Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tady je namátkou odkaz, který mi vyjel jako první na ten Britax First Class: http://www.detskezbozi.com/…us-2016.html?…
My máme řadu z roku 2014, ale přijde mi úplně stejná.
Syn jezdil ve vajíčku když měl 12 kilo a byl pěkná vykrmenina, žádný subtilní uzlíček… Ono to chce asi vybírat sedačku s rozumem.
@paola white Tak ono nejde ani tak o to, jak je kdo vykrmený nebo ne, ale o délku těla… třeba moje dítě mělo 12kg někdy ve 2 a 3/4 takže tou dobou se do vajíčka fakt už dlouho nevešel…
@j.a.n.i1 tak ale pochybuju že by zakladatelčino dítě mělo v 8 měsících takovou délku aby mu koukala hlava… šla jsem se schválně podívat do průkazu a syn měl v tom roce 74 cm a pres 11 kilo a jezdil ve vajíčku kam se vešel (a to je ledňák, takže v trenkách tam asi nebyl)
@paola white No, ale ani to, že má dítě nějakou výšku nemusí být ještě směrodatné - záleží na poměru těla a nohou, a taky na tom, jak kdo moc řeší že jdu pásy už zpod ramen a tedy lehce sklouznou, protože jsem ještě nepotkala sedačku, kde by dítě mohlo přečuhovat hlavičkou a pásy mu už dávno nešly špatně.