Komplikované usínání - fixace nebo čím to je?

205
2.9.11 09:25

Fixace? Nebo čím to je

ZDravím všechny maminky. Mám 17měsíční holčičku. POkud jí mám já (tedy maminka :-)), kňourá, sápe se po mě, skučí, je taková nevrlá, protivná. Dál jí do postýlky a automaticky brečí - sice pár minut, ale pobrečet si musí. Okamžitě odcházím. Jak tam s ní zůstanu, řve víc a víc a chce ven i když je unavená jako kotě. Se mnou v posteli je to bez šance, dělá ze mě trampolínu a neusne. Ale jak já zmizím z dohledu, dá jí do postýlky tatínek, babička nebo kdokoli jinej vezmě hajduláčka a spinká bez keců. Taky přes den se s někým jiným když je sama chová jinak než se mnou státá se to někomu z vás? Jsem z toho na palici, že dělám něco špatně. Díky Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
260
2.9.11 12:22

Ahoj, mám téměř osmnáctiměsíční dcerku a máme to podobné. Měli jsem teď po menší nemoci zase problémy s usínámím, ale to už se zdá zažehnáno. A myslím, že u ní probíhá už nějakou dobu zase separační úzkost. Když si hraje na písku musím sedět vedle ní, nejraději by si sedla na mě, nemůžu nic moc dělat a pořád se jí věnovat. Když je s tatínkem nebo babičkou sama tak je v pohodě, když jsem u toho já tak je kolikrát ukňouraná. Ale není to zas tak hrozný, některý dny lepší některý horší, myslím, že to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí