Neschopenka a denní studium na VŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
618
9.7.13 11:52

Proto chci ten čas kdy budu nezamestnana nebo těhotná využít a dodělat školu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.7.13 11:53
@Tajanka píše:
Kdybych se o tom vědělo…když se to ale nikde neřekne hlavně že jsou zprávy plne ozrale baertosove ale takové zásadní věci nenajdes

Ale ono se o tom ví, stačí se zajímat a hledat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Tajanka píše:
@Seizdra když si tak chytrá tak mi řekni na co se mám odkázat až půjdu vrchní říct že jsem těhotná ale nemuzu nastoupit do práce a na neschopenku nejdu a at mi špitál platí za to že jsem doma… Je na to zákon novela nebo něco? Nebo od kud máte tuto informaci?
člověče, tohle je v zákoně, takže ano, šla bych za vrchní, řekla, že jsem zdravá, na neschopenku není důvod, takže ať mě přeřadí, nebo nechají za 100 % doma. Na to prostě nárok máš a nesmíš se nechat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618

@Seizdra díky;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
9.7.13 11:57

Já si myslím že se zajímám o hodně věci a mám rozhled ale na takovou věc jsem do teď nepřišla… Bude to když tak s vrchní těžké ale když to teď vím tak se nedám a nemusim řešit vycházky a kdyby mne vzali do školy tak můžu v klidu studovat. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.7.13 12:41
@Tajanka píše:
Já si myslím že se zajímám o hodně věci a mám rozhled ale na takovou věc jsem do teď nepřišla… Bude to když tak s vrchní těžké ale když to teď vím tak se nedám a nemusim řešit vycházky a kdyby mne vzali do školy tak můžu v klidu studovat. Díky moc

Jasně, ono nemůže nikdo vědět všechno, teď to víš, tak máš (řekla bych) ideální řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
9.7.13 12:48

Holky pořád mi to vrtá v hlavě… To máte precteny všechny zákony nebo hledáte v zákoně všechny problémy nebo situace které se vám objeví v životě? Nechápu kde se člověk k takové informaci dostane když neleží pořád ve sbírkách zákona… Už jsem se ptala na úřadech jenomže tam mne odkazuji z jedného na druhý a na takovou důležitou věc neupozorni…a nic se tam nedozvím… :-$

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.7.13 13:22
@Tajanka píše:
Holky pořád mi to vrtá v hlavě… To máte precteny všechny zákony nebo hledáte v zákoně všechny problémy nebo situace které se vám objeví v životě? Nechápu kde se člověk k takové informaci dostane když neleží pořád ve sbírkách zákona… Už jsem se ptala na úřadech jenomže tam mne odkazuji z jedného na druhý a na takovou důležitou věc neupozorni…a nic se tam nedozvím… :-$

Tohle jsou takový věci, který se tu opakují furt dokola a člověk lecos pochytí. Ležet v zákonech tak nedělám nic jinýho, natož si to pamatovat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze