Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SibyllaTrelawney no byla v Brně zavřená měsíc a půl, to bylo v létě a teď chodím k psychiatrovi a budu chodit do nějaké skupiny! No tam se mně ptá jen, jak se mám, jestli jsem přibrala a mám už cyklus, co jsem ráno jedla a vyhrožuje mi Brnem a pak se baví s mojí mi rodiči ale zase vůbec se neptá jak sebe vnímám, čím to tak začínalo atd.
@BeyBey píše:
@SibyllaTrelawney no byla v Brně zavřená měsíc a půl, to bylo v létě a teď chodím k psychiatrovi a budu chodit do nějaké skupiny! No tam se mně ptá jen, jak se mám, jestli jsem přibrala a mám už cyklus, co jsem ráno jedla a vyhrožuje mi Brnem a pak se baví s mojí mi rodiči ale zase vůbec se neptá jak sebe vnímám, čím to tak začínalo atd.
asi by to chtělo spíš psychologa, kontinuálně s psychiatrem, nějaké léky ti předepisuje?? Máš důvěru třeba ke svému pediatrovi?? Ten by ti mohl pomoct, tohle dle mě není moc skvělá léčba. Máš internet, projed si co ti vyjede když si zadas anorexie, třeba narazis na nejakou skupinku vylecenych, které ti poradí co jim pomáhá a pomahalo v léčbě. Přijde mi, že máš malé sebevědomí a od toho se vše odvíjí. Při terapii tam sedí i rodiče?? Pokud ano, je to špatně, ty bys měla mít možnost a dělá se to tak, mluvit s terapeutem sama.
Já souhlasím - pouvažuj o psychologovi - psychoterapeutovi. Vím, jak se léčí v Brně - ale to tu rozebírat nechci. Napiš mi kdyžtak zprávu, třeba bych ti mohla poradit.
Máš stále vážný problém! Jestli jsi přestala s léčbou, tak zase začni.
40kg při 163cm je podvýživa.
@medunka23 ano sedí tam i rodiče, no tak by mi přišel psycholog taky lepší už jsem u jedné byla kdysy a byla strašně hodná, ano léky mi předepisuje, ok podívám se na internetu
@BeyBey píše:
@medunka23 ano sedí tam i rodiče, no tak by mi přišel psycholog taky lepší už jsem u jedné byla kdysy a byla strašně hodná, ano léky mi předepisuje, ok podívám se na internetu
to je špatně, napiš @SibyllaTrelawney sz, já to znám opravdu pouze od té známé a tedy díky tomu jsem přehodnotila a to sakra moc pohled na anorexii, u ní to tenkrát rozjela vysoké nároky rodičů a srovnávání se starší sestrou, nároky se týkaly učení, takže holka chudák drtila latku a jak došlo na zkoušení, nebo na písemku, rozklepala se co zas bude když to bude špatně a vybuchla, skončila s anorexii.