Neschopenka - vycházky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.3.16 18:55

Dobrý den, jsem na neschopence a nutně bych potřebovala sobotu vycházky, jde to telefonicky dohodnout s doktorem?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.3.16 19:04

Tak to taky dost záleží, kvůli čemu tu neschopenku máš. Ty nemáš vypsaný vycházky vůbec?

• Citovat
  • Upravit
13331
17.3.16 19:04

Proč se ho nezeptáš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.3.16 19:07
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem na neschopence a nutně bych potřebovala sobotu vycházky, jde to telefonicky dohodnout s doktorem?

jde - já měla vycházky denně od do.. včetně sobot a nedělí.. ale musíš se dohodnout s Dr jak ti je vypíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.16 19:10

Ne ne zatím nemám; :(

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.3.16 19:17
@Anonymní píše:
Ne ne zatím nemám; :(

No a marodíš s čím? Jsou nemoci, se kterými by ti vycházky vypisovat neměl vůbec, pokud jsi infekční např. S doktorem se samozřejmě na vycházkách domlouvat jde, i příp. na nějakých mimořádných.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.16 19:22

No marodim s pruduskama, ale nejhorší uz mam za sebou. Fakt nutne potrebuji v sobotu vychazky cca na 4 hodky.

• Citovat
  • Upravit
72725
17.3.16 19:36
@Anonymní píše:
No marodim s pruduskama, ale nejhorší uz mam za sebou. Fakt nutne potrebuji v sobotu vychazky cca na 4 hodky.

tak na toto Ti je nedá :nevim: jako můžeš zkusit zavolat, ale nepočítala bych s tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39531
17.3.16 20:09

Jít k lékaři, aby vycházky napsal do neschopenky.
Jinak ale jestli chceš pařit nebo tak něco, tak to bych fakt neriskovala, kdyby Tě někdo viděl třeba popíjet nebo nějak řádit po nemoci průdušek. Buď ráda, že jsi a buď v teple a nepokoušej se o to, aby se Ti to vrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.16 20:13

Tak na zabavu bych nepomyslela ani ve snu. Mam zajimavy kšeft a fakt nerada bych ho propasla

• Citovat
  • Upravit
161
16.1.17 11:20

Ahojte, ráda bych se zeptala od kdy platí vycházky na neschopence. Od zítřka mám neschopenku kvůli rizikovému těhu, ale když jsem to dnes hlásila paní účetní s tím, že ji dám ty papíru od doktora, řekla mi, že je zatím nepotřebuje. Že prvních 14 dnů proplácí zaměstnavatel a až potom se to hlásí na sociálku? takže ty vychází zatím neplatí? jsem z toho jelen. poradí někdo?

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.1.17 11:24

Proč by to, kdo proplácí PN, týkalo vycházek? Zkontrolovat tě může i zaměstnavatel, proto by měl tvou neschopenku mít a vidět, kdy vycházky máš - paní účetní holt na kontroly zam-ců nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
16.1.17 11:25

@Pomádka Měla jsem to stejně, ten den co mi vystavil dr. neschopenku, jsme to všechno zanesla do práce a vycházky jsem musela dodržovat od prvního dne neschopenky - na kontrolu může totiž během prvních 14 dnů přijít právě zaměstnavatel, po 14 dnech už tě platí a kontroluje sociálka. Nechápu že paní účetní nepotřebuje žádné papíry… :nevim: já jsem je tam odnesla ten den, pak už jsem nosila jen ke konci měsíce lístek na peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
16.1.17 11:28

To mě právě zaskočilo, že to nikdo nechce vidět. Jsem si myslela, že se to hlavně hned hlásí na sociálku a z té pak chodí ta kontrola. Ne až za 14 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.17 11:32

@Pomádka Prvních 14 dní tě může přijít zkontrolovat zaměstnavatel - tudíž v práci potřebují vědět když máš vycházky. Vždy když jsem dostala neschopenku, tak hned od doktorka jsme ji zavezli do práce. Ale vždycky jsem teda poslala manžela ať tam s tím zajede. Doktor mi říkal, ať se v práci vůbec neukazuju - že se mu dokonce párkrát stalo, že nemocný tam zanesl lístek nebo neschopenku mimo vycházky a zaměstnavatel toho hned zneužil, že porušuje vycházky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí