Neschopenka - podraz od zaměstnavatele
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Prisla jsem takto o 6000kc
Takže ty za ten poloviční úvazek máš 35 000,–?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@j.a.n.i1 taky si říkám…
To bych držela hubu a krok, pokud by tohle měl být jediný problém se zaměstnavatelem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 nene, mam 17tis cisteho, pocitala jsem 8, 5tis polovina mesice a ze se prvni 3dny neplati, ale zapomnela jsem ted ze neschopenka neni 100% platu, omlouvam ss holky
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ale bylo by to krasny
No aspoň si nezapomeň zažádat o proplacení dovolené za mateřskou dovolenou, dostaneš za to skoro celý plat. ![]()
Jinak tohle je od zaměstnavatele podraz, napsala bych mu to a zkusila se optat na inspektorátu, jaké máš možnosti, ale nic bych od toho nečekala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inspektorát pouze zastupuje stát - dohlíží na dodržování zákona a za porušení dává pokuty, ale nevymáhá nároky zaměstnance. Takže kontrolou lze jen uškodit zaměstnavateli, ne pomoct sobě. Bohužel, jediná možnost je vymáhat peníze třeba i soudně. Ale nebude jednoduché prokázat, že zaměstnavatel to udělal úmyslně. A asi taky nejde o tak velkou částku, aby se někdo soudil, na což zaměstnavatel hraje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dochazku si stipam kartou, ale vzdy zjistim ze to zamestnavatel upravuje napriklad kdyz mam moc dni v kuse, prepise to, takze nevim jakou to ma prukaznou hodnotu, jinak nepisu