Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne tyhle kondomy jsou extra tenké já bych je ale za 600kc nekoupil
. to bych radsi za 10000kc zajel s dětma na 4 dny do disneylandu a koupil bych si je za 250 ![]()
@Niky7 píše:
@martin 35 ten odkaz co jsi poslal tak maji 10ks za 600, to je fakt dost drahy. a ne nezkousela, po tech vsech jinych znacek presla chut a domluvila jsem si telisko na 5 let za 800kc. Co je myslim dost vyhodnyty jsi mel problem s pritelkyni?
No tvoje chyba byla že jsi škoušela značky a ne různé materiály, tva gynekoložka- imunoložka ti taky mohla říct že existují ne latexove kondomy
@martin 35 tak dr rikal, ze je mozne ze by to ani nemelo smysl a jelikoz nasledky nebyly zrovna pekne tak clovek nebude riskovat nic. Ale ted je to uz jedno, pujdu do toho teliska
ptz kondomy jsou kondomy a neni to takovy zazitek ![]()
Ty mluvíš jako mužskej
a to jsem si myslel že holkám je to jedno
)
ps když ti nebude vadit manželka tam můžeš zajet do prahy ty polyisoprenovy kondomy zajet vyskoušet. Já asi aspoň prubnu jaké to je když mně při tom manželka vraždí pohledem
![]()
@martin 35 není to jedno
já si vždycky říkám, že se to nakecává jen náruživým šestnáctiletým puberťákům, že s kondomem je to stejný ![]()
není - ani pro ženskou.
@martin 35 ten odkaz co jsi poslal tak maji 10ks za 600, to je fakt dost drahy. a ne nezkousela, po tech vsech jinych znacek presla chut a domluvila jsem si telisko na 5 let za 800kc. Co je myslim dost vyhodny
ty jsi mel problem s pritelkyni?