Neschopenka a denní studium na VŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proto chci ten čas kdy budu nezamestnana nebo těhotná využít a dodělat školu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tajanka píše:
Kdybych se o tom vědělo…když se to ale nikde neřekne hlavně že jsou zprávy plne ozrale baertosove ale takové zásadní věci nenajdes
Ale ono se o tom ví, stačí se zajímat a hledat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tajanka píše:člověče, tohle je v zákoně, takže ano, šla bych za vrchní, řekla, že jsem zdravá, na neschopenku není důvod, takže ať mě přeřadí, nebo nechají za 100 % doma. Na to prostě nárok máš a nesmíš se nechat.
@Seizdra když si tak chytrá tak mi řekni na co se mám odkázat až půjdu vrchní říct že jsem těhotná ale nemuzu nastoupit do práce a na neschopenku nejdu a at mi špitál platí za to že jsem doma… Je na to zákon novela nebo něco? Nebo od kud máte tuto informaci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím že se zajímám o hodně věci a mám rozhled ale na takovou věc jsem do teď nepřišla… Bude to když tak s vrchní těžké ale když to teď vím tak se nedám a nemusim řešit vycházky a kdyby mne vzali do školy tak můžu v klidu studovat. Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tajanka píše:
Já si myslím že se zajímám o hodně věci a mám rozhled ale na takovou věc jsem do teď nepřišla… Bude to když tak s vrchní těžké ale když to teď vím tak se nedám a nemusim řešit vycházky a kdyby mne vzali do školy tak můžu v klidu studovat. Díky moc
Jasně, ono nemůže nikdo vědět všechno, teď to víš, tak máš (řekla bych) ideální řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky pořád mi to vrtá v hlavě… To máte precteny všechny zákony nebo hledáte v zákoně všechny problémy nebo situace které se vám objeví v životě? Nechápu kde se člověk k takové informaci dostane když neleží pořád ve sbírkách zákona… Už jsem se ptala na úřadech jenomže tam mne odkazuji z jedného na druhý a na takovou důležitou věc neupozorni…a nic se tam nedozvím… :-$
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tajanka píše:
Holky pořád mi to vrtá v hlavě… To máte precteny všechny zákony nebo hledáte v zákoně všechny problémy nebo situace které se vám objeví v životě? Nechápu kde se člověk k takové informaci dostane když neleží pořád ve sbírkách zákona… Už jsem se ptala na úřadech jenomže tam mne odkazuji z jedného na druhý a na takovou důležitou věc neupozorni…a nic se tam nedozvím… :-$
Tohle jsou takový věci, který se tu opakují furt dokola a člověk lecos pochytí. Ležet v zákonech tak nedělám nic jinýho, natož si to pamatovat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit