě vadí tam sedět, nevydrží ani moc v kočárku a tak. Ještě když by tak celou cestu něco jedla, křupky, tyčinky.. tak to by šlo. Pokud má vzadu spolujezdce, tak je to lepší, ten jí zabaví, ale jakmile jedem samy, je to občas horor. Já jezdím tak jednou měsíčně k našim (cca hodina a čtvrt cesty) a občas je to fakt o nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.6.13 16:25
@jajul píše:
Tak my máme manželovu rodinu 300 km daleko, jezdíme tak co čtvrt roku. Je to náročné, dítě taky fest nerado jezdí, špatně v autě usíná a spí jen chvíli. Takže jsem nervozní už týden předem. Nerada jezdí i kousky, tak je fakt potřeba s ní hodně mluvit, zpívat, prostě zaměstnat ji. Pro ty delší trasy máme taky DVD s krtkem, pomáhá, ale při 5 hodinové cestě vše nespasí :nevim:. Sedím v zadu, bavím ji a jsem po cestě totálně hotová.
Jo, to je náš případ…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
28.6.13 15:34

Vyzkoušíme ještě jinou autosedačku a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.6.13 20:29

@luucacb Jakou přesně sedačku máte? Cybex Pallas fix? A kolik malá váží? Naše právě do ní šla hned v těch 9 kg, ted má nějakých 10,5 kg, měří asi 83 cm a prostě si myslím, že to pořád není ono… Zkuste jinou a uvidíš. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
30.6.13 13:58

Naší malé je pět měsíců a také řve každou jízdu autem. Cesta do školky s tou starší zabere cca deset minut a malá ječí a ječí. Nepomáhá mlíko, čaj ani hračky, zpívání ani mluvení (vyprávění). Občas usne když pustím rádio hodně nahlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí