Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to máš ovulaci. Já mám taky reaguju hůř na výkyvy hormonů kolem ovulace než na menzes. Pokud teda nebereš antikoncepci, pak by to bylo něčím jiným.
Noo většinou mě uklidní televize a nějaký serial, dva tydny jsem byla nemocna a brala antibiotika, zhubla a td…tak třeba to souvisí i s tím @vokishka
A ještě ke vsemu mě to tam dole svedi a to mě hrozne rozciluje
![]()
@Anonymní píše:
A ještě ke vsemu mě to tam dole svedi a to mě hrozne rozciluje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak se poškrábej a v pondělí skoč na kožní nebo gynekologii.
@vokishka
Co znamená,,chillovat"? Moje odpověď, která se týká výrazu chill. Chill - jedním z významů je relax. Užívá se dále ve spojení : on je určitě chill - příjemný, milý, chtěl bych s ním být. Taky jsem musela googlit ![]()
Ahoj, bude mi teď skoro 18.. nevim čím to je, ale poslední 3-4 dny jsem hrozne nervni ze mě štve i muj kluk, chce se mi z ničeho nic jen tak brecet, a jsem i unavena a nemam chut do zivota, úplně mě vytaci i priteluv hlas, rodiče…proste fakt hruza…deprese to nejsou, to nejsem zadnej psychopat…ale nevim jestli to muže být ještě pubertou nebo fakt nevim
a ani nemam náladu na nic, tak nevim jestli mám být teď cely víkend doma a bez telefonu a jen tak chill nebo co by jste delali vy?