Nespokojený kojenec

11.11.18 20:47

Znám no. Prostě jsme byli víc doma :nevim: ono se to zlepší.. Chodili jsme na nákupy, jist se muselo no… A za babičkami, kde se zabavil… Ale někde trajdat, procházky, atd… Nač se trápit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
806
11.11.18 20:58

@nenivolnynick já jsem sama byla vždy dost aktivní a asi jako každá jsem si některé věci malovala. Strašně moc jsem se těšila jak budeme pořád venku… ale jí se prostě po nějaké době přestane v kočárku líbit a řve dokud nedojdeme domu. Zkoušela jsem i tu manducu nebo chvilku na ruce,ale všude je to stejné. Tak si říkám jestli s ní mám být zavřená pořád doma a nebo existuje ještě nějaký fígl který mě třeba nenapadl. Asi se jen chytám stébla a budu muset vydržet než jí to přejde. Jestli jí to tedy přejde :nevim: :) dokud bylo ještě celkem teplo,tak neexistovalo ani sednout si někde s kamarádkou na zahrádce na limo … a to vždy vybírám místa kde jí můžu vyndat na měkkou lavici vedle sebe,nebo si jí beru i na klín… ale ona se rozhledne a když si všechno prohlédne tak je zle,totéž i za chůze no. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.18 21:03

@Terry1991 jojo to jsou ty představy.. Nikdy jsem si nesedla na kafíčko, na limosku s kočárkem a klidnym miminem :lol: doma byl konečně kolem toho 4m klid, žádný stres, nerval tak jak první 3 měsíce, tak jsem si ten klid užívala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.11.18 21:24

Nezkousela jste jine nositko?? Mala mi taky bojkotovala kocarek, poridila jsrm na doporuceni zname manducu a jecela v ni snad jeste vic… a pak jsem vyzkousela po dlouhem vahani kibi a v nem byla spokojena… Je takove mekci nez manduca… Jinak jsem vozila ve vajicku, v tom byla klidna, ale to bylo leto :-/ .. Jakmile si sedla a sla do sportaku tak byla spokojena, ale kazdopadne to neni nijak zvlast vozici dite a v kocaru vydrzi max hodku ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
11.11.18 21:28

@nenivolnynick taky mi první dva měsíce ječela i doma :lol: teď už je aspoň doma klid. Ale když vidím jak miminka mých kamarádek jsou ,,hodné" tak si říkám jestli nedělám něco špatně… ale opravdu se snažím vyjít malé vstříc jak jen můžu a venku to prostě nezabírá. To nemluvím o tom že jsem ráda když doma udělám aspoň něco málo přes den,vyžaduje totiž nonstop pozornost aby byla spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
11.11.18 23:08

@Markii2 zkoušela jsem manducu a vydrží v ní pouze pokud spí. Jakmile je vzhůru tak je zle. Jinak to mám stejně… když vydrží v kočárku dlouho tak je to právě max ta hodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí