Jak na dulezitou kolegyni?

Anonymní
13.6.19 22:23

Jak na dulezitou kolegyni

Nastoupila jsem do noveho zamestaáni, moc jsem se tešila na zmenu. Je tam jedna kolegyne ktera me ma zaucovat a od zacatku jsem si vsimla ze me nemusi ani ja ji vlastne ale respektuji ji neurazim ji nijak narazkama jako ona me a vlastne se s ni ani nebavim kdyz nemusim. Ma na me vzdy takove rejpave chovani…myslim si ze asi mam to co ona ne…jsem dost pohledna pusobim na kolegy jako magnet ale dzrim si odstup mam manzela a stastne manzelstvi a dite. Ona je uz stara breeeeca :mrgreen: tak si na me resi svuj komplex…jen jak se nenechat vytocit uz mam na male…co ji rict aby ji to odrovnalo a dala pokoj kravka jedna :zed: poradte

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35911
13.6.19 22:24

No já se jí ani moc nedivím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
13.6.19 22:27
@Anonymní píše:
Nastoupila jsem do noveho zamestaáni, moc jsem se tešila na zmenu. Je tam jedna kolegyne ktera me ma zaucovat a od zacatku jsem si vsimla ze me nemusi ani ja ji vlastne ale respektuji ji neurazim ji nijak narazkama jako ona me a vlastne se s ni ani nebavim kdyz nemusim. Ma na me vzdy takove rejpave chovani…myslim si ze asi mam to co ona ne…jsem dost pohledna pusobim na kolegy jako magnet ale dzrim si odstup mam manzela a stastne manzelstvi a dite. Ona je uz stara breeeeca :mrgreen: tak si na me resi svuj komplex…jen jak se nenechat vytocit uz mam na male…co ji rict aby ji to odrovnalo a dala pokoj kravka jedna :zed: poradte

nebýt sama důležitá? ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.6.19 22:28

Nejsem si úplně tak jistá, že ta chyba je v ní :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.6.19 22:28

Tak pokud někoho tituluješ kravka a stará bréca, jen protože je narozená dříve než ty, tak tu tvoji kolegyni tak nějak chápu. Fakt by mě zajímalo, co si myslí ona o tobě ;)

• Citovat
  • Upravit
177
13.6.19 22:29

Pomaha ukazat pokoru a vyjadrit vdek, ze te zaucuje a venuje ti svuj cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
13.6.19 22:35

Já souhlasím s @Westie777 - tyhle typy mají obecně potřebu uznání, kterého se jim nedostává, přestože si ho zaslouží. Já takhle několik let válčila s kolegyní, byla jsem mladé ucho, ona zkušená a bohužel dost přehlížená, takže se po mně trochu vozila. Až když jsem jí začala vyjadřovat uctu a natvrdo mluvit i před ostatními o tom, kolik toho zná a jak je důležitá (čistá pravda, žádné vymýšlení), tak mě vzala na milost a nakonec se z ní vyklubala super baba. A ty vědomosti, co jsem od ní pochytala, byly k nezaplacení! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
13.6.19 22:35

No, nemate si co vycitat :mrgreen: jedna za 18, druha bez 2 za 20 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
13.6.19 22:36

No já se jí vůbec nedivím, ty asi budeš poklad jen tě nakopat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.19 22:38

Nazvala jsem ji kravkov a breeecou proto ze ona urazi bezne me a pomlouva pred chlapama :mavam:

• Citovat
  • Upravit
177
13.6.19 22:58
@Anonymní píše:
Nazvala jsem ji kravkov a breeecou proto ze ona urazi bezne me a pomlouva pred chlapama :mavam:

Pak je otazka, jestli potrebuje mit jen pocit dulezitosti, nebo je z nejakeho duvodu proste zapskla a lepsi to nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.6.19 23:00
@Anonymní píše:
Nazvala jsem ji kravkov a breeecou proto ze ona urazi bezne me a pomlouva pred chlapama :mavam:

No, zřejmě nestojí o sexuální dusno na pracovišti. Potřebuje, aby se tam makalo a místo toho tam se chlapi věnují tokání. On ten tvůj odstup asi nebude tak velký, když se tu s takovou hrdostí svěřuješ s tím jak vypadáš. Jsou věci o který rozumný vedoucí na pracovišti fakt nestojí. A ty z tvých příspěvků jen čiší. Chce to pokoru a nos dolů děvče!

• Citovat
  • Upravit
183
13.6.19 23:07

Ma odpoved Ti asi nepomuze, ale diky bohu, pracuji v muzskem kolektivu :palec: A jak tak ctu ty zdejsi diskuze, jsem za to strasne rada.

Hlavne, ze jsi pohledna a ona je stara breca. To se v zamestnani ceni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
13.6.19 23:11
@Anonymní píše:

Tady pomůže jedině pochvala. I když se Ti budou teď kroutit palce, tak tohle by mělo pomoct. Kup kytku a poděkuj ji, ze Tě zaučuje. Pohovoř o něčem neutrálním, požádej ji o recept na oblíbené jídlo, zajímej se o ní jako o člověka. A třešničkou na dortu bude, když ji pochválíš před šéfem.
Dneska už jsem stará bréca /tedy poměrně sympatická/, ale tohle by i na mě určitě fungovalo.
Rozhodně se nehádej. Když to nebudeš moct vydržet - několik hlubokých nádechů a výdechu na chodbě pomůže. Držím palce😉

• Citovat
  • Upravit
12834
13.6.19 23:18
@Anonymní píše:

Smysl diskuze? Mozna jen to, ze bys mela zapracovat na ucivu 8.tridy. Carky, tecky ti nic nerikaji? Ale sebevedomi ti nechybi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat