Nesnáším vítání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
16.6.22 14:50

Hlavně v létě je to děs ty upaplné ruce, to fakt nedávám, je mě z toho fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
16.6.22 14:50

Obejmutí mi ceelkem neva, líbačka se mi protiví, snažím se přivítat s každým rychle, aby k tome nedošlo, popřípadě řeknu, že na mne něco leze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.22 14:51

Taky nesnáším, kolikrát se při tom otřepu odporem, už od dětství. Akorát že moje rodina, hlavně máma to nepochopí, že to nesouvisí nijak se vztahem k ní, bere to podle sebe, že když člověk má někoho rád, fyzický kontakt mu nevadí, když vadí, znamená to, že mu vadí ten člověk osobně. Takže musím vždycky přetrpět. Příjemný je mi kontakt jen s manželem. Nic nenadělám.

• Citovat
  • Upravit
758
16.6.22 14:52

… od ex stolety děda každému při každému vitani dával tři pusy, jako nic proti dedovi, ale ja sem byla cizí a nebyla sem z rodiny a hrozně mi to bylo nepříjemný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
16.6.22 14:54
@Anonymní píše:
Nesnáším vítání s rodinou. Takové ty jakože pusinky, obětí.. nemám ráda, když na mě kdokoliv sahá a přibližuje se mi k obličeji. Cítím úzkost. Tak ráda bych rodině řekla, ať na mě nešmatlá, ale nechci být nezdvořilá. Má to někdo taky tak? :)

já taky

myslela jsem, že jsem jediná. 8o

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.6.22 14:55
@Janli píše:
Nesnáším vítání, loučení, nenávidím gratulace k narozeninám….. někdy se podezřívám, že jsem skrytej autista. Naštěstí to po mě nikdo moc nechce…

Já to mám stejně. Někde si na toto hodně potrpí. Objímání a pusinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.6.22 14:55
@Borrealis píše:
já taky

Koukám, že je nás hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.22 14:58

Jsem opak. Jako dítě jsem nikdy lásku nezažila, takže ani objímání a líbání už vůbec ne.
Postupně se ke mně začali dostávat lidé, kteří mi lásku chtěli tímto způsobem předat a já nechápala a uhýbala, bylo to pro mě něco šíleného…
Teď jsem za to ráda a veškeré objímaní vítám a mám ráda. Je to pro mě největší projev lásky, že druhému člověkovi na mně zaleží :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Janli
16.6.22 15:10
@unuděná píše:
Přesně. Tyjo zrovna nedávno jsme se loučili s lidmi ze svatby (ne naší, ale kamarádky), 60 lidí a asi by si to brali osobně, kdybysme každýho neomuckali, já už chtěla zalézt někam do kouta a umřít :oops:

Ty vo.le! To by mě položilo. Zlatej covid….stačilo zakuckat a nikdo se k tobě nepřiblížil….. :andel:

• Citovat
  • Upravit
2200
16.6.22 15:10

Nemám to ráda. :mrgreen: A když mi dá někdo pusu na t ar, tak se jdu běhám nejbližší chvíle umýt obličej. :nevim: :mrgreen: Jinak jsem nesva. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.6.22 15:13
@Borrealis píše:
já taky

Ty to máš jednoduchý….Při vítání proneseš, že jsi zrovna dneska měla pacienta s leprou a nikdo ti už nepodá ani ruku… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
16.6.22 15:13
@Janli píše:
Ty vo.le! To by mě položilo. Zlatej covid….stačilo zakuckat a nikdo se k tobě nepřiblížil….. :andel:

Asi bych se zdejchla na záchod.. při těch 60 lidech by se jeden ztratil

• Citovat
  • Upravit
Janli
16.6.22 15:14
@ludmilaadamkova píše:
Asi bych se zdejchla na záchod.. při těch 60 lidech by se jeden ztratil

Taky bych se vypařila, ne, že bych to občas neudělala…., :oops: :andel:

• Citovat
  • Upravit
10243
16.6.22 15:19

Michal David o tom, jak nesnáší loučení nazpíval píseň, tak možná na nějaké zapět s verzí vítání na nějaké rodinné slavnosti :-)
Ne, je to tvoje přirozená reakce, takže bych někdy těm, kteří to dělají vehementně, prostě řekl, jak to vnímáš - je to pro mne přílišný vstup do osobního prostoru a i když mám radost, že se vidíme, tak je to pro mne nepříjemné. A dotyční to snad pochopí a budou méně kontaktní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
16.6.22 15:20
@Anonymní píše:
Jsem opak. Jako dítě jsem nikdy lásku nezažila, takže ani objímání a líbání už vůbec ne.
Postupně se ke mně začali dostávat lidé, kteří mi lásku chtěli tímto způsobem předat a já nechápala a uhýbala, bylo to pro mě něco šíleného…
Teď jsem za to ráda a veškeré objímaní vítám a mám ráda. Je to pro mě největší projev lásky, že druhému člověkovi na mně zaleží :srdce:

Je to hrozně zajímavé, jak si v sobě vypěstujeme co je a co není normální… Je krásné, žes to prolomila a že máš kolem sebe dost těch, kteří tě rádi mají. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová