Nesnáším svou tchýni

Anonymní
26.3.12 10:37

Nesnášim svou tchýni

Ahoj, :kytka:
nevím, komu bych se mohla vyzpovídat, strašně mě to tíží, jak nesnáši svoji tchýni. Dříve mi tolik nevadila, ale od té doby, co se nám narodila dcerka, volá 3× denně, pořád by k nám chtěla jezdit, a když teda přijede, sedí tady 4 hodiny a pořád kecá, když jsem odmítla tento víkend k ní přijet, tak se urazila. Nemohla pochopit, že venku bylo pěkně a já nechtěla lézt do paneláku. Pořád mi dává nějaký rady, ať malou koupu až ve 23h. 8o , prostě nesmysly. Nebo malé se udělal hnis v oku, ona mi poradila, ať ji to vytírám heřmánkem, jenže dceři byly 2 týdny a zřejmě na to dostala reakci, tak jí celé očko oteklo a jeli jsme na pohotovost, nebo ať ji v heřmánku koupu, jenže ten vysušuje a ona se chuděrka celá loupe. No, prostě samé nesmysly mi radí a pořád nemůže pochopit, že já o ty její rady NESTOJÍM! Je to ode mně asi hnusný, ale nemůžu ji vystát, mám vůči ní absolutní averzi!Je strašně moc vlezlá a takový lidi já opravdu nemám ráda. Uff, trochu se mi ulevilo. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
26.3.12 10:46

Mám úplně to samé, a ještě horší je od přítele babička :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
26.3.12 10:47

a co jí říct,že nevyžádaná rada není rada ;) u nás to zabralo ;) sice mě furt pomlouvá kde mlže,ale já mám klid …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
26.3.12 10:54

musíš jí to říct nebo požádat manžela, ať to svoji mamince řekne.
K tomu heřmánku, já jsem v něm malého koupala, osypal se mi a heřmánek mi na to moc pomohl, ono asi záleží na dítěti jak to snese ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
26.3.12 10:54

Řekni manželovi, ať si s ní o tom jemně promluví. Je to přece jeho matka…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.12 10:55

Manželovi to říkám, ať jí to v klidu vysvětlí, ale on když tam jede, tak jí nikdy nic neřekne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3624
26.3.12 10:58

Mně přítel řekl, že jí o tom řekl, ale je to pořád to samé, takže někomu to asi nestačí ani říct :(. Asi to u nás skončí tak, že se budeme nesnášet, když si nedá říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
26.3.12 11:02

připojuji se k něm, které to co jim vadí řekly, manžel se taky pokusil to vysvětlit a to několikrát a výsledek žádný. Dnes má přijet, čekám ji každou chvíli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4279
26.3.12 11:11

Drž se holka, soucítím, mám to podobné:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
26.3.12 11:14

Já takovéto věci řeším útokem. Zatnula bych na pár dní zuby a dělala jí to samé. Přepadovk, volala bych jí, radila, jak á prát prášky a kam si doma v kredenci dávat hrnce, jaké má prací prášky atd atd. Nepustila bych jí ke slovu a radila ptákoviny… Třeba jí to dojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.3.12 11:14

@Anonymní
@martinaaaaaaaaa7
Asi bych to tchyním řekla sama, když manželé selhaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
26.3.12 11:28

Já bych to taky řekla na rovinu, sice si tím člověk občas ublíží, a je ten nejhorší. Ale já se neumím přetvařovat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.3.12 11:29
@vikiska píše:
Já bych to taky řekla na rovinu, sice si tím člověk občas ublíží, a je ten nejhorší. Ale já se neumím přetvařovat. :?

Přesně tak, když mě s tím obtěžuje tak se budu přece bránit a nenechám ze sebou zametat. Pak to končí :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
26.3.12 11:32

pomnekaa - drahá, nauč se číst, jasně píšu, že jsem o tom s ní mluvila já a pak dokonce manžel, oba opakovaně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3871
26.3.12 11:35

taky jsem měla bývalou skorotchýni takovou. :( Párkrát jsem to řekla, když to nepomohlo, tak byli jen řeči, že si nenechám poradit. Třeba jí hrozně vadilo, že dodržuji přesně režim, nebo, že by malý měl,už dávno jíst tohle a támhleto. S vůbec nemluvím o radách co se týká nočníku. :mrgreen: Nakonec jsem vždycky měla radši nejvíc práce, když se přihasila. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová