Nespinkáme :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
414
5.9.11 14:01

Nespinkáme:-(

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zda máte některá stejné starosti jako já. Mám sedmi týdenní miminko a tedy moc toho nenaspí :-( Přes den to v kočárku docela jde ale doma nechce spinkat skoro vůbec. Po krmení je pěkně nevrlá, ale málo nemá, když ji dám víc, tak už většinou zvrací a škytá. Je na ní vidět, že by už spala, ale nemůže zabrat :cry: Když ji uhoupu na ruce a snažím se ji přendat do postýlky, tak se ihned začne vrtět a vzbudí se a pláče :cry: I když ji pevně ovinu zavinovačkou, tak si stejně ručičky vyndá nebo se dost vzteká, že je vyndat nemůže. Zkrátka se pořád vrtí, což ji vždy do pár minutek vzbudí… Noci jsou skutečně nejhorší, spí max hodinku. Je ještě malinká, tak je mi záhadou, proč jí to přes den v kočárku jde a doma tolik bojujeme :cry: Máte některá podobné zkušenosti? Prosím, poraďte… Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10134
5.9.11 14:17

tohle my měli taky, asi tak do 3 měsice.. uspávala jsem Míšu v babyvaku, ale nesměla jsem ho sundat, ale i tak, sedal jsem si třeba k netu a bylo. Nebo můžeš zkusit pořádně otevřít všechny okna, oblíct jako když jdete ven a ujezdit jí doma. A pak jí postav co nejblíž k oknu. Dělám to tak když třeba dost prší a nemůžeme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
5.9.11 14:26

V postýlce mi nespí ani nespal ani kluk ani holka. Oba je mám zrovna na balkoně v kočárku. V noci spí oba v pohodě.
Zkus tu korbičku, je tam takové uzavřenější prostředí. Z náručí se lépe řekládá na polštář, než na tvrdou matraci. Jinak bych zkusila šátek, tam mi oba spí taky dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
5.9.11 14:51

Ahoj, taky jsem to zažívala s dcerou. Spala jen v kočárku, tak jsem trávila dny na procházkách. V noci se pořád budila a vlastně pořádně nespí dodneška, a to jí budou 2 roky. Přeji ti, aby se to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
5.9.11 16:59

Děkuji Vám za rady! Jsem ráda, že to nemáme pouze my… Teď po dlouhé době usla, ale co se navztekala… :-( Venku děsně prší, tak nemůžeme ven :-( Měla jsem tak krásné těhotenství i porod byl v pořádku a teď mi malinká přijde pořád taková nespokojená, pořád sebou vrtí a mračí se :-( Holky, snad se to srovná a budu mít usměvavé a spokojené miminko :-) Ještě se zeptám - pláčí vám drobečci také někdy po krmení? Skoro každé miminko je po krmení klidné, jen ta moje princezna se často vzteká :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.9.11 17:49

Ahoj Smouline,
jak moc te chapu :hug:
Tady je moje diskuzi o nasi nespavce: https://www.emimino.cz/…minko-79449/
Nakonec jsem se naucila poradne uvaz se satkem a ted uz jedine v satku - i ted hopsam na balone jako magor, mala to zalomila mezi prsa a je klid. Jako matka nespavce, vim, jak je to narocne :srdce:
Taky cekam, az bude lip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
8.9.11 07:31

Ahojda, přesně jak píšeš to u nás bylo pár měsíců… Jezdili jsme celé dny s kočárkem :palec: Tam se teda zpočátku taky nespalo, ale aspoň bylo ticho :lol:

Časem se to zlepšovalo, třeba, že vydržela spinkat i ve stojícím kočárku. Kolem 5. měsíce stačilo pojezdit s kočárkem po obýváku a bylo to :palec:

Pořád teda vymýšlíme nejrůznější fígle, jak uspat, ale určitě se to zlepšilo tak o 100%!!!

Je malinká, určitě uspávej jak můžeš! Až bude starší, můžeš zkusit naučit usínat samotnou

Hodně štěstí a nervů :hug: Já osobně byla na provaz :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401