Nesnáším jídlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27645
24.12.17 21:50

Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.17 21:58

@Amelie30 16 no furt mi domlouvají a jde vidět, že jsou trochu už zoufalí, no už kolikrát byly skrz jídlo hádky! No a říkají, že jsem vypadala líp kdysy, že jsem vypadala jak žena, a už jsem fakt dost hubená, že vypadám jak děcko! No jako už jsem byla na léčení, ale nějak mi to nepomohlo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.17 22:03

@elena.78 No slyšela jsem jak jedna holka řikala jednomu klukovi jak vypadám strašně, tak je možné, že se mi smějí jak jsou hubená

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.17 22:05

@Lekninka91 už jsem byla, ale nepomohlo to :,(

• Citovat
  • Upravit
7527
24.12.17 22:41
@BeyBey píše:
@Božislava No právě já jsem z té třídy nejhubenější, ale tak oni mně neznají s normal váhou, ale tak já nwm když přiberu, jestli mi řeknou, že vypadám líp, že mám konečně, prsa a vypadám jak žena, nebo řeknou vypadáš líp, když si byla hubenější

tohle si posobe precti několikrát a pak si polož otázku, jestli svoji postavu resis kvůli sobě, nebo kvůli ostatním, pokud to druhé, měla bys vyhledat se svojí váhou opět odborníka. Řešit váhu, kondici a zdraví by sebevědomý člověk měl hlavně kvůli sobě, ne druhým. Podívej se na FB na Kačku z Masterchefa, prošla si ruznyma obdobima, vyhledej si Tichovy dobroty, má tam dobrý texty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.12.17 22:47
@Anonymní píše:
@Lekninka91 už jsem byla, ale nepomohlo to :,(

tak jiného psychologa, měla jsem známou, která bojovala s anorexii a musela jít k několika psychologum, než našla jednu které opravdu duverovala a dokázala se svěřit, přišly společně na příčinu, pomohla jí to zpracovat a vylecila se, ale pravdu se v tom placala nějaké 2-3 roky, bylo to šílené a pak se to pomalu začalo zlepšovat. Držím palce aby se ti něco podobného taky postestilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
24.12.17 23:47

@BeyBey ba naopak, budou závidět, ze jsi přibrala a vypadat víc sexy…tobě to možná tak nepřijde, ale hezčí (i pro chlapy) budeš s tvou výškou 50 až 55 kg… víš co, prsa, zadek… věř mi. Nekoukej do zrcadla ale jen na váhu. Drž si min. 50 kg…Já je mám a vypadal strašně při 168 Cm. Potřebuji to hodit o 6 kg víc. Sice nejsem skříň, ale třeba takový prsa stojí za prd. Stejně jako mnohé přes sto kg nejsou prototypy krásy, tak i hodně hubení holky ne. Rada co mi pomáhá… jist malou porci na dezertni talíře každé dvě hodiny. To neztloustnes, ale vyplniš si tělo do sexy tvaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.12.17 00:11

A jak probíhalo to léčení, jestli se smím zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
25.12.17 05:06
@BeyBey píše:
Cítím se strašně nechutně, dnes jsem od rána nejedla jakože půst na svátky a pak na večer jsem do sebe nasoukala tolik cukroví sice jsou slazené stevii, ale to neva plus hrachovou polévku a černého Kubu, jablko, cca 200 ml moštu a mrkve, jo vím všechno jídlo je zdravé, ale to taky v tom cukroví byly ruky a hodně sacharidů, se bojím jak hodně přiberou a už nebudu jíst nikdy normální porce, jinak jelikož jsem měla problém s anorexií, tak vážím 40,ale mám strach, že budu mít problém s bulimii, to jsem měla chvíli :,( :?

Teda ja jenom doufam, ze tady pak nenapises, ze sis delala jenom legraci a byla si zvedava pouze na reakce.
Pokud je ale opravdu pravda, co tady pises, tak jdi hodne rychle k lekari, mas totiz urcite spatny pohled na sve telo a velike psychicke potize. Vis, ze muzes uz brzy zemrit? Se 40 kg jsi uz totiz blizko smrti. Uz ti k tomu moc nechybí. Opravdu se musiš nutnê lécit. A nebo měříš jen 1.40m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
25.12.17 06:03

Snad nejsi tak hloupa, aby sis z toho delala srandu.
Jestli je to tak, muze ti jit i o zivot. Nemas cyklus, dost silny signal tela, ze prestava fungovat. Koukni se na nejaky dokument, jak muzes dopadnout. Chces umrit? Jen kvuli nejakym recem od slepic ze tridy? To se nemas aspon trochu rada? Zacni jist vyvazene, sacharidy nejsou spatne, pokud k nim mas dost bilkovin, zdravych tuku a vlakniny. Neni to o hladoveni. Me je 34 a jsem stihla, po dvou detech. Vim jak jist, jidlo si vychutnavam, hresim, bez vycitek. A zadna holka nevypada hezky kdyz je vychrtla. Zdrava hezka holka plna zivota, je mnohem krasnejsi nez anorekticka. Jednu mame v rodine, hruza se na ni koukat. Jenom ona ma pocit, jak je tlusta, pritom je to kost a kuze. Zbav se toho hloupyho pocitu v hlave. Zacni neco delat, tancovani treba, zacni jist a neres kg.

• Citovat
  • Upravit
25
25.12.17 09:43

@medunka23 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 09:45

@Verun83 Děkuji za radu, budu se snažit

• Citovat
  • Upravit
25
25.12.17 09:51

@berďana srandu jsem si opravdu nedělala a měřím 163,no mně prostě ta léčba nepomáhá!

Příspěvek upraven 25.12.17 v 09:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.12.17 09:52

@ka2ka 16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
25.12.17 09:52

Musíš se dát do kupy ve své hlavě. Ty sama musíš chtít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová