Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
V Brně v dětské jsem mela.dite pod narkózou dvakrát a vzdy byl jen podpis zákonného zástupce, jednoho. Na můj stav se nikdo neptal a bylo jim uplne jedno, jestli to podepíše otec nebo matka. Vlastně se vubec neptali, jestli nejaly otec existuje, natož tak jestli s operaci souhlasí.
@Al35 píše: Více
Obe deti mi osetrovali s uspanim a druhý podpis nikdo nechtěl.
@Midaku píše: Více
Me v detske na slepak volali otci ale bylo to 8 let zpět.. ted na soukromé zubní klinice řeším narkózu a chtějí podpis obou rodící
@j.a.n.i1 píše: Více
Tak to se rovnou zeptám kde a příště to nechám udělat tam díky..
V Praze na soukromé klinice pracujici na pojistovnu, platila se pouze narkóza.
A pak jsem byla s ditetem na opetaci ruky ve Bysokem a taky jsem podepisovala pouze ja.
Ja jsem na klinice kde to neni na pojišťovnu ale zase jdu na radu za 14 dni od žádanky
No, evidentně nejdes, když resis, ze chteji podpis otce.
Vcera mi to podepsal ale byl to tyden nervů..dojhadů
A tahle diskuze je tedy proc? Když podpis mas, jineho doktora hledat nehodlas ![]()
A jak ten zubař nebo jiný doktor ví, že jste rozvedení? My nejsme, ale nikdo se na to neptal a souhlas s adenotomii u syna i ošetření zubů v narkóze u dcery jsem podepisovala jenom já.
@j.a.n.i1 vždyť kecá, taky sem ji psala že sem byla se synem jinde v Brně a ona trvá na tom že chce jít tam kam jde…
Mě by docela zajímal ten souhlas písemný. Kde to chtějí ![]()
@Eva2610 píše: Více
O tom jestli jsi rozvedena to neni jde o výkon rodičovské odpovědnosti a za dítě zodpovídají oba rodiče takže vsude by meli ze zákona chtít podpisy obou proto se ptam jestli to tak je https://www.google.com/search?…
@Al35 ne neměli a i jsem ti posílala souhlas z jiné nemocnice.