Neschválený invalidní důchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.4.19 16:15
@Jurmar píše: Šárko ještě mě napadá, já mám celou svoji zdravotní dokumentaci doma v originále, doktor má kopie. Pokud maminka nemá komplet zprávy, ze kterých se vycházelo pro návrh na ID - t. j. zprávy, nálezy, měla by zajít k obvodnímu a ofotit si je všechny. To jí nemůže odmítnout. a do odvolání to stíhá! Kdyby se tam měla doplazit po čtyřech. Se zprávami se dá velmi dobře čarovat a manipulovat. I když…mám mnoho nemocí, hodně dobrých nálezů a bylo mi to k prdu! Když soudkyně vyřkne ortel, že je pacient zdráv bez ohledu na jeho celkový stav, tak to musí být pravda, i kdyby nebyla. To je pak na zabití jedině /té soudkyně/. Jsou to jen údržbáři našich těl a hrají si na bohy. Bohužel málo slušných lékařů jsem poznala. A pokud někdo píše, jdi k jinému, neví, o čem to je. Doktor doktora nikdy nepodrazí, protože neví, kdy ho bude potřebovat, mi říkají běžně! Nemám obvodnáího už 2 roky. Pojištovna mi vždycky nějaké jakoby najde, ti mě odmítnou.
Jak píše Enmamma to asi tak nebude. Návrh na ID jde na OSSZ okresu, pak kraje, pak OSSZ Praha, ale určitě se nic nevyřizuje na ministerstvu. Pokud podává návrh na soud, poplatky se neplatí. Ale pokud by ji ID soud zamítl, má možnost podat ne odvolání, ale kasační stížnost. Tam ale musí mít advokáta. Můj advokát chtěl zálohu dle stran spisu 50-70 tisíc pro začátek. No a tím to skončilo. Soudně jsem papírově zdravá. Jinak si léčím na xy memocí Jsem ráda, že jsem zdravá :zed: :zed: :zed:
Nedivím se nemocným. Jen ti, co si projdou peklem našeho zdravotnictví či soudnictví pohou posoudit. :cert: :cert: :cert:

Ahoj, no jeji obvodni lekarka je v laznich, a vraci se az zacatkem mesice a jeji zastupce nema pristup ke karte, ale soud zatim neplanuji, doufam a verim v to ze na to odvolani a tak to vyjde, a s temi doktory mate pravdu, taky jsem ji chtela sehnat novou lekarku a kdyz jsem slysela kolik jich odmitlo, ale tak co.. dobří lekari uz jsou obsazeni :andel: nejdrive podame namitku, a uvidime diky za zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.19 16:19
@Anonymní píše:
Před hodně lety - ale tenkrát šlo o prodloužený rodičovský příspěvek na nemocné dítě, a stalo se nám, že dětský pediatr jim nedodal nejdůležitější papír s diagnozou. Naštěstí jsem se odvolali, i když nás od toho odrazovali, že prý si máme dát novou žádost (to bychom přišli o peníze za půl roku). Rodičák po odvolání prodloužili.
Když jsem po letech sama žádala o částečný ID (na mou nemoc v nejhorším stadiu je max.1 st), tak jsem po zkušenostech obvodnímu řekla, jak vypadá skutečnost a co by z toho tam měl napsat. Navíc i zprávy od odborných lékařů byly napsány velmi dobře (pravdivě) a tento stav byl dlouholetý.

Mamka tam myslim mela vsechny poklady a papiry a zpravy atd. je toho dost doufam ze nam odvolani take vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.4.19 20:10
@sarka_lukacova píše:
@jJa uz neziju v cr, a chystam se ji vzit ke me jen to neni ze zacatku jednoduche v cizine ano odvolani se jeste nekonalo byla pred komisi ve ctvrtek cekame na papir co prijde, je ji 40 let, no jenze neukonci PN a bude doma zdarma, snazime se ji pomahat jak to jde ohledne financi to je jasne, ale stve me ten system tohle jsou psk priklady kdy se tam clovek zadluzi, ale stat to nezajima, stejne jako vse :nevim:

když už nežiješ tady, tak nepomlouvej, ala jedna paní povídala co kdo dostal za ID, české doktory, neútoč na celé zdravotnictví, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.4.19 20:17
@sarka_lukacova píše:
Vazne? Na vysoke urovni? :D manzelovi pan doktor rekl od dveri ze ma trombozu, bez zadneho vysetreni mu dal sadru na nohu, a injekce na redeni krve, a kdyz jsme sli po dvou mesicich k lekari v nemecku a rekli jsme mu to ptal se nas vysmesne jestli v cr je jina medicina nez vsude jinde na svete :D samozrejme vim ze nejsou vsichni lekari takovi ale bohuzel vysoka uroven to urcite neni ani zdaleka.

jen české doktory kopeš hlava nehlava. Takže Ti to nevěřím. Plácáš plna vzteku. Když Vám naše zdravotnictví není dost dobré, obraťte se úžasné doktory v zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.19 21:41
@Burj Chalifa píše:
jen české doktory kopeš hlava nehlava. Takže Ti to nevěřím. Plácáš plna vzteku. Když Vám naše zdravotnictví není dost dobré, obraťte se úžasné doktory v zahraničí.

A proc se do me poustis? Me neprijdou me odpovedi plne vzteku :D a ano samozrejme jen co to pujde obratim se na Uzasne doktory v zahranici
Podle tvych rypavych odpovedi si myslim ze prave ty pracujes take ve zdravotnictvi nebo nekde o cem jsem nenapsala hezka slova!😂 😂 😂 verit nemusis ja si prisla pro radu, a proc bych mela lhat kdyz chci jen pomoct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.4.19 14:31

chjochjo

Nechápu, proč by maminka, která snad pracovala a platila daně v ČR, se měla obracet na doktory v jiném státě? Jen proto, že jsou tady neschopni :zed: :zed: :zed: správně či spravedlivě zhodnotit celkový stav pacienta? Pokud je maminka simulant, tak na to jistě přijdou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27672
16.4.19 16:54
@Jurmar píše:
Nechápu, proč by maminka, která snad pracovala a platila daně v ČR, se měla obracet na doktory v jiném státě? Jen proto, že jsou tady neschopni :zed: :zed: :zed: správně či spravedlivě zhodnotit celkový stav pacienta? Pokud je maminka simulant, tak na to jistě přijdou :potlesk:

tak každý chce dobrého doktora a někomu je jedno odkud je a klidně si dojede i do jiného státu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí