Neshody s kolegyní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.11.21 16:32

@Premek_Orac no ona to vyšperkovala tím, že mi to vyčetla do očí. Něco ve stylu: „myslíš že nevím, že si nechavas psát neschopenku když Ti nic není? Však ses mi sama chlubila“

• Citovat
  • Upravit
10265
9.11.21 16:08
@Anonymní píše:
@Premek_Orac no ona to vyšperkovala tím, že mi to vyčetla do očí. Něco ve stylu: „myslíš že nevím, že si nechavas psát neschopenku když Ti nic není? Však ses mi sama chlubila“

Tak bych jí řekl:,,Nerada bych, abys to nic chytla a také měla takové teploty."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
10.11.21 13:26
@Anonymní píše:
@foxtauri A můžu se zeptat, jaké by bylo to dnešní řešení?

Určitě bych to řešila s nadřízeným. Ona ta situace byla poměrně specifická, kolegyně těžce přesluhovala, byla na té jedné, stejné pozici deset let, takže úplně vyhořelá, bez zájmu o cokoliv, beze snahy.
Udržela se tam paradoxně právě díky své „věrnosti“ a podlézání.
Nyní bych si promluvila s nadřízeným, že se mi s ní nepracuje dobře a proč. I kdybych odešla, věděli by alespoň důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27938
10.11.21 20:01
@Anonymní píše:

Nie si povinná jej vysvetľovať svoj zdravotný stav a vôbec strata času niečo vysvetľovať, i tak to otočí proti tebe. Len by som jej na jej reči sucho poznamenala že robím len to, na čo mám nárok zo zákona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat