Nesmím brát HA, alegie na kondomy - jak jinak se chránit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4247
20.8.13 21:55

Ja HA muzu, ale uz ji nechci ani vidět, takze my jedeme prerus. soulož nebo pharmatex, kdyby bylo další těhotenství problém, používali bychom obě metody najednou. Případně jeste plodné dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
20.8.13 21:56

@Niky7 Tělísko játrům nevadí. Jenom u toho nehormonálního já osobně mám strach z mimoděložního, takže jsem do toho nešla. Zavádí se při vědomí, nejlépe při menstruaci. Trvá to asi půl minuty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
20.8.13 21:56

@Radka84 z prerusovane souloze bych byla nervozni, je tu monoho diskuzi o tom :lol:

holky a netloustne se z telisek nejak?

• Citovat
  • Upravit
Niky7
20.8.13 21:57

@Z.jev tak pokud nevadi i to hormonalni tak bych to zkusila a jak se to jmenuje ze je to jen za 1500? a kdyz je nehormonalni, tak muzes mit mimodelozni? 8o

• Citovat
  • Upravit
216
20.8.13 21:57

:D *játrum ne bratrům, píšu přes mobil a dělá si co chce :D
Určitě se zeptej u dr no co ti na to řekne, nevím jestli tam jsou hormony já náplasti musela mít kvůli žaludku, mám ho poněkud citlivější a pilulky nesnesu a po Evre ok takže žaludek to asi neovlivní ale jestli játra… :nevim:
Já už se teda k hormonální antikoncepci vrátit nikdy nechci, ovšem alergie na kondom..dost blbé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
20.8.13 22:00

@Elizabethie no to mi povidej :roll: alergie fakt hrozna, myslela jsem, ze mam asi nejaky zanet ale bylo to vse z kondomu a jedno jaka znacka at uz levna nebo draha, s prichuti bez, pokazde otok 10×nasobne velikosti, paleni svedeni :oops: au au…nikdy mi to nedelalo az ted, gyn nevi proc az ted ale potvrdil mi to no :roll:

• Citovat
  • Upravit
101534
20.8.13 22:00
@Niky7 píše:
@Z.jev tak pokud nevadi i to hormonalni tak bych to zkusila a jak se to jmenuje ze je to jen za 1500? a kdyz je nehormonalni, tak muzes mit mimodelozni? 8o

Protože nehormonální tělísko zjednodušeně řečeno pracuje na tom principu, že svoji přítomností v děloze brání tomu, aby se oplodněné vajíčko uhnízdilo v děloze, ale nezabrání tomu oplodnění a může se uhnízdit jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.8.13 22:02

Taky nesmím nic s HA, mám už 5 té tělísko. Pokaždé 500 na 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
20.8.13 22:03

Nehormonální tělísko mám 2 roky bez problému, stálo mě cca 1000,– na 5let (medigold) a je to pro mě lepší varianta než HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.8.13 22:03

Tělísko bez hormonů. a buĎ ráda, že to nebereš už, je to fakt neskutečná sračka, já ybch to do pusy nevzala, to radši budu mít kopu dětí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.8.13 22:04

Ani kondomy pro alergiky nesneseš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
20.8.13 22:05
@Niky7 píše:
@Z.jev tak pokud nevadi i to hormonalni tak bych to zkusila a jak se to jmenuje ze je to jen za 1500? a kdyz je nehormonalni, tak muzes mit mimodelozni? 8o

Hormonální je drahé - Mirena, je to za 5 - 6 tisíc na 5 let. I tak to vyjde levněji než jakákoliv HA. To nehormonální funguje hlavně jako cizí těleso, takže spermie se nedostanou k vajíčku, popř. se oplodněné vajíčko nemá kde usadit. Dělají se tělíska např. s mědí, to navíc hubí spermie. To riziko mimoděložního u nehorm. tělíska je jenom nepatrně vyšší, ale i tak se toho bojím. Ale to je jenom můj osobní pocit, rozhodně ti tím nechci říct, že bys tělísko neměla vyzkoušet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
20.8.13 22:07

Ja mam nehormonalni telisko Gynefix na 5 let a zatim spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
20.8.13 22:09

@Niky7 a co kondomy bez Latexu, ty jste taky zkoušeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
20.8.13 22:11
@Niky7 píše:
@kotěna na 5let za 1500? to by slo. a zavadel pri vedomi? a vyjmout se da tedy kdykoliv ze? to by vazne slo, pokud by to nevadilo jatrum :think:

zavadění pří vědomí, 4 den Ms, bylo to jako běžna kontrola na gyndě, akorat hodinu po zavedení trošku tlak v podbřišku který jsem vyřešila ibalginem a od té doby klid
Játrům to neškodí pusobí lokalně, vyndat se muže kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital