Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky maminky, máme takový problém, už nějakou dobu trápí mého synka nespavost.Přes den mi usne max na 30 minut a v noci spinká hodinku a konec a pak třeba hodinu pláče a takhle pořád dokola, skoro vůbec nejí a někdy zase jí pořád.Ještě kojím.Vůbec nevím co mám už dělat.Je mi ho hrozně líto a sama jsem už hrozně unavená.
Ahoj, to je dost zválštní, takhle malý mimčo by mělo spát rozhodně víc. Nebolí ho třeba břicho
Malej, když trpěl na prdy a tak nemohl spát
Ale možná bych to řešila i s Dr. ![]()
zkoušela jsi ho třeba zavinout a utáhnout do tzv housenky?Kamarádky holka takle taky nespala a pak jí někdo tohle poradil a spala alespoň 3 hodiny a jednou i 6…jinak do dnes je to furt nespavé dítě a to jsou jí už 2 ![]()
Nene to jsem ještě nikdy nezkoušela, ale určitě dnes vyzkouším…zítra jdeme na očkování, tak doufám, že mi doktorka něco poradí…možná že ho bříško pobolívá, ale do čajíku dostává kapičky sab simplex, tak by to mělo být v pořádku,ale včera mi kamarádka doporučila pupík, tak dnes koupím a uvidíme.
Sab simplex nám teda nezabíral
Zabraly až probiotika, tak se na ně taky zeptej Dr. Ale jestli je to břicho, tak to zavinutí asi moc nepomůže, protože se nebude moct hejbat
Ale zkusit to můžeš, držim palce ať máš dneska klidnější noc ![]()
Jo, a ještě, co venku v kočárku, tam ti taky nespí?
Muze to byt reflux. Malej mel taky hodne problemy se spanim. Ma ho hodne silnej, musi byt na praskach. Kdyz jsme nedavno vysadili, tak se zacal budit za noc s revem klidne desetkrat a treba od tri rano uz nespal.
Taky by to mohlo vysvetlit problemy s jidlem. Mimca muzou odmitat jidlo, protoze z toho boli zaludek, ale i hodne pit, protoze novy mliko vzdycky splachne zaludecni kyselinu z jicnu zpet do zaludku, takze se jim ulevi.
taky mě malá začina zlobyt večer ne a ne zaspat až do dvanacti kouka jak sova plače chce potom pořad jist a sou ji 2 měsice předtim usnula v 8 a byl klid ale ted ma problemi ![]()