Nerozumím mu - v čem je problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
5.11.11 20:11

Nevím no, jak poznat jestli mě ještě miluje nebo je se mnou kvůli malý :nevim: nebo proč vlastně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.11 20:45
Majkla píše:
Anonymní píše:
U nás se taky problémy „neřešili“, vždycky, že teď nemá náladu, že někdy… Vyvrcholilo to krizí, v podstatě jsme si byli pak už navzájem fuk, i když já si to v tu dobu neuvědomovala, zaneprázdněná batoletem a těhotenstvím. On si to vyřešil tak, že si našel někoho jiného.
Zkrátka masakr, který teď postupně dáváme dohromady. Já to teď dělám tak, že jsem 100% upřímná a vždycky mu sdělím, co se mi honí hlavou, ač dlouho nekuřák, začla jsem si s ním dávat večer cigeretu, protože v tu chvíli mě poslouchá. A hodně věcí řeším přes sms a maily, kde to sepíšu a ať si to přečte a přežvejká svým tempem.
Když jsme něco řešili slovně a v trochu vypjatější situaci, tak mi začal skákat do řeči, že mám používat nějaký jiný tón, že takto mě nechce poslouchat :roll:

To co popisuješ je klasické pštrosí chování - strčit hlavu do písku a nic neslyším, na nic nereaguju, ono to pak zmizí :evil: On se s tím neumí vypořádat ve chvíli, kdy cítí z tvé strany tlak. Takže bych nevolila přímou konfrontaci, spíš nějakou zprostředkovanou, kdy si nekoukáte z oka do oka.

G.
Děkuju moc všem zúčastněným, tolik reakcí jsem ani nečekala…
Pštrosí chování jsi úplně vystihla!Máš naprostou pravdu ve všem co píšeš. Já, jelikož mě to trápí a neumím v tomhle dusnu fungovat si chci vše v klidu vyříkat a on se najust zabejčí a ne prostě ne, nic s ním nehne :pocitac: V březnu spolu budeme 5 let a poslední asi rok jak už jsem psala řeší naše neshody takhle…A já pro klid v rodině, to přešla a chvíli se fungovalo zase normálně než přišla další hádka nebo nedorozumnění a vše nanovo :zed:
Už jsem z toho unavená a mám pocit, že nám to zabíjí vztah :think: Jak spolu můžeme žít když se mnou neumí mluvit???
Co se týče vážných problémů, tak to jsou u nás peníze.Přítel má z minulosti dost půjček, auto na leasing atd.Ale v tom jádro pudla podle mě není.
Momentálně se takhle chová, pže mu něco vadí na mě a já nevím co :-( když mi to nepoví, že … :pocitac:

no nevím přijde mi, že od tebe chtěl mít pokoj tak vymyslel zástupný problém za ty ostatní opravdové a to ten, že mu něco vadí na tobě! tobě dal brouka do hlavy a řešíš něco jiného, než co bys měla…
ale když nechce říct co mu na tobě vadí, tak tak to můžeš vyřešit či v rámci možností změnit??? ach jo, to je ale situace :nevim:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
5.11.11 20:50
Majkla píše:
etatinek píše:
Majkla píše:
etatinek píše:
Ještě může být možnost, že někoho má, nebo se do někoho zamiloval a ty pro něj už nejsi ta první a jediná… Prostě s tebou řešit problémy nechce, protože mu na vašem vztahu už nezáleží a řeší jiné problémy s někým jiným, ale to musíš poznat a vědět ty, jaký byl, kdy se asi tak změnil a hledat příčinu proč už není takový jako dřív… Hodně štěstí a pevné nervy, budeš to potřebovat… :mavam: :oops:PS: Taky možnost, což je dost pravděpodobné taky je, že se snažíš řešit pořád to samé tisíckrát dokola, my to prostě nějak „vyřešíme“ myslíme si, že už je to dávno za náma a ženská přijde a už je tam, kde jsme byli před nedávnem, zase řeší to samé… Proč, máte snahu řešit neřešitelné, nebo už dávno vyřešené, no řekni mi proč?? :mrgreen: :-P
Etatinku, to už mě samozřejmě napadlo, ale zdá se mi to jako blbost, on nemá KDY by mě podváděl, je snámi pořád…Teď jezdil 8 let na kamionu, ale od září je s námi každý den co příjde z práce a víkendy trávíme taky spolu :nevim:
Ta druhá možnost taky není možná, pže kdo má problém je on, neustále protivnej, bručí, že je unavenej a štěká na mě a já vždy koukám jako chleba z tašky bo jsem spokojená a doma je pohodička a on :?: :?: :?: :zed:
Hm, a jsi si jistá, že je u vás ve vztahu spokojenéj?? Jsi si jistá, že mu jízda kamionem nechybí?? Že nemá ponorku?? Podle mě, kamionista, který je věčně pryč, má partnerku a najednou se usadí… No nevím, možná už mu lezeš krkem a nechce s tebou/váma už být… Prostě ho takový styl života nenaplňuje… Chybí mu adrenalin, volnost, cesta a kamion… Prostě nezávaznost… :think: :nevim:
Kamionem jezdí dál, ale vnitro.Včera jsem se ho ptala jestli mu vadí tahle nová práce a on, že ne, je prý spokojenej :nevim: V tom to tedy taky není :zed:

