Nespokojený zákazník

3.9.13 20:41

Nespokojeny zakaznik

Holky nevim co mam delat takovou vec resim poperve. Prodala jsem na inzerat chuvicky ted se mi ozvala pani ze je nespokojena, chuvicky hrozne sumi.Ja je pouzivala v patrovem baraku a nikdy se mi to nestalo max.kdyz projel kamion tak chvili a prestalo.Ted pripadam jako podvodnice :oops: Manzel tvrdi ze asi jim neco rusi ja by nejradsi ji vratila ty penize vubec nevim co mam delat? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13073
3.9.13 20:51

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
3.9.13 20:53

A ona chce vrátit peníze? Jestli jo, tak ať vrátí chůvičky, ty vrať peníze. Nebo jí navrhni nějakou slevu. Nám taky chůvička šumí, když pod oknem projede auto, taky bydlíme v patrovém baráku, jestli bydlejí v paneláku, tak se nedivím, že jim to šumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
3.9.13 20:54

Doporuč jí, ať zkusí otestovat nějakou jinou chůvičku (nejlépe stejný typ), tím by se mělo ukázat, jestli je to chůvičkou nebo rušením.
Jinak normální (profi) internetové obchody berou do 14 dní zboží zpátky, ale poštovné (tam i zpět) hradí zákazník. Možná by bylo hezké to paní nabídnout, ale je to na tobě. Ať pošle zpátky chůvičky, že jí pošleš po obdržení peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 20:57

No zatim o penizich nic nepsala ale napsala mi mail ze furt ji to sumi ze se to neda poslouchat, no byla urcite nastvana ale co ji muzu poradit na dalku.Musi zkusit urcite podle navodu.Ja pripravena ji ty penize vratit kdyz si rekne manzel mi tvrdi ze jsem blba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.9.13 20:58

Chapu jak se citis, ale pokud jsou v poradku, neco je rusi. V novostavbe, ci panelaku casta vec. Pokud to nepochopi, nevyzkousi tak at je vrati. Bohuzel se to stava. :kytka:…A nebo ji posli odkaz na sem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
3.9.13 21:01

Kamarádce takhle šuměli pořád chůvičky, resp. přijímač že… hrůza když jsme u ní seděli. Tak jsem jí poradila dát to do jiné zásuvky (v té kde byla chůvička byla zapojena i TV a ještě něco) Píchla to do úplně volné ásuvky a chrastit to přestalo :pankac:

Jinak jak dlouho je paní už má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 21:01

Uz chapu proc nektere maminky preferuji osobni odber aspon si to vyzkousi a vi co kupuje nez takove dohadovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 21:02

4dni, ted se mi ozvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.9.13 21:06

Co to je za chůvičku? Analogová nebo digitální? Jestli analogová, tak je to normální jev, ty prostě hučí, to bych se na ní vybodla. Jestli digitální, tak tam bych to nečekala. Nedělala bych pak problémy a prostě vrátila prachy, nechala si poslat chůvu. Poštovné bych se dohodla, že jedete napůl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 21:10

Analogova Sencor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.9.13 21:13
@irenakovarova píše:
Analogova Sencor

mě ta analogová šuměla taky. nedalo se u toho spát. u digi bylo slyšet i že dítěti vypadnul dudlík z pusy na matraci. U analogové samej šum, rozumě byl slyšet jen řev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 21:15

Pouz.jsem ji rok a zadny problem a prodavala jsem ji proto ze svagrova mi nabidla dig. Angelcare za super cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
3.9.13 21:17

Nam chuvicka doam funguje bez problemu a u nasich obcas taky v poho a obcas strasne sumi…
Jinak pokud pani neni spokojena, at posle zpatky chuvicku, ty posli penize a pokud je chuvicka v pohode, tak ji znovu prodej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
3.9.13 21:40

Jo taky bych poradila změnit zásuvku. Nám v obýváku nešumí pouze v jedné. V kuchyni šumí všude. Patrový barák a zjistila jsem, že čím DÁL jsem od vysíleče tím méně to šumí. Ano čekala bych opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák