Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Děkuji všem za komentáře. Účet jsem založil pouze za účelem tohoto dotazu, protože jsem zde byl nejednou pro radu pouze coby návštěvník
Ale tím moje aktivita zde asi ustane ![]()
Každopádně pár podnětů a zkušeností mě zde zaujalo a zkusím to nějak zpracovat. ![]()
@Novynick89 píše:
Máš pravdu. To v podstatě říká i ona. Jenže to byla její volba, že se ke mně nastehuje. Je už bych se k ní se svými věcmi jaksi nevešel ale… všechny skříně má plné. A to ještě x krámu dává do pronajaté garáže
Další skrin se už fakt nevejde? ![]()
Ale i kdyby, ovsem pokud je to vášnivá nakupovatelka všemožných bebech, že si kvůli nim i musí pronajímat garaz, tak tam bych s takovým člověkem ani nechtěla žít pid jednou střechou, takovou fakt jen pro potěchu a pak každý pěkně do svého. A přitom se dívat po normální partnerce
@Novynick89
Brouku, nedá mi to, ale tys asi moc vztahů neměl, co… Trošku ti to rozeberu. Protože chci.
Jakékoliv jiné řešení ti situaci nevyřeší, protože stále budete jako dva berani přetláčet jeden druhého, že zrovna to vaše řešení je přece jediné správné. A ano - chováš se tak ty i ona. ![]()
Ještě zbyl popcorn, vážení? Takže…
Ave.
@Ahep proč nemáš nick opozice? Ze všeho jsi na větvi. Samozřejmě, že je možná cesta, aby si změny zaplatila. Neoaušalizuj, že většina nic nedodělá. Očividně ten typ není a lze to zaplatit předem, to jsou fiktivni problemy ![]()
@Novynick89 píše:
Souhlasím s první částí. Ale nesouhlasím s tím že bych se k ní nenastěhoval. Klidně, kdyby to bylo možné. Právě naopak. Kdyby u ní bylo dodatek místa, tak klidně bydlím u ní, svůj byt pronajímám, přispívám jí na nájem a bylo by to výhodné pro oba.
Jojo, ty jsi skromný a super přizpůsobivý, jen máš tu nekonečnou smůlu, že zrovínka to, co chceš ty, je náhodou VŽDYCKY ta racionální a objektivně lepší možnost, a proto nemůžeš ustoupit, i když bys chtěl, viď ![]()
Hele napadlo tě někdy, že nezáleží na tom, co je (podle tebe) ta „objektivně“ a „racionálně“ lepší možnost? Prostě nezáleží. Není žádný důvod na tom trvat, kromě tvého ega a potřeby kontroly.
A nemyslím to ani nějak extra zle, myslím že můžeš ve finále být fajn chlap s kopou dobrých vlastností, ale tohle ti fakt úplně komicky nedochází, jak se chováš úplně stejně, jako to, co sám kritizuješ (ona neustoupí, vše chce podle sebe…).
Jinak taky bacha na to shazování partnerky jako „materialistické“. Úplně z toho čiší opovržení jak mluvíš o jejích „krámech“, a opovržení je zabiják jakéhokoliv vztahu.
Jako situaci Vám nezávidím. Já sama bych se nechtěla stěhovat " do cizího". Cože podle příspěvků není po chuti ani jednomu z Vás. Ona v tuhle chvíli ustoupila. Ale necítí se tam dobře a chce to změnit.
Podle mě, jediné řešení je, že se zamyslíte, zda tohle moje/tvoje bydlení je jediná třecí plocha a jinak jste spolu šťastní. Pokud ano, tak bych prostě koupila byt číslo 3, kde budete mít každý 50% podíl. Bude Vás obou a bude podle představ Vás obou…
Člověk v cizím má prostě chtě nechtě pocit nejistoty. A nechtěla bych být v situaci, kdy mi chlap v hádce o blbinu řekne, ať se odstěhuju, jestli mám problém s xy. Protože v tu chvíli s mojí hrdou povahou bych se fakt sbalila a odešla. Tohle se prostě ve společném nestane…