Tak je to zatvrzeléj chlap, uzavřenéj sám do sebe, co řešit problémy nechce, neumí nebo ani nevidí, nebo fakt už nevím!! Žeby ješitnéj mužskéj?? :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
613
5.11.11 21:38
Anonymní píše:
Majkla píše:
Anonymní píše:
U nás se taky problémy „neřešili“, vždycky, že teď nemá náladu, že někdy… Vyvrcholilo to krizí, v podstatě jsme si byli pak už navzájem fuk, i když já si to v tu dobu neuvědomovala, zaneprázdněná batoletem a těhotenstvím. On si to vyřešil tak, že si našel někoho jiného.
Zkrátka masakr, který teď postupně dáváme dohromady. Já to teď dělám tak, že jsem 100% upřímná a vždycky mu sdělím, co se mi honí hlavou, ač dlouho nekuřák, začla jsem si s ním dávat večer cigeretu, protože v tu chvíli mě poslouchá. A hodně věcí řeším přes sms a maily, kde to sepíšu a ať si to přečte a přežvejká svým tempem.
Když jsme něco řešili slovně a v trochu vypjatější situaci, tak mi začal skákat do řeči, že mám používat nějaký jiný tón, že takto mě nechce poslouchat :roll:

To co popisuješ je klasické pštrosí chování - strčit hlavu do písku a nic neslyším, na nic nereaguju, ono to pak zmizí :evil: On se s tím neumí vypořádat ve chvíli, kdy cítí z tvé strany tlak. Takže bych nevolila přímou konfrontaci, spíš nějakou zprostředkovanou, kdy si nekoukáte z oka do oka.

G.
Pštrosí chování jsi úplně vystihla!Máš naprostou pravdu ve všem co píšeš. Já, jelikož mě to trápí a neumím v tomhle dusnu fungovat si chci vše v klidu vyříkat a on se najust zabejčí a ne prostě ne, nic s ním nehne :pocitac: V březnu spolu budeme 5 let a poslední asi rok jak už jsem psala řeší naše neshody takhle…A já pro klid v rodině, to přešla a chvíli se fungovalo zase normálně než přišla další hádka nebo nedorozumnění a vše nanovo :zed:
Už jsem z toho unavená a mám pocit, že nám to zabíjí vztah :think: Jak spolu můžeme žít když se mnou neumí mluvit???
Co se týče vážných problémů, tak to jsou u nás peníze.Přítel má z minulosti dost půjček, auto na leasing atd.Ale v tom jádro pudla podle mě není.
Momentálně se takhle chová, pže mu něco vadí na mě a já nevím co :-( když mi to nepoví, že … :pocitac:
no nevím přijde mi, že od tebe chtěl mít pokoj tak vymyslel zástupný problém za ty ostatní opravdové a to ten, že mu něco vadí na tobě! tobě dal brouka do hlavy a řešíš něco jiného, než co bys měla…
ale když nechce říct co mu na tobě vadí, tak tak to můžeš vyřešit či v rámci možností změnit??? ach jo, to je ale situace :nevim:

To tedy je :zed: Jsem z toho už unavená a nevím jestli má náš vztah vlastně ještě smysl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.11 21:51
Majkla píše:
Anonymní píše:
Majkla píše:
Anonymní píše:

G.
ale když nechce říct co mu na tobě vadí, tak tak to můžeš vyřešit či v rámci možností změnit??? ach jo, to je ale situace :nevim:
To tedy je :zed: Jsem z toho už unavená a nevím jestli má náš vztah vlastně ještě smysl :roll:

no já nevím tak se ho zeptej, jestli ho to takhle baví žít? ale v klidu, ne na něj vystartovat ( i když chápu, že to nebude lehké, když už jsi tak hotová z toho) Pokud řekne že ne, tak prostě musíte něco změnit…

• Citovat
  • Upravit
14335
5.11.11 22:01

Můj chlap, když je nějaký problém a já ho chci řešit a pouze se zeptám co teda budem dělat- nemusi být něco ve vztahu tak mi odpoví stylem… Neřeš to… a když je teda opravdu svátek tak mi řekne Neřeš to, moc to dramatizuješ a je to :zed: :pocitac: Ráda bych dramatizovala, ale neni ani možnost debaty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.11.11 22:07
kvaček píše:
Můj chlap, když je nějaký problém a já ho chci řešit a pouze se zeptám co teda budem dělat- nemusi být něco ve vztahu tak mi odpoví stylem… Neřeš to… a když je teda opravdu svátek tak mi řekne Neřeš to, moc to dramatizuješ a je to :zed: :pocitac: Ráda bych dramatizovala, ale neni ani možnost debaty :mrgreen:
:lol: :palec: :-D
  • Citovat
  • Upravit
613
5.11.11 22:17
Anonymní píše:
Majkla píše:
Anonymní píše:
Majkla píše:
Anonymní píše:

G.
To tedy je :zed: Jsem z toho už unavená a nevím jestli má náš vztah vlastně ještě smysl :roll:
no já nevím tak se ho zeptej, jestli ho to takhle baví žít? ale v klidu, ne na něj vystartovat ( i když chápu, že to nebude lehké, když už jsi tak hotová z toho) Pokud řekne že ne, tak prostě musíte něco změnit…

A když řekne ano :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
5.11.11 22:22
kvaček píše:
Můj chlap, když je nějaký problém a já ho chci řešit a pouze se zeptám co teda budem dělat- nemusi být něco ve vztahu tak mi odpoví stylem… Neřeš to… a když je teda opravdu svátek tak mi řekne Neřeš to, moc to dramatizuješ a je to :zed: :pocitac: Ráda bych dramatizovala, ale neni ani možnost debaty :mrgreen:

Flegmouš :mrgreen: Tak s takovým bych asi žít nemohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.11.11 22:25

no nejlepší je se zeptat nějaké kamarádky, která je už „skoro“, nebo úplně rozvedená, ta ti poradí dobře. A když náhodou ne, tak jdi za kartářkou, ona to bude vědět určitě. Hlavně musíš být silná a ustát to! Hleď jenom na sebe, chlapi jsou hovada a to hlavně když jsou otcové!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
5.11.11 22:34

Jaryne to, že Ti bylo ženou ublíženo neznamená, že za to může zakladatelka ..ona nechce odejít ona chce vědět jak to řešit ..tahle Tvá ukřivděnost …přemýšlels o nějaké terapii - bez ironie ? protože dokud seš takhle ublíženej tak svůj problém prostě z odstupu neuvidíš čili rozumně nevyřešíš …mrzí mě jak ti je …ale začni s tím něco dělt hm ? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
613
5.11.11 22:39
Sisule píše:
Jaryne to, že Ti bylo ženou ublíženo neznamená, že za to může zakladatelka ..ona nechce odejít ona chce vědět jak to řešit ..tahle Tvá ukřivděnost …přemýšlels o nějaké terapii - bez ironie ? protože dokud seš takhle ublíženej tak svůj problém prostě z odstupu neuvidíš čili rozumně nevyřešíš …mrzí mě jak ti je …ale začni s tím něco dělt hm ? :kytka:

Díky :kytka: Přišlo mi to ironické, ale nebyla jsem si jistá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.11.11 22:41
Majkla píše:
Sisule píše:
Jaryne to, že Ti bylo ženou ublíženo neznamená, že za to může zakladatelka ..ona nechce odejít ona chce vědět jak to řešit ..tahle Tvá ukřivděnost …přemýšlels o nějaké terapii - bez ironie ? protože dokud seš takhle ublíženej tak svůj problém prostě z odstupu neuvidíš čili rozumně nevyřešíš …mrzí mě jak ti je …ale začni s tím něco dělt hm ? :kytka:
Díky :kytka: Přišlo mi to ironické, ale nebyla jsem si jistá :think:
Člověk po přečtení takového příspěvku si nakonec i uvědomí, že zase tak špatně na tom není, že zase takové žvásty přece jen nepíše, že jsou i horší… :lol: :-D
  • Citovat
  • Upravit
Sisule
5.11.11 22:43

:mrgreen: etatínku tak ted nevím koho přesně myslíš .. :lol:

• Citovat
  • Upravit
613
5.11.11 22:46
etatinek píše:
Majkla píše:
Sisule píše:
Díky :kytka: Přišlo mi to ironické, ale nebyla jsem si jistá :think:
Člověk po přečtení takového příspěvku si nakonec i uvědomí, že zase tak špatně na tom není, že zase takové žvásty přece jen nepíše, že jsou i horší… :lol: :-D
:palec: přesně!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria