Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já mám holčičku, takže bych mohla poslat jediné nějaké neutralni věci, co mám ..
Budu vděčná za cokoliv ,pokud se najde pár oblecku budu moc ráda ![]()
Ahoj, odkud jsi z Karlovarska? Klidně mi napiš do SZ. Možná bych něco málo ještě měla- darovala sem kamarádce půl výbavičky, tak se jí zeptám, protože její synek má už půl roku, tak co má v plánu s tím, z čeho už malej vyrostl ![]()
Ze si v tehle situaci si muzes leda tak sama, nemas si porizovat deti nezajistena a s nezodpovednym clovekem, neni mi te ani trochu lito.
@quanavera tvůj názor ti neberu a lítost od tebe nezadam ,dál se k tomu nebudu vyjadřovat .
@quanavera píše:
Ze si v tehle situaci si muzes leda tak sama, nemas si porizovat deti nezajistena a s nezodpovednym clovekem, neni mi te ani trochu lito.
Zkus napsat ještě sem:
https://www.emimino.cz/…nkovani/169/?…
mrknu co mám ještě doma, ale už jsem většinu rozdala.
Posli mi SZ s adresou
my jsme si nedali rict,co cekame,takze mam ty prvni dve velikosti nekolik neutralnich veci,ktere uz asi nevyuziji ![]()
@quanavera píše:
Kdyz nemas co rict pekneho, radeji drz h..u, sociopatko.
@quanavera ne kazda ma to stesti,ze si najde chlapa,ktery za ni vsechno plati a ona nemusi chodit do prace,tak se tady laskave nenavazej do nekoho,kdo proste pri vyberu partnera slapnul vedle
jeste me to udivuje ve chvili,kdy se sama snazis o dalsi dite a nejde to,tak bys mohla projevit trochu empatie,nemyslis? ![]()
Napis mi SZ, muzu poslat nějaké neutrální věci, ale víc mám holcicich. Pokud by se to změnilo na holcicku, mohu darovat hodně malých letních věci.
@quanavera píše:
Tak tohle bylo dost zbytečný. Zakladatelka jistě ví, že udělala chybu. Teď je na ní, se s tím porvat. Bude to mít těžké, nemusíš jí ještě přidávat. A myslím, že o lítost fakt nestojí
@quanavera píše:
Kolik muzu se tvari zodpovedne a pak svoji zodpovednost projevuji, ze nejsou schopni ani platit alimenty a neni jim trapne, ze jejich dite strada.