Neschopenka - podraz od zaměstnavatele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.6.19 11:50

Dochazku si stipam kartou, ale vzdy zjistim ze to zamestnavatel upravuje napriklad kdyz mam moc dni v kuse, prepise to, takze nevim jakou to ma prukaznou hodnotu, jinak nepisu

• Citovat
  • Upravit
101902
16.6.19 11:53
@Anonymní píše:
Prisla jsem takto o 6000kc :cert:

Takže ty za ten poloviční úvazek máš 35 000,–?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.6.19 12:17

@j.a.n.i1 taky si říkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101902
16.6.19 12:24
@berry4 píše:
@j.a.n.i1 taky si říkám…

To bych držela hubu a krok, pokud by tohle měl být jediný problém se zaměstnavatelem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.19 12:27

@j.a.n.i1 nene, mam 17tis cisteho, pocitala jsem 8, 5tis polovina mesice a ze se prvni 3dny neplati, ale zapomnela jsem ted ze neschopenka neni 100% platu, omlouvam ss holky :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.19 12:28

Ale bylo by to krasny :lol:

• Citovat
  • Upravit
5710
17.6.19 11:37
@Anonymní píše:
Ale bylo by to krasny :lol:

No aspoň si nezapomeň zažádat o proplacení dovolené za mateřskou dovolenou, dostaneš za to skoro celý plat. ;)
Jinak tohle je od zaměstnavatele podraz, napsala bych mu to a zkusila se optat na inspektorátu, jaké máš možnosti, ale nic bych od toho nečekala. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.6.19 16:19

Inspektorát pouze zastupuje stát - dohlíží na dodržování zákona a za porušení dává pokuty, ale nevymáhá nároky zaměstnance. Takže kontrolou lze jen uškodit zaměstnavateli, ne pomoct sobě. Bohužel, jediná možnost je vymáhat peníze třeba i soudně. Ale nebude jednoduché prokázat, že zaměstnavatel to udělal úmyslně. A asi taky nejde o tak velkou částku, aby se někdo soudil, na což zaměstnavatel hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat