Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Akutní zánět močáku možná. Máš teplotu? Buďto bych se ještě dnes vydala na pohotovost, když už to trvá tolik hodin, nebo ráno hned k obvodnímu. Spíš tedy ta pohotovost, tohle není radno zanedbat.
Edit: na teplotu jsi odpověděla v prvním příspěvku, omlouvám se.
Existuje ještě možnost zkusit poppers, pokud máte. JEN PÁRY, nic jiného! A jestli to s tím nepůjde do tří minut, tak pohotovost.
Ale píšu, pokud máte a tím myslím, pokud už jste zkusili. Často to napoprvé i vyděsí a může mít i vážné nežádoucí účinky, takže ne teď shánět někde v gay baru!
(Vtip je v tom, že je to myorelaxans, způsobuje pokles napětí hladkých svalů - tady by šlo o svěrač měchýře. Jinak se používá i jako antidotum u otrav kyanidy.)
Ale fakt tu pohotovost i když se zadaří.
A kolik jsi toho od rána vypila? Stává se mi to, když málo piju. Stačí doplnit tekutiny a je to v pořádku.
Můžeš mít ale taky zánět močového měchýře, takže pokud jsi pila dost, jdi na pohotovost.
@Anonymní píše: Více
Měla jsem to, byl z toho velký myom, který mi zdeformoval dělohu a utlačoval močák. To samozřejmě nemusí být tvůj případ, ale každopádně si zajed na pohotovost.
Tady jde o to, že to může ohrožovat ledviny. Proto ta pohotovost ihned. ![]()
Pokud se nevycuras ani v podrepu v pustene sprse, tak bych jela
Zdravim vsechny, zazila nektera z vas nekdy neco podobneho? Uz asi 3 hodiny pocituji opravdu silne nutkani na moceni, ktere je vetsi a vetsi, ale nevyjde ze me ani kapka. Naposledy jsem byla na male dnes okolo 7 rano, to bylo vse v poradku, zadne paleni, nic. Teplotu nemam. Cim by to mohlo byt? Mam tam dole takovy hrozne neprijemny pocit paleni, boli me podbrisek, ale nevycuram se. Diky moc vsem